Leveringen fra Silkeland er helt magisk, man bestiller den ene dag,og 2 dage efter har man sit fine og lækre sengetøj. Det er anden gang vi handler hos Silkeland, er dog ked af at Web shoppen lukk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har handlet hos silkeland flere gange og har kun haft gode oplevelser. God information, hurtig ekspedition og gode varer.
De få gange jeg har foretaget indkøb her, har det været en god og positiv oplevelse. Telefonisk henvendelse er blevet besvaret særdeles sagligt og venligt. Hjemmesiden er overskuelig og let at b... Mehr ansehen
Jeg købte en silkedyne til min mand i gave, samt silkesengetøj til, og han blev virkelig glad for gaven. Problemet var mere at jeg jo lige blev nød til at teste denne fantastiske dyne og det endte så... Mehr ansehen
Hos Silkeland har vi siden 2011 haft én mission – at give vores kunder den bedst mulige søvnoplevelse med naturens mest eksklusive materiale: silke. Vi er specialister i silkedyner, silkepuder og silke sengetøj og har gennem årene opbygget et stærkt ry som Nordens førende silkespecialist. Alle vores produkter er fremstillet af 100 % langfibret Mulberry silke, som er kendt for sin unikke blødhed, styrke og naturlige temperaturregulering. Silken er Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder, at den er testet fri for skadelige stoffer – et trygt valg for både dig og miljøet. Hos os finder du et bredt udvalg af enkelt silkedyner, dobbeltdyner og kølende dyner, der passer til både sommer og vinter. Vores produkter er skabt til at give den rette balance mellem varme og åndbarhed, så du vågner udhvilet og frisk hver dag. Vi ved, at kvalitet handler om mere end blot materialet. Derfor tilbyder vi gratis fragt, gratis returret og en dedikeret kundeservice, som du kan ringe til alle hverdage mellem kl. 08 og 16. Hos Silkeland får du personlig vejledning og ærlig rådgivning – uanset om du leder efter en ny helårsdyne, et luksuriøst sengesæt eller blot inspiration til bedre søvn. Silkeland er stedet, hvor komfort, kvalitet og omtanke går hånd i hånd. Vores produkter er designet til dig, der værdsætter ro, velvære og en naturlig nattesøvn – med et strejf af luksus.
Mariedalsvej, 8220, Brabrand, Dänemark
Har tidligere modtaget silkesengetøj i høj kvalitet, fra Silkeland. Den seneste sending har bestemt ikke samme høje kvalitet. Hverken pude eller lagen og pudebetræk. En skuffelse at røre ved og at ligge i, somom fladerne er ru. Modstand når jeg skubber puden henover lagen.
AnneStorm.

Antwort von Silkeland
Jeg fik det, som jeg forventede i god kvalitet. Desuden til en god pris.
Dyne betræk og lagen er bare skønt at lige i og sove, ikke for varmt eller for koldt.
Det skulle jeg have købt for længe siden.
Let og ukompliceret at bestille - og jeg er så glad for min silkehovedpude!
Rigtig god og velkvalificeret service v. tvivlsspørgsmål.
Varen var præcis som forventet - god kvalitet for pemgene!
god kvalitet og fantastisk service.
Har handlet der flere gange, og med en enkelt fejl i et lagen (pengene blev refunderet med det samme)
er det rigtig gode produkter. vh Anine
Godt tilfreds med kvaliteten,købte også dyner forca 10-12 år siden , men nu er det blevet til sommer dyne.
Har måske misforstået det med rabatkoder, det blev ikke fratrukket.
En bestillingsfejl fra min side blev rettet på bedste måde af firmaet, så god service også- tak herfra
Informativ hjemmeside og hurtig levering. Lækkert produkt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.