Silene

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre skal man markere en stjerne i anmeldelsen. Den skulle have har 0 😤 Købte sneaks men modtog efter flere måneder en dukkekjole i det stiveste stod. Den var skrækkelig - og hvorfor sende den... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1 stjerne fordi de svarer på klage mails. 1 stjerne fordi jeg modtog jakken. Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt... Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2 gange for at høre hvor min var kom, undskyldte og den var sendt men ventede stadig, endelig fik jeg dem men de var desværre for små (støvler) skrev til dem for a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar. Bestilte en kjole til dama som eg fikk beskjed om var levert. Sjekker med Postnord å pakken var levert i retur til Silene. Eg har betalt for kjole å frak... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 16 september og har kontaktet…

Bestilte 16 september og har kontaktet dem flere gange og blev lovet en gave med men intet passede pakken kom først 26 november og der var ingen gave med man bliver holdt for nar ved dem hold jer langt væk fra dem.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, meget meget sent levering - beklagede ved at sige, der var en gave til mig ved levering, men det skete heller ikke - varen levede ikke op til forventning, men orker ikke at sende retur, for ved ikke hvor længe jeg kommer til at vente på at få pengene, eller om jeg overhovedet får pengene retur. Jeg skulle have læst anmeldelser på Trustpilot inden mit køb - my mistake

Dårlig service

Jeg bestilte et par børnesko til 199,- og får tilsendt et par sko a la Wish i kvalitet og i den forkerte størrelse. Skriver en mail og får et svar om at jeg kan returnere skoene og få mine penge tilbage. Jeg betaler for at få sendt skoene som pakke med tracking nummer. De ender på posthuset da der ikke er nogen i firmaet til at modtage pakken. Jeg skriver flere mails for at få dem til at hente pakken og returnere mine penge som aftalt men hører intet fra dem andet end autosvar på mail, selv deres telefon er på svar pgra "travlhed". Så nu står jeg med et par sko som jeg ikke kan bruge og 300kr fattigere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke et sted jeg vil anbefale nogen at…

Ikke et sted jeg vil anbefale nogen at handle. Leveringstiden er 3 mdr og servicen er rigtig dårlig i form af at man ikke kan ringe dem op og ikke kan få svar på hvornår man kan forvente at modtage sin ordre.

DÅRLIG SERVICE OG INGEN LEVERING

DÅRLIG SERVICE OG INGEN LEVERING
Dette firma kan hverken levere varerne, besvare telefonopkald eller svare personligt på mails.
Deres telefonsvarer siger de er på lageret og pakke & sende varer, deres mails er standard mails som alle siger enten 2-5 dages svar eller levering i starten af næste uge.
L.... Firma. Her tror man et dansk firma kan indenfor 25dage inden firmafesten. Nu står vi så en gruppe uden kjoler. Burde have bestilt på Wish - ordre fra Kina kommer hurtigere end fra Silene.

26. November 2019

Tog over 3 uger inden jeg fik varen,

Tog over 3 uger inden jeg fik varen,
hævede pengene og skrev den var på vej efter 8 dage skrev jeg, og fik en fin svar at den ville komme i næste uge og at de ville lægge en lille gave ved, på grund af vente tiden, da ugen var gået skrev jeg igen, og fik at vide at den var på vej efter 5 dage skrev jeg igen hørte ikke fra dem igen, men varen kom efter
6 dage, men uden gave

Nu har jeg endelig efter 2 mdr

Nu har jeg endelig efter 2 mdr, hvor pengene blev trukket med det samme, modtaget mine sko. Skoene lever på ingen måde op til det der blev lovet, men gider ikke tage kampen om returnering med dem, da det sikkert er lige så umuligt som da jeg skulle have varen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måtte maile flere gange før jeg modtog…

Måtte maile flere gange før jeg modtog mine varer.
Og må sige de har pyntet godt på billederne på hjemmeside, hvis det er min kjole de har taget billedet af. For billede og kjole ligner bestemt ikke hinanden.
Øv bøv!

Kan ikke anbefales

Kan slet ikke anbefales, jeg måtte vente knap 2 mdr på min vare. Og rykke 3 gange. Hver gang kom der en mail, hvor der stod, du modtager din vare i næste uge. Trods de havde trukket pengene fra min konto dagen efter bestillingen.

Løgn, løgn og løgn

2 måneder fra pengene blev hævet på min konto til jeg, efter mange mails, fik min jakke. Lovede hele tiden at NU kom min pakke snart og at der i øvrigt var en kompensation, for den lange ventetid. Løgn, løgn og løgn

Ufatteligt

Ufatteligt, at dette AMATØR FIRMA eksisterer endnu .... det er blot et spørgsmål om tid.

Kan nikke genkendende til manglende levering; på trods af, at varen var betalt. Endte med en annulering og penge retur ... men det var op af bakke. En meget stejl en af slagsen!

Køb intet fra dette "firma"!

Kan ikke anbefales.

1 stjerne fordi de svarer på klage mails.
1 stjerne fordi jeg modtog jakken.
Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt...
Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt med frustration over at Silene ikke ville fortælle mig sandheden om leverancen, jeg blev holdt hen med standard svar, ikke svar på mine aktuelle spørgsmål og ønske om annullering af ordren samt få mine penge retur.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, køb selv varen fra Kina og drop mellemmanden...

HOLD JER FRA DEM!!!

HOLD JER FRA DEM!!!
Jeg har for 9 uger siden bestilt en varer. Efter 1.uge tog jeg kontakt til firmaet og var i løbende kontakt 1 gang om ugen hvor de lovede at sende en ny vare. Efter 5 uger bad jeg om at få pengene tilbage. Intet er sket det er nu 4 uger siden. HOLD JER FRA DEM!!!

øv øv

Det tog 2 mdr før jeg fik min pakke og bamserne var noget mindre end det anviste- en dårlig oplevelse.

23. November 2019

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr