Da mit kørselsbehov sidste år ændrede sig og jeg overvejede at skifte til elbil, var det naturligt at kontakte Jonas. Købte min forrige bil hos ham. Flere prøvekørsler, mange samtaler om bilmærker og... Mehr ansehen
Jeg var på udgik efter en ny familiebil, grundet familieforøgelse. Jeg er bosiddende på Sjælland, og havde udset mig nogle forskellige Opel Astra modeller. Jeg havde egentlig tænkt at købe på Sj... Mehr ansehen
Serviceniveau i topklasse! Vi har købt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023. Jonas har gennem hele handlen været meget professionel, imødekommende og utrolig behagelig. A/C i bilen virke... Mehr ansehen
De største anbefalinger til Jonas og Signatur Biler. Super fleksibel da han med kort varsel, mellem jul og nytår, lod os prøvekøre en lækker Mercedes. Meget behagelig fyr, som virker reel og nede på j... Mehr ansehen
Vi hjælper dig med at finde køreglæden. Hvad end det er en snak, prøvetur eller et specielt behov, så sidder vi klar på telefon eller mail.
Vejlevej 107, 7140, Stouby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig fin forhandler, selv som nyopstartet var det en rigtig professionel handel! Hvis jeg nogensinde skal købe ny bil igen ville jeg handle her.

Antwort von Signatur Biler
Jonas har været en rigtig god sparringspartner i bilkøbsprocessen. Han er reel, nede på jorden og imødekommende og man føler sig virkelig i trygge hænder! Kæmpe anbefaling herfra - jeg ville til hver en tid købe en bil af Jonas.

Antwort von Signatur Biler
Købte en ford fiesta til min søn hos Jonas ved Signatur Biler i Stouby Blev mødt af en venlig sælger nede på jorden Fik ligeledes vinterdæk med til bilen Alt i alt super Er jo Jyde, så der skal lidt til, inden man er tilfreds

Antwort von Signatur Biler
Super god oplevelse og rigtig god vejledning og betjening. Var ude for at købe/kigge på en bil og man blev ikke skuffet, billederne levede op til hvad man så og fik derudover vinterdæk med i prisen og nysynet bil, kan klart anbefales :)