Appen ville inte fungera under vissa kväller så att fick t.o.m kontakta kundtjänst för att komma ut från områden. Huvud dörren till förrådet krånglade också till då magneten inte fungerat. Jättejobbig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tengvallsgatan 39, 703 47 Örebro, SE
Unternehmen hat geantwortet
Enkelt att boka förrådet via hemsidan, bra service vid ankomst. Väldigt bra information och mycket lätt att öppna via appen. Vi behövde snabbt ha ett förråd då hyresvärden ska renovera vatten och avlo... Mehr ansehen
Bra återkoppling hela vägen från första kontakt tills dess förrådet kom till bruk. Kändes tryggt att förvara sina saker, enkel lösning och tydliga regler som gör upplevelsen och förvaringen enkel oc... Mehr ansehen
Teamet på Shurgard i Örebro har från vår första kontakt varit mycket trevliga, snabba på att återkoppla. Mycket professionellt bemötande med en tydlig genomgång av förråd och tydliga instruktione... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Tengvallsgatan 39, 703 47, Örebro, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Talade med Karin, hon kollade så att allt gick som det tänkt med förrådet och att jag var nöjd. Hur trevlig som helst också! 5/5
Så nöjd väldigt smidigt. Ett fantastiskt bemötande av personal på plats
Jag behövde hjälp med att ändra datum för mitt förråd och Karin som jag hade kontakt med var fantastisk. Hon gjorde allt hon kunde för att lösa min fråga och hittade en bra lösning. Det kanske låter som ett enklare ärende, men för mig löste det ett jätteproblem och Karin var en Kanonrepresentant för ert företag. Jag är själv chef inom customer service och Karin imponerade stort på mig med sin empati, hjälpsamhet och ”fix it-attityd”. stort tack för hjälpen! Jag hoppas Karin på Shurgard i Örebro får en chans att läsa detta.
Supertrevlig personal som tog sig tid att visa runt och informera.
Träffade Sunny
på Shutgard i Örebro, en kompetent och mycket trevlig person som fixade allt snabbt och smidigt. Stort tack!
Otroligt vänligt bemötande och genomgång och visning av förråd
Av Sunny högsta betyg till honom
Smidigt att komma in och bra med vagnar för hjälp att transportera saker.
Smidig uthyrning via nätet, enkel access med app. Hjälpsam och trevlig personal då jag inte hade rätta knycken för att få upp låset första gången.
Det hade blivit full pott om det funnits lampor även direkt över förrådet, om det funnits en dörröppnare även för den yttre dörren och om vagnarna hade haft flexibla hjul (inte bara två), då storleken (bra för att lasta mycket) gör att svängradien ökar - med stora grejer blir det lite trixigt i de smala gångarna mellan förråden.
Kändes tryggt att förvara sina saker, enkel lösning och tydliga regler som gör upplevelsen och förvaringen enkel och smidig. Ex upp märkning, hjälpmedel, personal som är behjälplig, tydliga instruktioner hela vägen.
Proffsigt bemötande, grym service !
10/10
De har en app som fungerar jättebra för att låsa upp dörrar, jättetrevlig och lösningsorienterad service
Trevlig personal som gör allt för att man ska trivas.
Förklarar bra och på ett enkelt sätt.
Fräscha och rymliga förråd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.