En defekt håndstøvsuger til min ældre mor. Tog kontakt for ombytning. Hurtig respons. Høflig venlig og imødekommende. Oplyste om problemet med lidt billeder og tekst. Der gik et par dage. Ny støvsug... Mehr ansehen
Ingen kundeservice :( har ringet 3 gange uden held og skrevet 1 mail men intet svar. De skrev efter jeg havde lagt en ordre, at en af de bestilte ting er på fjernlager og derfor venter de med at sen... Mehr ansehen
Bestilte vare 27. November, har stadig intet set eller hørt. De svare ikke på mail eller telefon. Det oplyste telefonnr. er tilsyneladende en ukendt telefonsvare. De skriver på hjemmesiden, at vare er... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
På Shoptilbud.dk finder du et enormt bredt sortiment af kendte og funktionelle produkter – primært inden for isenkram, brugskunst og boligtilbehør men siden kan også rumme andre spændende varegrupper som vi finder interessante til boligen. Derudover kan du også finde et stort sortiment af havemøbler i både teak og vedligeholdelsesfrie.
Kordilgade 81, 4400, Kalundborg, Dänemark
- info@shoptilbud.dk
- shoptilbud.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt for sent levering og ringe kundeservice
Jeg sender en ordre ind d 26 juni. Den 1 juli har jeg endnu ikke hørt noget eller fået respons på bestilling. Jeg ringer x flere i telefontiden der går på voicemail. Lægger en besked om at jeg gerne vil ringes op. Dette sker aldrig. Jeg skriver en mail også d 1 juli. Ingen respons. Jeg modtager endelig mine vare i mandags. Alt for sent i forhold til det jeg skulle bruge det til. Der står en til to dage på hjemmesiden mhp levering. Dette holdte slet ikke her. Men en ting er at det kan ske, men dejligt hvis man fik besked også så man kunne afbestille det man har bestilt. Men føler mig virkelig endnu mere til grin da jeg i dag d 7 juli endelig får en mail en uge efter jeg har forsøgt kontakt for over en uge siden og i den står der bare hej jeg kan se at du nu har modtaget din pakke godt nok med god sommer, men ingen vi beklager eller noget.
God oplevelse med en reklamation
Jeg havde en god oplevelse med en reklamation, hvor en produkt gik i stykker efter mere ind et år. Det blev behandlet hurtigt og kontakten var fair og tilfredsstillende. Nu få jeg sendt en ny produkt i erstatning.
Aldrig modtaget det bestilte
De reklamerer med lave priser, men sender den forkerte vare og vil ikke refundere.
Ikke en forretning man bør handle med.

Antwort von Shoptilbud
Rigtig fine priser
Rigtig fine priser, men desværre en alt for lang leveringstid (14 dage).

Antwort von Shoptilbud
Dårlig markedsføring
De skriver ikke hvor lang lyskæderne er kun hvor mange LED Der er på. Dårlig service. Efter jeg har skrevet en mail til dem tilføjede de straks længden. Det nytter noget
Ingen respons på mail
Dårlig service. Man hører intet fra dem når man skriver til dem
Rigtig god oplevelse vedr. reklamation
Har bestilt forskellige ting. 2 af tingene var defekte. Det kan ske. De løser det hurtigt og sender nyt. Uden beregning. En god oplevelse.
Havde bestilt et mørkeblåt badeforhæng…
Havde bestilt et mørkeblåt badeforhæng og får et lilla et istedet. Billedet passer heller ikke med det sendte...
Hurtig og venlig respons fra…
Hurtig og venlig respons fra kundeservice. Ombytter varer i tilfælde af defekt uden bøvl.
Hurtig levering af fine varer til en…
Hurtig levering af fine varer til en god pris
Super fin service i forhold til…
Super fin service i forhold til bestilling og levering af vare fra fjernlageret. Toppoint for efterfølgende service, da det desværre blev nødvendigt at returnere det leverede.
Fik en pande i julegave
Fik en pande i julegave. Efter få ganges brug er den blevet rund i bunden og skøjter rundt på komfuret. Har forsøgt at ringe flere gange, indtalt beskeder men ingen respons.
Kan ikke anbefale shoptilbud.
Fantastisk service og lynhurtig…
Fantastisk service og lynhurtig levering!
Har i mit 50 årig liv aldrig oplevet at få mine varer så hurtigt leveret - varerne er præcis som ønsket! Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos shoptilbud.dk
Fik mine varer til en rigtig god pris…
Fik mine varer til en rigtig god pris og de ankom til tiden. Havde kun en god oplevelse med dem.
Har netop afsluttet min første handel…
Har netop afsluttet min første handel med shoptilbud.dk . Min konklusion er; en god hjemmeside, hurtig ekspedition/forsendelse og billige varer af høj kvalitet. Glæder mig allerede til næste gang... Mvh. CarstenD.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og mest fantastiske håndtering af reklamationssag, som de ikke selv var skyld i😊
Bedste anbefalinger herfra
Fin service
Bestilte en vare, som desværre viste sig at være udsolgt. De havde dog en udstillingsmodel, som vi blev enige om at de ville sende. Den kom dagen efter og var fin som ny. Hende vi talte med var meget seviceminded.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering - kan roligt anbefales herfra 😊
Det må kunne gøres bedre
Jeg vil starte med noget, der var godt. Og det var nemlig prisen på varen. Så godt et tilbud kunne jeg ikke finde andre steder.
Men her må min ros desværre slutte. Varen kom i en halv ødelagt papkasse, uden noget som helst støddæmpende fyld i. Så selve varens yderste emballage var mast, ridset, bøjet og ødelagt. Det vil ikke veje så tungt, men jeg ville bruge varen som gave, så det var lidt øv. Da jeg pakkede det ud, for at se om selve produkt har taget skade, var der fin hvid støv over hele varen. Jeg håber på, at det "bare" var støv fra mast kartonindpakning. En tur i opvaskeren har heldigvis kunnet vaske det af.
Så overalt, jeg fik det, som blev lovet, for konkurrencedygtig pris, men alligevel kan jeg ikke give flere stjerner, fordi der var virkeligt plads til forbedring.
En defekt håndstøvsuger ombytning.
Der gik et par dage. Ny støvsuger kom. Bliver så imponeret når tingene bare fungere helt perfekt. Tak for ombytningen Josefine.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.