Shop Rosted Bewertungen

2'061
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er simpelthen nød til og slå et slag for ShopRosted.dk🤩 Jeg havde bestilt Camilla pakken fra webshoppen og med hurtig levering, intet og klage over der🥰👍🏻 Desværre havde fragt manden ikke beh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er simpelthen vild med Rosted 2☺️ Mit hår har tit været tørt og lidt svært at rede ud, men efter jeg begyndte at bruge Rosted 2, er det blevet meget nemmere. ☺️ Jeg har også prøvet Rosted Prote... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var lidt i tvivl omkring korrekt produktvalg i forhold til mit hår pga en udgået vare som jeg tidligere har været rigtig glad for. Kontaktede kundeservice som var utrolig venlig og imødekommen... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Über Shop Rosted

Vom Unternehmen geschrieben

Billig og hurtig fragt

Shop Rosted giver gratis fragt til hele købet ved bestilling for mere end 499kr., samt på en masse af af vores Rosted 0% produkter.

Vi har et fokus på professionelle hårprodukter til en pris som alle kan betale.

Bestiller du inden kl. 12 på en hverdag, vil pakken blive sendt den samme dag, vores typiske leveringstid vil være næste hverdag efter pakken er afsendt.

Gå en grønnere vej med Shop Rosted

Hos Shop Rosted føler vi det er vigtigt at gøre vores for at vi kan gå mod en grønnere hverdag

Shop Rosteds indpakning er lavet med genbrugs pap.

Shop Rosted’s eget brand Rosted 0% laves med sunde ingredienser, vores egen emballage til Rosted 0% er lavet med genbrugsplast

Hervorragend

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke optimal shampoo

Hurtig levering , men produktet er ikke godt, min hår er fedtet efter 2 dage
(vasker altid 2 gange)
Ærgerligt med så meget stående man ikke bruger.

1. Juli 2025

Antwort von Shop Rosted

Hej Thelma :) Jeg kan ikke finde din ordre ved at søge på dit navn, kan du ikke kontakte os på mail, så vi kan se hvad du har købt, samt beskrivelse af dit hår :)
Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig, det lyder til du har fået nogle produkter der har været for plejende til din hårtype :)
Ser frem til at høre fra dig :) konrakt@shoprosted.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering men.....

Hurtig levering. Men de købte produkter til næsten 600 kr, gør intet for mit hår. Mine sædvanlige produkter til cirka 150 gør mit hår meget mere blødt. Købte Argan pakken.

19. Mai 2025

Antwort von Shop Rosted

Er ked af de valgte produkter ikke lever op til din forventning, vi har flere 100 produkter i vores sortiment, så er sikker på vi sagtens kan finde et match til dig også :) Send gerne en mail til kundeservice så hjælper vi dig gerne :) Kontakt@shoprosted.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig glad for Rosted 5…

Jeg er virkelig glad for Rosted 5 shampoo ☺️
Den giver mit hår så meget fylde, det føles helt fyldigt og frisk, uden at det bliver tungt eller fedtet. Jeg kan virkelig mærke, at den passer godt på håret samtidig med, at det får mere liv. Jeg bare elsker den effekt, den giver. Kan klart anbefale den, hvis du vil have lidt mere volume og sundt hår til hverdag ☺️ Mit hår skinner ☺️ Er så taknemmelig elsker Rosted produkter kommer aldrig til af bruge andet❤️❤️❤️❤️

19. Mai 2025

Alt fungerede perfekt

Jeg bestilte en Color Shampoo, og den blev leveret som lovet dagen efter. Og sikke et godt produkt. Jeg har altid holdt mig fra billige shampoos , da kvaliteten oftest ikke var i orden. Men i dette tilfælde er shampooen både særdeles billig og samtidig lige så god, som de dyreste. Så jeg er glad for, at jeg er blevet opmærksom på Shop Rosted

16. März 2025

Anbefales

Såååå tilfreds med jeres produkter.....gode tilbud, kvalitet produkter.hurtig forsendelse.
Kan Kun Anbefales
Mvh Roya

1. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte Rosted 3 da mit hår er til den…

Bestilte Rosted 3 da mit hår er til den gule side, det gør absolut ingen forskel, stadigvæk samme gule farve,( plus det bliver mere tørt af det), så øv jeg brugte over 500kr på det!

29. Januar 2025

Hej Louise :)
Beklager du ikke har fået den ønskede effekt.
Rosted 3 lysner ikke håret, men hjælper med at dæmpe gyldne pigmenter i de toner håret er, så der kan være flere grunde til du ikke føler du får effekt.
For mig at høre kunne det lyde som om dit hår har andet end gyldne toner, det er måske gylden kobber, eller kobber, og da der er kobber toner vil den ikke desværre ikke virke i dæmpnings processen. Ellers er dit hår ikke lyst nok.
Vi har altid åbent i kundeservice hvor man kan maile billede ind af sit hår og sprørge om vi påtænker den ville have effekt.
Har prøvet få oplyst hvem du er, da vi gerne ville have hjulpet dig. kontakt@shoprosted.dk :) :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte volume shampoo pakken

Jeg købte volume shampoo pakken. Shampoo, conditioner og spray. Det er lækre produkter, men jeg ser ikke at det bidrager til volume. Men det har en cremet konsistens. Måske er det manglende volume resultat begrundet i at jeg hat en page med lige lange længder. Men ellers et lækkert produkt.

23. September 2024

Super Fantastisk.!!

Helt i gennem fantastiske produkter. Jeg kan virkelig mærke at deres produkter er godt for mit hår.! I love it! <3

Kundeservicen er i tip top. Jeg elsker shoprosted.!!

<3 <3 <3 <3 <3

13. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en samlet pakke

Jeg købte en samlet pakke. Det ene produkt i pakken, lugter harsk, og slet ikke som resten af produkterne. Den ene pumpe, er bøjet i slangen, så den ikke kan suge shampoo op. Jeg har skrevet til jer 3 gange, inden nogen form for respons. Sidste mail, jeg sendte, skrev jeg, hvis i ikke reagerede, ville jeg anmelde jer på Trustpilot. Heller ingen respons...

Opdateret d. 6-11-2024.

Tusind tak for snakken, det var godt du ringede. Fik hurtigt en returvarer igen, allerede dagen efter ⭐⭐⭐⭐⭐

17. Oktober 2024

Hej Kamilla :)
Jeg har desværre ikke modtaget nogen mail på jrosted@me.com det er den der er oplyst på hjemmesiden at man skal kontakte pt :) Desværre er jeg logget ud af kontakt@shoprosted.dk så har ikke mulighed for at hjælp der :)
Men skriv gerne mail til jrosted@me.com så hjælper jeg dig med det sammen :) Mange hilsner Jeanne Rosted :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt et sæt bestående af…

Jeg havde bestilt et sæt bestående af shampoo, balsam og hårkur. Desværre var hårkuren helt smadret i pakken. Jeg skrev en mail og blev derefter tilbudt at blive ringet op, hvor jeg snakkede med Jeanne som var så sød at tilbyde at sende mig et helt nyt sæt med produkter af endnu højere kvalitet. Dem ser jeg nu frem til at prøve og ville ønske jeg kunne give endnu flere stjerner for den gode kundeservice 🤩

1. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr