Είστε χάλια διαλέξατε μια ανύπαρκτη εταιρία μεταφοράς κούριερ cc παραγγέλνω σύχνα και τώρα το τερματίσατε και φυσικά ποτέ ξανά από εσάς ούτε τα πήρα ακόμα δήθεν ότι θα αργήσει η κούριερ να μην την δια... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Στους τροπους πληρωμης δεν υπαρχει e-banking, ουτε pay pal. Οι τιμες tvn προϊοντων δεν διαφερουν απο τα ηλεκτρονικα καταστηματα, πολλες φορες ειναι και υψηλοτερες. Οι περιγραφες των προϊοντων ειναι... Mehr ansehen
Άλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης. Έπειτα από 3 βδομάδες και ενώ με επιβεβαίωσαν ότι θα παραλάβω το προιόν που παρήγγειλα αλλά με κάποια καθυστέρηση λόγο καλοκαιρινών διακοπών, τελικά ακύρωσαν την παρ... Mehr ansehen
Παρόλο που δίστασα αρχικά να αγοράσω , το τόλμησα καθώς βρήκα όντως τη χαμηλότερη τιμή στα παπούτσια Adidas που έψαχνα και ήταν και ετοιμοπαράδοτα. Παρέλαβα στον προβλεπόμενο χρόνο και το προϊόν ήταν... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
SHOPFLIX is an online marketplace — featuring over 11 million products from thousands of trusted Greek retailers. Our mission is to make everyday shopping smart, fast, and secure for everyone. Driven by a people-first philosophy, we focus on your experience — making online shopping easy, reliable, and rewarding.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 74 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τα προϊόντα…
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τα προϊόντα σωστά και πολύ καλά συσκευασμένα.
Έκανα παραγγελία 2 φορές ένα power bank…
Έκανα παραγγελία 2 φορές ένα power bank και τις δύο φορές το απέρριψαν. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο. Έχει και άλλα καταστήματα για shopping κύριε Μαρινάκη....
The shipment is delayed all the time.
The shipment is delayed all the time.. i ordered two times something and the delivery indication on the webshop does not apply to the reality. So if you need something and you want to wait a few weeks you can order it on this webshop. So for me its a shit shop! I live in Greece
I placed an order for a mobile phone…
I placed an order for a mobile phone after searching for the lowest price through the shopflix platform and paid for it via bank transaction. It turned up that the store didn't actually have the phone, eventhough a day after they called me from shopflix to cancel my order the store's site still described the phone as available and at the low price I had first seen. At least they called me on time from shopflix to cancel the order and get my money back.

Antwort von SHOPFLIX
Παρήγγειλα εναν ανεμιστήρα απο το…
Παρήγγειλα εναν ανεμιστήρα απο το site... ηδη πελάτισσα τους και δυστυχώς η... ευτυχώς ηταν ελαττώματικο και έπρεπε να επιστραφει ...πέρασε σχεδόν για να μην πω... μηνας με μια επικοινωνία μέσω mail λέγοντας μου συνεχεια οτι ειναι σε στάδιο επεξεργασίας.... αφού έφτασα στο σημείο να τους μιλησω ασχημα είπαν οτι θα μου στείλουν άλλον ενώ εγώ ήθελα τα χρηματα μου πισω γιατί ειχα ηδη αγοράσει άλλον λόγο της τόση καθυστέρησης .....δυστυχώς με αγνοησαν και έστειλαν άλλον.. ενώ δεν ηθελα
Και οπως προείπα λεω ευτυχώς γιατι καταλαβα οτι δυστυχώς η εταιρία δεν αντεπεξερχεται στο όνομα που αντιπροσωπεύει
Δεν θα ψωνίσω ξανα απο αυτο το site γιατι δεν μονο η ικανότητα στο να ειναι συνεπής στην αγορά ενος προϊόντος αλλα και η ικανότητα στην μετέπειτα εξυπηρέτηση αν συμβεί κατι που για μενα ειναι πιο σημαντικό!!!

Antwort von SHOPFLIX
Ούτε ένα αστέρι δεν αξίζει
Ούτε ένα αστέρι δεν αξίζει! Σε παραγγελία 15 τεμαχίων παρέλαβα μόνο ΕΝΑ. Μου ζήτησαν βίντεο-απόδειξη, το οποίο έστειλα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στη συσκευασία δεν χωρούσαν φυσικά 15 κομμάτια. Παρόλα αυτά, αρνούνται να μου επιστρέψουν τα χρήματα, με τη δικαιολογία ότι «από την αποθήκη φαίνονται ότι έφυγαν" Απαράδεκτη αντιμετώπιση και μηδενική εξυπηρέτηση. Μακριά!

Misleading presentation
The photos and the description of the product that I order, don't match...
Everything was completely misleading, waste of money...

2 στα δύο
Έκανα μια παραγγελία μέσω της συγεκριμένης ιστοσελίδας. Η παραγγελία καθυστέρησε χωρίς καμία ενημέρωση. Έπρεπε να καλέσω εγώ στην εξυπηρέτηση για να γίνει κρούση στο κατάστημα και να επισπευθεί η διαδικασία. Η παραγγελία χρειάστηκε τελικά τον διπλάσιο χρόνο από τον προβλεπόμενο. Ζήτησα να με καλέσουν στο τηλέφωνο να με ενημερώσουν για την κατάσταση της παραγγελίας και την ημερομηνία παράδοσης, ενώ τόνισα πως πιέζομαι χρονικά. Μου έστελαν email και με κάλεσαν 2 μέρες μετά, λέγοντας μου πως μόλις έλαβαν ενημέρωση. Μετά από δική μου παράκληση μου δόθηκε κουπόνι για δωρεάν μεταφορικά. Προσπάθησα να το εξαργυρώσω ανεπιτυχώς. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και με ενημέρωσαν πως υπάρχει όριο στα μεταφορικά που καλύπτει το κουπόνι, χωρίς βέβαια αυτό να αναγράφεται πουθενά. Όταν τους το είπα, μου επιβεβαίωσαν πως η προυπόθεση αυτή δεν αναγράφεται πουθενά, αλλά με ειρωνεύτηκαν, επίσης, λέγοντας μου πως δεν έχουν κρυφούς όρους, φράση που είχα χρησιμοποιήσει εγώ στο μήνυμα μου προς αυτούς. Άκρως απογοητευμένη, δεν θα το πρότεινα

Antwort von SHOPFLIX
Παρήγγειλα ένα συγκεκριμένο προϊόν που…
Παρήγγειλα ένα συγκεκριμένο προϊόν που παρουσιαζόταν ως διαθέσιμο και, παρότι είχα ζητήσει εκ των προτέρων επιβεβαίωση ότι θα σταλεί το σωστό, παρέλαβα διαφορετικό προϊόν.
Η επιστροφή εξελίχθηκε σε μεγάλη ταλαιπωρία. Αρχικά δεν εμφανιζόταν καν η επιλογή επιστροφής στον λογαριασμό μου και, παρότι έστειλα φωτογραφίες που το αποδείκνυαν, το Customer Care μου απαντούσε επανειλημμένα με τις ίδιες τυποποιημένες οδηγίες, χωρίς να εξετάζει το πραγματικό πρόβλημα. Τελικά η επιλογή εμφανίστηκε αργότερα, αφού είχα ήδη χάσει πολύ χρόνο σε email, φωτογραφίες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες.
Το λάθος μπορεί να έγινε από το συνεργαζόμενο κατάστημα, όμως η διαχείριση από τη Shopflix ήταν αργή, απρόσωπη και καθόλου αποτελεσματική. Συνολικά, μια διαδικασία που έπρεπε να λυθεί άμεσα μου κατανάλωσε σχεδόν μισή ημέρα.

Antwort von SHOPFLIX
I have already placed numerous orders…
I have already placed numerous orders with shopflix throughout the years. Some were about electric appliances and others various smaller items like perfumes, shoes etc. Overally my experience is good and the orders arrive intact and on time.

Double Shipping fees without warning
Απαράδεκτη εμπειρία. Παρήγγειλα 2 προϊόντα και, χωρίς καμία ενημέρωση ή τη δική μου συναίνεση, η εταιρεία αποφάσισε μονομερώς να τα στείλει σε δύο ξεχωριστές αποστολές — προφανώς για δικό της λόγο εξυπηρέτησης, όχι δικό μου. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβαρυνθώ με διπλά μεταφορικά (10+3€ x2 = 26€!) για μια παραγγελία που θα έπρεπε λογικά να έχει ενιαία χρέωση αποστολής. Πουθενά κατά την παραγγελία δεν αναφερόταν ότι τα προϊόντα θα σταλούν χωριστά, ούτε μου δόθηκε επιλογή να το αποτρέψω. Είναι μια εντελώς αδιαφανής και άδικη πρακτική που λειτουργεί εις βάρος του καταναλωτή, ο οποίος πληρώνει το κόστος για εσωτερικές αποφάσεις της εταιρείας. Δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω και δεν το συστήνω σε κανέναν, εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε υπέρογκα μεταφορικά χωρίς λόγο.
Unacceptable experience. I ordered 2 products, and without any notice or my consent, the company unilaterally decided to send them in two separate shipments — clearly for its own logistical convenience, not mine. As a result, I was charged double shipping fees (10+3€ x2 = 26€!) for an order that should logically have had a single shipping charge. Nowhere during checkout was it stated that the products would be shipped separately, nor was I given any option to prevent it. This is a completely non-transparent and unfair practice that works against the consumer, who ends up paying for the company's internal decisions. I will not be ordering again and I don't recommend it to anyone, unless you're willing to pay excessive shipping costs for no reason.

Απαράδεκτη εμπειρία
Απαράδεκτη εμπειρία.
Παρήγγειλα ένα συγκεκριμένο μοντέλο θερμομέτρου (TP101) και το συνεργαζόμενο κατάστημα "Silver Shop" μου έστειλε ένα άλλο, πολύ φθηνότερο μοντέλο (TP300).
Όταν προσπάθησα να βγάλω άκρη, η διαδικασία επιστροφής αποδείχθηκε απίστευτα χρονοβόρα και ψυχοφθόρα για να πάρω πίσω τα χρήματά μου.
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στους πωλητές που φιλοξενεί η πλατφόρμα.
Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω από το SHOPFLIX
Το κατάστημα "Silver Shop" με κορόιδεψε, στέλνοντάς μου ένα εντελώς διαφορετικό και φθηνότερο προϊόν (TP300) από αυτό που πλήρωσα (TP101).
Η λύση που προσφέρει η πλατφόρμα σας είναι να δεσμεύσω τον χρόνο μου περιμένοντας διανομείς για να πάρω πίσω ένα ελάχιστο ποσό, αντί να φροντίσετε να μου σταλεί άμεσα αυτό που πλήρωσα εξαιτίας του δικού σας λάθους.
Λόγω της ανευθυνότητας του πωλητή σας και της δικής σας διαδικασίας, αναγκάζομαι να κρατήσω ένα λάθος προϊόν για να μην χάσω άλλο χρόνο.
Πολύ κακή εξυπηρέτηση.

Perfect online marketplace in Greece

Antwort von SHOPFLIX
Έπρεπε δυστυχώς να δω τις κριτικές πριν…
Έπρεπε δυστυχώς να δω τις κριτικές πριν αγοράσω,ήρθε ελαττωματικό προϊόν ,όχι σε ένα σημείο σε 3 σημεία ,στο φουρνάκι η σχάρα σπασμένη ,τα κουμπιά σπασμένα, το μάτι πάνω χαραγμένο ,που από ότι βλέπω γίνεται συχνά ,μου είπαν την διαδικασία αλλαγής αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για καθυστέρηση,μέχρι να επιστραφεί το προϊόν και να ελεγχθεί και να κάνω αίτηση στη φόρμα ,ήδη είχε καθυστερήσει οπότε προτίμησα να το κρατήσω ελαττωματικό 😕

Antwort von SHOPFLIX
I paid for three Filorga products and…
I paid for three Filorga products and received just one, which was an empty tester bottle!
Shopflix have not given me my money back yet, as they require that I sent back the items I didn't receive (crazy) plus the empty bottle.
Very dodgy site, will never shop again.
They should be banned from trade, so dodgy.

Antwort von SHOPFLIX
Αλλο παρηγγειλα, αλλο μοντελο ηρθε
Παρηγγειλα Το Rubi Toyotomi TPAC-12CH Rubi , επειδη κανω πολλες δουλειες δεν το προσεξα, και το ανοιξα σημερα και ειδα οτι μου φερανε το Eiko. Εγω καθησα και διαβαζα 2 ωρες για να διαλεξω κλιματιστικο ετσι ωστε ενας εξυπνος αμορφωτος απο την αποθηκη τους να μου στειλει το EIKO αντι για το RUBI, και μετα στο ελλαδισταν θελουν και αυξησεις. Το συνεδεσα και ξεκινησα να το λειτουργω, μετα το προσεξα, διοτι ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, δεν μπορεις σε αυτη την χωρα να χαλαρωσεις, πρεπει να εισαι ΠΑΝΩ απο την παραγγελια. Απαραδεκτο. Δεν αγοραζω ποτε ξανα απο το shopflix, οπως ειπε η κοπελα, δεν γινεται τωρα να επιστραφει. 466 ευρω, για κατι που δεν διαλεξα. Παιζουν με τα χρηματα του κοσμου.

Antwort von SHOPFLIX
Ban shopflix ,one of the worst experiences I've had.
Απαράδεκτοι, η παραγγελία μου έρχεται τις τελευταίες 5 μερες με box now ,καθώς παράγγειλα πριν 7 μέρες.. Καθυστερημενοι τελείως μην παραγγέλνετε απο αυτα τα σκουπίδια.. εγραφαν επισης οτι ειχε απόθεμα το προϊόν και μετα οταν ολοκληρώθηκε η παραγγελία μου είπαν οτι θα εχει καθυστέρηση μέχρι και 10 μερες. Οτι χειρότερο απλά παραγγειλτε απο το skroutz .

Antwort von SHOPFLIX
Ειστε απαράδεκτοι δεν υπάρχει ουτε…
Ειστε απαράδεκτοι δεν υπάρχει ουτε φυσικό κατάστημα συνεργατη ...ενώ δηλώνει διεύθυνση και οταν σας ρωτήσα να μου δώσετε ένα τηλ επικοινωνίας που να λειτουργεί είπατε ότι θα επικοινωνήσετε εσείς μαζί μου ...στο φυσικό κατάστημα του συνεργάτη σας μονο κινητά δεν εχει και δεν υπάρχει άνθρωπος...και όταν επίσης σας ανέφερα ότι θελω να κανω την αγορά σήμερα που μου έκανε η τιμή αγοράς μου απαντήσατε οτι η τιμή διαμορφώνεται κάθε μερα....με το κατάστημα..οκκκ δεν πειράζει να χαίρεστε τους συνεργάτες σας και την πλατφόρμα σας....ευτυχώς που δεν σας εβαλα κάποια χρήματα να χάσω και αυτα ...ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ και εχω και φωτο απο το κατάστημα που υποτίθεται ότι υπάρχει...αλλα δεν τις ανεβάζω γιατι δεν έχει κανια σχέση με οτι δηλωνει και ο συνεργάτης σας και εσείς....

Shopflix purchases
Simple to surf the website and many option to pay
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.