Shop Tuve Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Önskar att jag ALDRIG köpt varor här. Har köpt 2 kalendrar som aldrig kommer. När jag mailar dem så svarar dem efter lång tid, men med samma svars mail som inte besvarar frågan😡. Kan inte följa pak... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte bar av brannslukking apparat. Ikke er den like stor, mangler deler, og den var ødelagt. Prøvde å etterlyse pakka å, da kom dem en unnskyldning. Prøvde å få tak i dem for å få retur lapp, tok 1... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters

Oplichters. Een zogenaamd bewegende koala beer gekocht. Kreeg 2 kleine knuffel koala beertjes opgestuurd waar niks elektronisch aan zit. Pure oplichting.

25. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte också ett lekkök med rinnande…

Jag köpte också ett lekkök med rinnande vatten som gick sönder efter ett par dagars användning. Barnbarnet älskade den men tyvärr funkar den inte.
Jag känner igen allt som övriga skrivit om detta företag. Stämmer inte alls med vad som står på deras hemsida.
Handla inte från detta företag.

/Marie

Detta är den senaste konversationen:
> > Jag förstår verkligen att du är besviken, och jag önskar att jag kunde göra mer. Tyvärr kan vi inte återbetala en produkt som redan har öppnats – det är vår policy, och om jag bryter mot den riskerar jag faktiskt att förlora mitt jobb.
> >
> > Men jag har verkligen försökt hjälpa dig så mycket jag kan. Därför har jag ordnat 60% rabatt på en ny, och om den nya skulle gå sönder skickar vi en ny helt gratis till dig.
> >
> > Jag hoppas du förstår min situation och att detta känns som en rimlig lösning. Jag finns här om du har fler frågor 💛
> > Vänliga hälsningar, Klara

27. Juni 2025

Precis som tidigare beskrivs

Precis som tidigare beskrivs, leksakskök med rinnande vatten som går sönder efter ett par dagars användning. Företaget vägrar att ersätta felaktig vara. Dålig kundpolicy. Köp inte från detta företag.

7. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle gjort minus om det gick

Skulle gjort minus om det gick . Fruktansvärt dåligt bemötande . Köpte ett lekkök till barnbarnet som var så litet att man inte kunde leka med den . Försökte få det returnerat men skulle skickat tillbaka till Kina o det kostade mer är leksaken . Ingenstans på hemsidan står det . 100%kundnöjdhet . 30 dagars returrätt . Inget stämmer så . Handla inte här !!!

11. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en vara från er som var trasig…

Köpte en vara från er som var trasig när den kom fram. Ni vägrar att ersätta den och heller inte fick jag reklamera den. Anmält er till Konsumentverket. Aldrig varit med om något liknande. Hade funnits 5 minus stjärnor hade ni gått det betyget. Ska ALDRIG mer köpa från er.

29. Juni 2025

Leksakskök med magisk kran

Köpte ett leksakskök med ”magisk”kran, där det kom rinnande vatten med hjälp av batteri. Motorn till kranen slutade fungera efter fyra dagar men jag kan inte reklamera den pga att förpackningen öppnats(?!)

9. Juli 2025

Bluff-företag!!

Köpte en leksaksvask från dem, och precis som andra skrivit så slutade den omedelbart funka efter att vi öppnade den. Då jag kontaktade kundtjänst för reklamation fick även jag svaret att deras policy tillåter inte att reklamera öppnade produkter (så hur ska man då veta att de är trasiga??), för då kunde kundtjänstpersonen som svarade mig ”förlora jobbet om hon bryter mot den policyn”. Jag blev också erbjuden 60% på en ny produkt, dvs samma pris som jag redan köpte den för, då de verkar ha konstant ”rea” för att det ska se bättre ut. När jag meddelade att jag har rätt att reklamera den, då den är trasig, så fick jag som svar att jag kan då reklamera den, men måste stå för returfrakten på över 400kr själv. Totalt bluff-företag, håll er borta från dem!!

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en leksakskran med rinnande vatten. Min son fick det i födelsedagspresent på kvällen, på morgonen efter fungerade inte kranen mer. De kan inte heller återbetala mig då produkten redan öppnats??? Det de kan erbjuda mig är 60 % rabatt på en ny vara och om den också skulle gå sönder, DÅÅÅ kan jag få en ny???????????????

Uppdatering 29 juli 2025: Klagade via Klarna att produkten inte alls var som jag förväntade mig och fick pengarna tillbaka!!!

24. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr