Kan gewoon bestellen en betalen maar niets ontvangen. Na mailen geen reactie en bellen staat continu een bandje op wegens gezondheidsredenen ect. Maar zet de website dan op hold!!!
Uit de lucht. Ik kocht de afgelopen jaren tot grote tevredenheid tientallen flessen Elzaswijn. Shop pro kon dit leveren door goede connecties met een Duits bedrijf dat in kantoorartikelen handelt,... Mehr ansehen
Op 30 juni een bestelling geplaatst. Het is nu 23 augustus en nog altijd niets ontvangen. Mail blijkt onleverbaar (via info@shop-pro) en op telefoon wordt niet gereageerd. Ook ik heb de blabla op het... Mehr ansehen
We hebben 7 weken geleden een bestelling gedaan via hun site, maar hebben na deze lange periode nog steeds niet ontvangen. Na meerdere mailtjes uit te sturen én hen proberen op te bellen krijgen... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, iets besteld, en daarna geen beeld en geen geluid. Producten die besteld zijn ook nooit geleverd gekregen, reageren niet op mail. en pakken telefoon ook niet aan. Op een verzoek terug te bellen ook geen reactie.
20 september 2022.
Ik heb de eigenaar van deze webwinkel opgespoord via linkedin. Het excuus was dat mijn mailadres een fout bevatte, en dat de spullen deze week bij mij binnen zou komen.
Dat is ook gebeurt. Jammer dat je zo achter de reeds betaalde spullen moet aanjagen! Besteld op 26 juli, ontvangen 20 september.
Oplichters
Daar wat besteld en niks ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en ook op mijn mail word niet gereageerd.
Hier dus niks meer bestellen!
WAARSCHUWING
WAARSCHUWING: BESTEL NIETS BIJ DEZE WEBSHOP - OPLICHTING.
Bestelling geplaatst en betaald op 29 juni. Na 1 week geen bericht van verzending of bevestiging ontvangen. Tevens via meerdere kanalen contact geprobeerd op te nemen, maar 0 reactie ontvangen.
Vergelijkbare situatie met eerder geplaatste reviews.
Lijkt van de aardbodem verdwenen!
Lijkt van de aardbodem verdwenen!!
Maar via Bylo wat het moederbedrijf is via linkedin geprobeerd geld terug te krijgen. Maar ik ben bang dat ik het kwijt ben!
Bestel hier niet!
Zeer, zeer slecht. Na bestelling geen enkele bevestiging, mailen, appen, bellen; geen enkele reactie. Uiteindelijk is het bestelde (na een week) wel geleverd, maar ik zou iedereen dringend afraden hier iets te bestellen.
Begin april een bestelling geplaatst en…
Begin april een bestelling geplaatst en netjes een bevestiging van betaling en bestelling gehad. Er stond op voorraad, dus verwacht dat binnen een aantal werkdagen de bestelling geleverd zou worden. Na 2 en na 4 weken gemaild hoe het ervoor stond met mijn bestelling, maar hier helemaal geen reactie op terug gehad. Pas na een mail van aangifte half juni kreeg ik ineens wel een mail dat mijn bestelling geannuleerd was.
Kortom het zijn grote oplichters bij Shop-pro en als je je geld terug wil gewoon online aangifte doen!!!!!!!!!! Het stond namelijk dezelfde dag nog op mijn rekening!!!!!!!
Slechte ervaring mee
Komt op mij over als een onbetrouwbaar bedrijf, ik zal daar niet weer iets bestellen! Al 2 weken bandje over 'ALS-run' als smoes voor slechte bereikbaarheid, maar wel 'u bent de eerstvolgende'.. Dan wachttoon en vervolgens kun je bericht achterlaten. Geen enkele reactie, ook niet op mails..
Fluiten naar je centen
Bedrijf levert niks en je krijgt ze telefonisch ook nooit te pakken. Niet bestellen, je kan fluiten naar je centen
prepare to wait, will deliver.
Na 3 weken als nog de spullen thuis, slecht bereikbaar.
Bestelling niet geleverd.
Bestelling niet geleverd.
Geen communicatie via telefoon mogelijk.
Geen antwoorden op mails.
bestelling niet geleverd en er wordt…
bestelling niet geleverd en er wordt niet gereageerd op mail
Bestelling half geleverd
Bestelling half geleverd. Klantenservice is niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Eerste en de laatste keer dat ik hier bestel. Wanneer dit binnen 48 uur is opgelost zal ik een klacht indienen.
Eigenaar is niet meer in staat om zijn zaak te runnen
Het persoonlijk leed wat eigenaar Michel van der Velde heeft getroffen overstijgt natuurlijk alles. Maar hierdoor is hij kennelijk niet meer in staat om zijn zaak te runnen. Ik heb 3 maand geleden voor meer dan 200 euro artikelen besteld op de website maar nooit iets ontvangen. Na meer dan een maand ben ik via een omweg met hem in contact gekomen waarbij ik hem heb aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren, dit heeft hij mij per mail bevestigd en toegezegd dat ik het bedrag binnen 7 werkdagen op weer op mijn rekening had, dit laatste is nooit gebeurd. Via PayPal heb ik gelukkig mijn geld terug kunnen krijgen.
I ordered sculpting wax for 156 Euro…
I ordered sculpting wax for 156 Euro which was never delivered and they did not refund or answered to any of my emails, their phone is also not working and immediately goes to their answering machine. This is a scam, don't order from them. I will now have to engage a lawyer.
Geen Communicatie. Niets ontvangen. Eigenaar heeft ALS
Eerste keer hier besteld alles netjes ontvangen, tweede keer weer wat besteld niks ontvangen, en word er nergens op gereageerd. Na een beetje onderzoek blijkt de eigenaar de ziekte ALS gekregen te hebben.
Het is niet de gang van zaken zoals het zou moeten. Maar is dus iets aan de hand en dat moet gecommuniceerd worden.
Slecht bedrijf
Probeer al vanaf oktober contact te zoeken met het bedrijf.
Heb de helft van mijn bestelling ontvangen, mis de andere helft nog.
Krijg niemand te pakken. Op alle mogelijke manieren geprobeerd.
OPLICHTING
OPLICHTING
gaat rechtstreeks naar computer crime unit, ik raad alle gedupeerden aan om ook naar de politie te gaan dit te melden, Europa heeft een verdrag waarin ze samen werken voor zulke praktijken. alle gegevens kunnen zonder problemen worden doorgestuurd naar nederland en worden achterhaald van welk land deze effectief afkomstig zijn. stel je burgerlijke partij wanneer je verneemt dat er actief een rechtzaak van komt.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 17 maart bestelling gedaan , na een week reviews kijken kom je er achter dat je opgelicht word door dit bedrijf. Contact zoeken lukt gewoon niet. Email word niet op gereageerd en de telefoon word niet opgenomen. Weg 35 euro ben ik bang voor.
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, geen contact mogelijk, en geen reacties. Kortom oplichters, dus wees gewaarschuwd.
Helaas na 2 maanden na betaling nog…
Helaas na 2 maanden na betaling nog steeds niets ontvangen. Op mails en zakelijke WhatsApp wordt los van een auto-reply:
Hoi, bedankt voor uw bericht. We zijn momenteel niet aanwezig, maar zullen reageren zodra we terug zijn.
niet gereageerd...slechte zaak..
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.