Product bleek niet voorradig. Direct gebeld na de bestelling waarin dat werd aangegeven. Ter plekke een goed alternatief geboden om de bestelling in kleinere porties te verzenden waarin toch het ge... Mehr ansehen
Bestellen ging wat moeizaam, met name de betaalmethode iDEAL nog niet helemaal in orde. Werd naderhand goed en snel opgelost hoor. Verder was alles naar wens, snel geleverd en fijne/goede producte... Mehr ansehen
Product is perfect geleverd , ook kwaliteit is goed. Enkel zit er geen goede handleiding bij om alle mogelijkheden te benutten, de e-mail omtrent het verkrijgen van een handleiding werd ook niet bean... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Waterpijp of Shisha met tot 70% korting! Bij Shishahut koop je al waterpijpen vanaf € 4,95! ✓Vandaag besteld = morgen in huis ✓Grootste assortiment ✓Verkrijgbaar in webshop of showroom
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Niederlande
- shishahut.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ben erg tevreden over de producten en…
Ben erg tevreden over de producten en snelle service van de levering
Leuke tent!
Verder was alles naar wens, snel geleverd en fijne/goede producten.
Onduidelijke beschrijving producten
Zeer onduidelijke beschrijving van de producten en onvriendelijke klantenservice.
Ik bestelde een waterpijp met 4 slangen, bij het eerste gebruik merkten we dat er geen rookontwikkeling was bij het uitblazen.
Toen ik contact opnam met de klantenservice of er misschien geen bolletjes aanwezig waren of een soort terugslagklepje dan stuurden ze terug: 'Neen dat is er niet, aan de prijs van het product had u dit moeten weten.' Ik vond dat dit wel in de beschrijving had moeten staan en vroeg om een retour.
Ik kon niet meer omruilen omdat die 1x was gebruikt (met hygiënische mondopzetstukjes).

Poor quality product
Quality of the product I received is awful

Antwort von Webcompanies
Misleidende advertentie en nul verantwoordelijkheid
Ik heb iets besteld op basis van informatie op hun site — die bleek onjuist. In plaats van eerlijkheid of excuses kreeg ik een standaard “20% korting”-aanbod in m’n gezicht gegooid, alsof dat alles goedmaakt.
Ze luisterden niet eens naar je klacht en negeren mailtjes die je stuurt. Geen erkenning, geen oplossing, alleen ontwijking.
Ondertussen hebben ze de fout op de website stil aangepast, maar weigeren verantwoordelijkheid te nemen. Dat is gewoon oneerlijk en klantonvriendelijk.
Je kunt hier prima iets bestellen — tot er een probleem is. Dan krijg je 20% korting en stilte.
Voor mij nooit meer!

Werkt pefrect
Matige kwaliteit
Beginners shisha pijpen zijn van ZEER MATIGE kwaliteit. Prijzen zijn oke. Levering is snel

SCAM ALERT
HET ZIJN OPLICHTERS, VERMIJD ZE, ZE GEVEN EEN VERKEERD ADRES EN VRAGEN DAN OM GELD OM DE BESTELLING TE BEZORGEN. NADAT IK BIJNA 2 WEKEN HEB GEWEEST OM MIJN GELD TERUG TE VRAGEN OMDAT IK NIET MEER VAN DIT PRODUCT WIL, NEGEN ZE MIJ OF VRAGEN OM MEER GELD. NA AL DAT WACHTEN KOOP IK BIJ IEMAND ANDERS, MAAR ZE WILLEN NOG STEEDS GEEN GELD TERUGGEVEN OF MIJN BESTELLING BEZORGEN, DUS, VERMIJD ZE, IK BEL MIJN ADVOCAAT EN NEEM JURIDISCHE MAATREGELEN, ZELFS ALS HET VOOR 50-60 EURO IS, MAAKT HET MIJ NIET UIT, ZE ZULLEN BETALEN.

Antwort von Webcompanies
Goede producten en heel snel geleverd!
Snelle reactie, vriendelijk, de volgende dag in huis!
Ter plekke een goed alternatief geboden om de bestelling in kleinere porties te verzenden waarin toch het geheel gewicht bereikt werd.
Snelle reactie, vriendelijk, de volgende dag in huis!
Hallo,
Hallo,
Wij hebben laatst een shisha bij jullie gekocht en om eerlijk te zijn komt er bijna geen rook uit. Is daar een oplossing voor? Ligt dat aan die smaak steentjes?
Graag horen we van jullie.
Met vriendelijke groeten,
Patrick Nieskens

Niks bestellen
Niks bestellen. Ze leveren troep en je mag niks retourneren ook. “Ivm hygiëne” Alles wat je bij deze oplichters uitgeeft kan je weggooien. Bestel liever je producten op Ali expres dan gooi je het tenminste niet weg aan oplichters👍🏽 Klantenservice is nog vreselijker. Reageren pas na 2 dagen een keertje.

Antwort von Webcompanies
Snelle levering en snelle oplossing van…
Snelle levering en snelle oplossing van probleem met de shisha zelf.. top service..!
Shisha nogsteeds niet geleverd
Shisha nogsteeds niet geleverd
Ik heb een shisha besteld en die zou volgens de track and trace geleverd moeten zijn maar ik heb nog niks ontvangen en track and trace info verteld me dat het pakket vanzelf in retour is gegaan ik wacht al langer dan nodig was.

Laatste keer
Heb een sisha besteld, na aankoop gelijk gemaild dat ik de bestelling toch wilde annuleren. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Vervolgens is het pakket toch verstuurd en kreeg ik bericht dat de bestelling helaas niet geannuleerd kon worden (????). Als reactie daarop aangegeven dat ik niet thuis zou zijn met de feestdagen en het waarschijnlijk retour gestuurd wordt en of ik dan wel mijn geld terug kan krijgen. Tot op heden geen enkel bericht. Dus nee, hier zal ik niet weer bestellen.

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering! Zelfs tijdens de feestdagen.
Zojuist een waterpijp besteld
Zojuist een waterpijp besteld, hele bestelling is fout gegaan, ik had een zwarte waterpijp besteld met 4 slang aansluitingen, zodra ik de doos had geopend vandaag zag ik een rode met 2 aansluitingen. Zelfs een kind van 5 weet het verschil tussen rood en zwart en ziet het verschil tussen 2 en 4 neem ik aan. Nu kost het extreem veel tijd om alles terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.

Antwort von Webcompanies
slechte slecht slecht allles van…
slechte slecht slecht allles van plastic en slecht materiaal raad ik niemand aan

Product is perfect geleverd
Product is perfect geleverd , ook kwaliteit is goed.
Enkel zit er geen goede handleiding bij om alle mogelijkheden te benutten, de e-mail omtrent het verkrijgen van een handleiding werd ook niet beantwoord.Jammer , er zijn niet veel filmpje op internet te vinden over dit specifiek product.

Antwort von Webcompanies
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.