storleken passade inte , visste inte att returfrakten jag skull stå för själv, skulle landa på 310 kr för en t shirt kommer naturligtvis aldrig mer att handla här , mk oseriöst att göra så .
Das sagen Bewerter
Ångrade mitt köp inom angivna timmar men fick varorna ändå. Kontaktade kundtjänst och fick besked om att de aldrig ber sina kunder att skicka tillbaka varorna men de makulerade aldrig fakturan. Fick b... Mehr ansehen
Beställt 2 T-shirts , det ena en AC/DC med litet tryck på bröstet och ett stort på ryggen. När T-shirten kom så sitter rygg trycket på framsidan och det som ska vara i fram är inte med. Sen en cool... Mehr ansehen
Snabb leverans, överraskande bra kvalité (med tanke på andra recensioner) och extremt mycket att välja på. Man ska med andra ord inte tro på allt man läser. Så jag är glad att jag testade beställa. Ja... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Shirtstore är Nordens onlinebutik för t-shirts och tröjor med tryck. Shirtstore grundades 2003 och har vuxit snabbt till den största "t-shirtbutiken" Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Shirtstore´s huvudkontor, produktion och lager är beläget Trelleborg. Shirtstore har levererat fler än 800.000 t-shirts till fler än 100.000 nöjda kunder. Shirtstore är certifierat av Trygg e-handel och vunnit priser som årets e-butik 2011 och årets design 2010. Shirtstore har exklusiva licenser från bl.a Warner Bros, 20th Century Fox, DC Comics, Paramount och CBS.
Kontaktinformationen
Genvägen 1, 23162, Trelleborg
- 0410353500
- info@shirtstore.se
- shirtstore.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fast and reliable service
Fast and reliable service. Great quality product 👌
Jag är supernöjd med Shirtstore
Jag är supernöjd med Shirtstore. Har gjort flera beställningar och har alltid blivit nöjd med varorna, den snabba leverensen och de låga priserna. Vid ett tillfälle fick jag fel t-shirt, vilket åtgärdades snabbt av Shirtstore. Jag beställer alltid från herrkollektionen då jag gillar lite oversized.
Rekommenderar verkligen Shirtstore!
Är oerhört besviken
Är oerhört besviken, damstorlekarna är gjorda för småbarn. Att komma i en tröja är som att suga en golfboll genom en trädgårdsslang. Kommer aldrig handla från shirtstore igen, någonsin!

I don't understand this
I don't understand this. I ordered 3 T-shirts, XL abnormally large. I wanted to return but I have to pay 92 SEK. Now I'm waiting for my money back.
Har beställt 2 gånger från Shirtstore…
Har beställt 2 gånger från Shirtstore och båda gångerna jättenöjd. Andra gången behövde jag hjälp av kundtjänst och fick absolut god service. Svarade snabbt på mail.
Beställde 4 t-shirts och vikten skilde…
Beställde 4 t-shirts och vikten skilde med hälften på paketen och dum som jag ibland kan vara :-) så misstänkte jag att de missat 1 t-tröja. Gjorde en reklamation och fick snabbt svar från dem att de skulle åtgärda detta. Öppnade sedan paketen och antalet stämde.
Snabb leverans, snabba svar från kundtjänst även när jag som kund gjort fel.
Bra jobbat.
Snabb leverans!
Riktigt snabb leverans! Beställde på en lördag och hade paketet hos mig på onsdagen. Beställde en mugg, den kom fram hel och ser fin ut! Har inget att klaga på :)
Købte 3 Turtles t-shirts
Købte 3 Turtles t-shirts - de kom efter 3-4 dage - i December måned.
Ift. kvaliteten og trykket - lever det fuldt op til billedet på hjemmesiden - jeg har ikke noget at sætte en finger på ift. varen eller butikken.
Plus för snabb leverans
Plus för snabb leverans. Köpte 3
t-shirts. 2 st var jättefina men den ena var inte alls fin, trycket var dåligt gjort, märken och streck över bilden. Hörde av mig samma dag jag fick
t-shirten och svaret jag fick var att hon på kundtjänsten såg inget fel med trycket.
Hej alla kunder!
Hej alla kunder!
Munskydden på shirtstore är värdelösa!
Jag förstår inte hur dessa säljs, dessutom är dem dyra!
När jag öppnade paketen var jag i chock! Det var som att dem hade klipp ur en gammal T-shirt och skickat tygbiten till mig. Det var inte värt pengarna! Jag har beställt från fyndiq och Adidas munskydd i samma pris och kvalitet var utmärkt!!
Jag får slänga dessa två munskydden från shirtstore, beställde två st för 200 kr plus 30 kr frakt, onödiga pengar, munskydden går direkt till papperskorgen!
dessutom har dem dåligt service!!!!
Väldigt besviken!! rekommenderar inte att beställa munskydd! Tar du på dig dem så syns din näsa och mun igenom dessutom har dem klippt till två streck för att man ska kunna ha dem runt öronen och klippningen är det sjukaste jag har sett. Min son som är 6 år hade kunnat klippa bättre!!!
///Sonya
Dåliga tryck och ingen förbetald retur
Beställde två t-shirts och en Girly-T-shirt. T-shirtsen saknade passform och var alldeles för stora trots att jag mätt innan jag beställde.
Enkelfärgade tryck hade klara och bra färger. Men bildtryck var hemskt dåliga. Man kunde knappt se vad bilderna skulle föreställa. Svårt att tro att detta skulle vara officiella Star Wars tryck.
+Snabb leverans.
+Återköp gick igenom
-Man måste själv stå för returen och risken.
Rekommenderar verkligen shirtstore
Jag har beställt två ggr från shirtstore och är jättenöjd! Ena gången råkade jag klicka i fel stl på alla tre t-shirtsen jag beställde och tänkte att nu får jag krångla med att returnera, men jag mailade kundtjänst och bad dem ändra detta och det var inga problem. För övrigt har tröjorna haft fin kvalitet och leveransen snabb. Man får även bra rabatterbjudanden. Jag rekommenderar verkligen shirtstore!
Oseriös näthandel.
Fick en t-shirt från shirtstore i julklapp, gjorde en retur med byte till en annan tröja (inom deras tidsram 30 dagar, inte försent). Hörde aldrig något från shirtstore, fick aldrig någon ny t-shirt. Det handlade bara om en vanlig t-shirt för 179 kr, inget jag orkar bråka om, men det är ändå tråkigt.
Verkar inte vara någon seriös verksamhet. Kommer aldrig handla därifrån igen. Speciellt när en läst hur dåligt omdöme shirtstore har här.

Antwort von Shirtstore
against better judgement I ordered from…
against better judgement I ordered from this website because I saw a shirt that I really really badly wanted. I got the t-shirt delivered today and it was DIRTY! it had two brown stains on it...disgusting..
Bought a t shirt that i never got
Bought a t shirt that i never got, and I can't contact them on phone or mail... waste of money
Blufföretag
Beställde två t-shirts, tog fel storlek men returnerade den ena bara. Det tog en tid innan jag gjorde returen, men beställde nya varor och skrev till dem att om de inte accepterade returen, kunde de skicka tillbaka den ihop med de nybeställda varorna. Hörde inget från dem på två månader. Så en dag kom en t-shirt i retur, nu i helt fel stolek.. Skickade den i retur med ett övertydligt brev om vad jag ville köpa istället. Nu har det gått två månader till och inget svar alls. Har försökt ringa dem men de har inte haft annat än en engelsktalande telefonsvarare de 8-10 gånger jag ringt. Sammanfattningsvis, ett beteende som ett blufföretag.

Antwort von Shirtstore
hemsidan och supporten är ok
hemsidan och supporten är ok, men kvaliten på kläderna är inte så bra. Tshirtsen är för korta på längen och kragen bli jättelätt stor, har andra tshirts som jag betalat mycket mindre för som ej har dessa problem.
Awesome customer service!
Ordered from out of country and was having multiple difficulties.
Pia, from customer service, was extremely helpful and did an outstanding job of assisting me until all issues were resolved!
Have not received the product yet, but the customer service alone would make me a happily returning customer.
Great job Pia! :)
SMÅ!!
Köpte en dam t-shirt till en kompis i present. Hon har vanligtvis storlek M, men efter att ha fött barn så tänkte jag att hon ville ha en större. Tog då storlek XL. När tröjan kommer är det ju löjligt hur liten den är! Undrar verkligen hur M ser ut om XL var så himla liten. Riktigt besviken. Förhoppningsvis passar den men sitter tight. ROLIGT..

Antwort von Shirtstore
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.