Shezan Restaurant Bewertungen 22

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik leveret 2 butterchicken og 1 lamme ret + mango lassi, naanbrød og mango chutney med levering af Wolt. Men vi fik kun leveret 1 x ris og kogte en gryde ris selv ved siden af. Normalt får... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The food was ordered via Wolt. The rice dish was dry and didnt taste of much and didnt contain any raisins as describe. The curry was watery and almost didn't taste of anything. To sum it up: Te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We were fortunate to experience the most amazing freshly cooked Indian food in Leith Walk Edinburgh. We are very fussy with having good indian food. Will definitely go again. Well done to the amazi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ligger på hjørnet af Istedgade og Viktoriegade og er Danmarks ældste parkistanske restaurant. Lidt kedelig interiør, men maden smager rigtig godt. Godt krydret og man kan vælge de stærke retter hvis m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service og ingen ris

Men vi fik kun leveret 1 x ris og kogte en gryde ris selv ved siden af.
Normalt får vi 1 ris til hver ret alle andre steder vi bestiller og gik ud fra at det var samme procedure her og de måske bare havde lavet en fejl. Men da jeg ringede til dem fik jeg en yderst ikke-serviceminded og en smule flabet mand i røret der sagde at det var normalt med kun 1 portion ris til 3 retter - og at han havde sendt det som han skulle.
Da jeg fortalte, at den ene portion ris kun passede til en enkel person, ville han sende nogle flere ris med Wolt, hvilket jo var rimelig ligegyldigt nu. Han fortalte også at de var billigere end andre steder mm. - og nej de andre vi køber hos er samme prisleje MED ris og endnu mere lækker smag.
Hvorfor spare på ris!! Og sende en skål ris til 3 retter og til 3 voksne mennesker - giver ingen mening.
Det var så sidste gang I fik mad herfra…

1. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er kommet på Shezan i næsten 40 år…

Jeg er kommet på Shezan i næsten 40 år og har altid glædet mig til en god oplevelse i restauranten. Idag har jeg dog bestilt som take away og var noget chokeret og skuffet at se min elskede chana curry forvandlet fra en lækker ret til en ubeskrivelig vandmasse, der lignede mere en suppe end noget andet. Oven i det smagte det ikke af noget. Det er nogle dyre kikærter jeg fik og så var jeg nødt til at smide det mest af det ud for det var mere vand og fedt der flyd i den end karry. Måske er det sparetider eller en ny kok, men oplevelsen var så ringe, jeg ikke tror jeg bestiller retten igen eller bare venter længe før jeg kommer der igen. Jeg har mistet tilliden.

2. Dezember 2025

God mad og service

Havde bestilt bord og ankom til tiden, fik en plads ved vinduet. De kom hurtigt ned menukortet og vi fik bestilt vin, forret og dessert. Vinen kom hurtigt og der fulgte en kande iskoldt vand med. Forretterne kom hurtigt, det var nok den bedste kremet kylling suppen jeg har fået. Hovedretterne kom med tilpas ventetid og desserten blev også serveret efter ønske. Alt var super godt. Der var dog et enkelt minus ved desserten, der var ikke rigtigt flødeskum på isen, men derimod fra flaske. Det var lidt øv, da alt andet var ok. Betjeningen var fin og høflig, musik var stille og afdæmpet. Kommer meget gerne igen.

6. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Genuine freshly cooked authentic indian

Will definitely go again. Well done to the amazing Shezan Team.
Such a great find
Coula Georgiou London

4. April 2025

Dejlig mad / Dejligt sted

Vi havde en super dejlig middag på Shezan her til aften.

Stemning, venlig betjening og naturligvis maden var helt i top.

Her kommer vi gerne igen!!

24. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We ordered table for 15 people because…

We ordered table for 15 people because we thought it’s oldest authentic Pakistani restaurant with some reputation and we had been there couple of time before few people this time we trusted them with larger group for our event
CHANNA chat was presented terribly in tiniest bowl it had only CHANNA with red chilli on top no one ate it as far as I could see
Then we had chicken handi chicken biryani and CHANNA Salan with naan
They should keep coming with naan obviously we were gonna pay but they stopped giving naan some people didnt eat properly the taste of all dishes were salt only
They didnt present the food properly so it was appetizing they didn’t cook it properly just put a lot of salt in for taste
I find it really bad if they had taken their job seriously and respected their guests enough they would get my respect in return and more costumers but they properly they just survive well on the alcohol and those who drink alcohol don’t know what they are eating so this restaurant is thriving on that only I guess coz it’s not the taste or presentation

1. Juni 2024

Shezan holder stilen

Værdi for pengene: Friske hovedretter med dybde og styrke med pilau ris til. Også forretter fine: Frit. løgringe og samosa. Klart og rent i smagen, trods (formentlig) friturestegningen. Vi kommer sikkert igen.

21. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Noget skuffende oplevelse

Ved et tilfælde havnede min veninde og jeg her, da vores førstevalg var fuldt booket.

Da vi blev placeret ved bordet, måtte jeg starte med at skifte min tallerken ud med en ny, idet der stadig sad gamle indtørrede madrester på overfladen.

Jeg bestilte en salat med kikærter og en gryderet med oksekød og kikærter. Min veninde bestilte en ret med rejer og mango samt ris.

Da maden ankom, var det helt tydeligt, at kikærterne var hældt direkte ud af en dåse. Ingen bid i dem; kun bløde og smagløse, som dåsekikærter nu engang er. Kødretten smagte sådan set ok, men kikærterne heri havde samme lave standard.

Min venindes ret manglede mango, men var spækket med æblestykker og nogle ganske få og meget små rejer, der vist var hældt direkte ud fra en bøtte rejer a la dem man kan erhverve sig i Netto. Da hun gjorde opmærksom på, at mangoen manglede, sagde tjeneren, at mangoen i retten bestod af to stykker ovenpå. Disse manglede fuldstændig. Tjeneren tilbød min veninde en ny ret, og denne gang lå der tre stykker mango på toppen. Ingen mango i selve retten på trods af, at den blev beskrevet som en ret, der baserede sig på mango og rejer.

Som ekstra bonus i den nye ret, fandt min veninde så lige et længere hår!

Så med det hele inkl. det faktum, at drikkevarerne først kom langt inde i hovedretten, efter vi havde mindet tjeneren om dem, så lander vores bedømmelse på 2 stjerner. Alene fordi min kødret faktisk var hæderlig samt det faktum, at min veninde fik tilbudt en ny ret.

9. Februar 2020

Én gang for meget!

Jeg har været på Shezan tre gange: Første gang, sidste gang og én gang for meget!
Min kæreste og jeg havde bestilt takeaway. Vi dukkede op og betalte 230 kr. for to små stanniolbakker med ’mad’. Da vi åbnede bakkerne derhjemme, kunne vi konstatere, at vi havde fået en masse fed udefinerbar sovs og omkring 5-6 stykker kylling i hver bakke. Ingen grøntsager, intet lækkert, bare fed sovs og lidt kylling. Og det gav vi 230 kr. for. (Indsæt bandeord her!)

8. August 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende krydderier

Har lige været her og spise det var ikke den helt store oplevelse
Der bliver pralet med at de er tro mod det Pakistanske køkken med hensyn til at krydder deres mad
Det er ikke vores oplevelse da vi bestiller en ret der skal være halv stærk i følge menukortet der bliver bedt om at den skal være Vindeloo stærk det var den langt fra den var ikke engang halv stærk
Det blev påtalt da man spurgte om maden var god nok og svaret var vi holder igen med stærkt mad til Danskere ? Så at være tro mod de Parkistanske må være at gemme krydderierne ude i køkkenet
Det eneste gode ved den ret var at lammekødet var rigtig mørt selv om det lå i en meget tynd sovs
Den anden ret vi fik var smagsløs og med tør kylling
Vores forret tikka kylling var god og krydderet
Mango lassi var også rimelig god
Men mad oplevelsen var der ikke nogen af
Jeg spiser ofte Indisk og Pakistansk mad

29. März 2015

Min absolutte yndlingsrestaurant!

Shezan er og har altid været min yndlingsrestaurant. Selv da jeg boede langt fra København. Min far er kommet der siden de åbnede en gang i 1970'erne, så det har jeg også lært! :)
Indretningen er lidt outdatet, men service og ikke mindst maden er i top!!
Personalet er altid smilende og imødekommende. Maden er altid varm, når den serveres og man kan stort set få det, som man vil have det.
Ikke noget som helst at klage over!

22. April 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr