Setter Academy Bewertungen 236

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na een periode waarin ik mezelf een beetje kwijt was, heeft dit traject mij enorm geholpen om weer richting en zelfvertrouwen te vinden. Ik heb veel nieuwe skills geleerd en mijn ondernemersmindse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je zoekt naar locatieonafhankelijk werk en lekker wilt verdienen, is dit echt de shit. Je word 1-op-1 begeleid in deze Womans Only community met elke week 2 Q&A's en unlimited opdrachtgevers. In... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begin voel ik de betrokkenheid en warmte bij de lieve vrouwen die Setter Academy zo bijzonder maken. Natuurlijk Daphne en mijn coach Laura. Altijd beschikbaar en mega motiverend! Aan alles i... Mehr ansehen

1. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen vrouwen om locatie onafhankelijk te werken en een online inkomen te genereren via Appointment Setting. Als grootste women-only community van Nederland gingen 850+ vrouwen je al voor.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na een periode waarin ik mezelf een…

Na een periode waarin ik mezelf een beetje kwijt was, heeft dit traject mij enorm geholpen om weer richting en zelfvertrouwen te vinden. Ik heb veel nieuwe skills geleerd en mijn ondernemersmindset ontwikkeld.

Hoewel ik nu niet actief als setter werk omdat ik binnen mijn eerste opdrachtgever meteen doorgroeide naar andere taken, heb ik mijn draai helemaal gevonden en pas ik wat ik hier heb geleerd dagelijks toe in mijn huidige opdrachten. Al met al heeft SA mij geholpen om mijn eigen onderneming te starten en een hele goede omzet te draaien.

Sterke begeleiding, fijne community en echte persoonlijke groei. Aanrader!

18. Dezember 2025

Van burn-out naar mijn eigen business en investering in 3 maanden terugverdiend

Begin 2025 zat ik nog volledig thuis met een burn-out en had ik eerlijk gezegd geen idee hoe mijn werkleven eruit zou gaan zien. Ik wist alleen één ding: ik wilde meer vrijheid, zelf regie en werk dat echt bij mij past.

Ik had al een paar keer calls gehad met Setter Academy, maar durfde de sprong toen nog niet te maken. In mei besloot ik het toch te doen, en dat is een van de beste beslissingen van het afgelopen jaar geweest.

Het traject is overzichtelijk, praktisch en je kan het op je eigen tempo doorlopen. Je leert niet alleen hoe je gesprekken voert of afspraken plant, maar ook hoe je jezelf positioneert, verantwoordelijkheid neemt en echt als ondernemer gaat denken.

In september behaalde ik mijn certificaat en in november had ik mijn eerste twee opdrachtgevers al binnen. In januari had ik mijn investering volledig terugverdiend! Dus binnen drie maanden!

Wat ik vooral waardeer is dat er geen sprookjes worden verkocht. Je moet zelf in actie komen, consistent zijn en durven groeien. Maar als je dat doet, weet ik zeker dat het je lukt om een business op te bouwen met vrijheid.

Inmiddels werk ik met meerdere opdrachtgevers samen en komt mijn recordmaand eraan. Voor mij is dit traject echt een life update geweest: van ziek thuis naar bouwen aan mijn eigen toekomst.

Twijfel je nog? Dan zou ik zeggen: praat met mensen die het traject hebben gedaan en voel of dit bij je past. Je mag mij altijd een berichtje sturen op Instagram: @kimouwehand

22. März 2026

Al 2 jaar werkzaam als setter

Ik ben inmiddels al bijna 3 jaar geleden ingestapt, al ruim 2 jaar gecertificeerd en nog steeds werkzaam als appointment setter!

Ik raad SA 10000% aan, omdat je echt de begeleiding krijgt op alle vlakken die je nodig hebt en ook echt wil hebben!

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg dankbaar en waardevol!

Ik liep al een tijd met de vraag of een traditionele 9-5 baan wel bij mij paste, en ook het idee om minder te gaan werken speelde mee. Toen ik in 2024 voor het eerst mama werd, wist ik zeker dat ik een leven wilde creëren waarin ik meer tijd voor mijn gezin had.

Setter Academy kwam op mijn pad en ik ben ontzettend blij dat ik afgelopen zomer de stap heb gezet. Ondanks de twijfel die ik in het begin voelde; kan ik dit wel? Is het te combineren met mijn gezin? Maar vanaf het eerste moment verdween die twijfel

Het traject is zoveel meer dan een cursus. De 1-op-1 coaching van Laura is goud waard: ze is betrokken, helpt je elke stap van de weg en geeft eerlijk feedback wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je jezelf uniek te positioneren, zodat je opvalt bij potentiële opdrachtgevers. Alles wat je nodig hebt, zowel zakelijk als persoonlijk, komt aan bod.

Ik ben sinds kort gecertificeerd en heb laatst een kennismaking gehad met een potentiële opdrachtgever, zij was zó enthousiast dat ze aan het einde van de call direct aangaf dat ze graag met mij wou samenwerken en ik een paar dagen later voor haar ben begonnen.

Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb en kan het iedereen aanraden

16. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ZO blij dat ik de stap heb genomen en…

ZO blij dat ik de stap heb genomen en ben gestart met Setter Academy in 2024. Het heeft mijn leven veranderd! Ik heb altijd 9-5 gewerkt en gedacht: remote werken en de optie om veel geld te verdienen is niet voor mij weggelegd, want ik heb geen skill… dus wat zou ik moeten gaan doen? Uiteindelijk toch de (spannende!) stap genomen om te starten.

Super begeleiding door Laura, heel de cursus is duidelijk en op eigen tempo te volgen. Ook de rollenspellen zijn top om echt te leren hoe je het in de praktijk moet doen. Ook de wekelijkse powerhours zijn mega waardevol, zeker op momenten dat je even twijfels hebt. Heel fijn om op die manier nieuwe moed en vertrouwen te krijgen. Je doet het alleen… maar eigenlijk helemaal niet, door de betrokkenheid van het team en de hele community!

Inmiddels heb ik een jaar geleden mijn baan opgezegd en ben ik fulltime aan het setten. NOOIT gedacht dat dit kon. Het is niet enkel de skill die ik geleerd heb, want er openen zo ontzettend veel deuren op vlak van online werken.

De afgelopen maanden heb ik 5K+ facturen kunnen uitsturen! Maar don’t be fooled: ik heb hier hard voor gewerkt, ben blijven doorzetten, ook op momenten dat het niet vanzelf ging.

Dus wil je werken voor de doelen die je voor ogen hebt? Dan is deze skill alles wat je nodig hebt. Mijn leven is echt veranderd. Ik moet niet naar een kantoor, ik kies mijn eigen uren/werkplekken en ik deel alles in hoe ik het zelf wil. Soms is het gewoon die sprong wagen en er 100% voor gaan!

BEDANKT team Setter Academy 🫶🏼

15. Februar 2026

Nieuwe Skill, Nieuwe Mindset, Nieuw Perspectief

Setter Academy heeft mij ontzettend veel gebracht en nog steeds. Ik heb een nieuwe skill geleerd, een nieuwe mindset en daardoor kijk ik anders naar kansen en mogelijkheden. Ik denk groter, maak grotere stappen en dat voelt spannend maar ook passend. Ik blijf leren en Setter Academy sluit hier mega goed op aan. Ze hebben onlangs hun cursus vernieuwd naar een 5.0 versie waar ontzettend veel nieuwe waarde in staat die wij kunnen toepassen in de praktijk.

De lijntjes met de coach zijn kort en je wordt gespiegeld zodat je ook echt groeit. Jij maakt de keuzes, jij zet de stappen en de coach is er om jou daar in te helpen.

Inmiddels ben ik voor certificering al aan het Setten voor 1 opdrachtgever en start ik binnenkort met mijn 2e opdrachtgever. Dit heeft te maken met mijn mindset die is veranderd en dat je wordt geleerd hoe je voor certificering al kan en mag uitreiken. Je krijgt alle tools om deze zelfverzekerdheid te hebben.

Ik hoop dat iedere vrouw die haar leven anders wil leven, die een leven op eigen voorwaarden wil leven, deze stap voor zichzelf durft te zetten. Vanuit liefde, en respect voor jezelf en vanuit het geloof dat je een nieuwe manier van leven kunt creëren.

Let's GO!

28. Januar 2026

Ik faalde keihard

Ik ben in 2022 gestart bij Setter Academy en heb destijds de opleiding afgerond. Daarna ben ik aan het werk gegaan, maar het liep toen niet zoals ik had gehoopt. Ik raakte gedemotiveerd en ben vrij snel gestopt.

Na een periode heb ik het appointment setten weer opgepakt, en nu verdien ik minstens €2000 per maand, met een duidelijk stijgende lijn. Ik zit op een punt waarop het realistisch is dat ik dit jaar mijn loondienstbaan kan opzeggen. Achteraf weet ik zeker: als ik in 2022 had doorgezet, had ik nu al veel verder kunnen zijn.

Setter Academy is inhoudelijk heel erg goed. De kwaliteit is hoog en in de afgelopen jaren is het alleen maar beter geworden. Ze vragen super veel feedback aan leden en je merkt gewoon dat er op basis daarvan verder ontwikkelt wordt.

Je krijgt alle tools, duidelijke structuur, accountability en begeleiding, ze zijn betrokken, professioneel, altijd bereikbaar en je kunt alles vragen.

Het is geen “makkelijke” weg, je haalt niet opeens even snel geld uit het internet. Soms moet je ‘s avonds werken of naast je loondienstbaan. Maar dat is echt een investering in jezelf en je toekomst. En als je dit prioriteit maakt, zelfs met weinig tijd, kun je dit leren.

Mijn eerlijke conclusie: als het je niet lukt om na Setter Academy geld te verdienen als Appointment Setter, dan heb je te snel opgegeven. De opleiding werkt echt, dat zie ik keer op keer in de community.

Voor mij is dit achteraf gezien een van de beste investeringen die ik heb gedaan. Ik kan nu reizen en werken, en heb weer regie over mijn eigen leven. Uiteindelijk is dat waarom ik dit hebt gedaan.

26. Januar 2026

Setter Academy

Begin oktober startte ik met Setter Academy. Na kort contact via de DM en een eerste call, had ik snel voor mijzelf besloten ervoor te gaan. Het voelde goed en ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Een warme community, dagelijks contact en je kan het echt op je eigen tempo volgen. Ik ben bijna bij het einde van het traject en heb al een opdrachtgever gevonden! Je leert niet alleen de skill, maar krijgt daarnaast ook echt veel info over het ondernemen zelf. De powerhours en masterclasses zijn heel waardevol.

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Setter Academy heeft mij perspectief gegeven op een nieuwe tijdlijn in mijn leven!

Setter Academy heeft mij geen verkooppraatjes geleerd, maar een heldere structuur om professioneel en zuiver te werken in het proces als setter.

Ik heb inzicht gekregen in mijn rol als setter, hoe het proces is opgebouwd, en hoe ik vanuit rust en scherpte communiceer — zonder te pushen of te overtuigen. Dat geeft vertrouwen, zowel bij mij als bij de ander.

Ik start binnenkort als setter voor een opdrachtgever. Daarnaast heb ik vanuit mijn eigen coach al een concreet aanbod gekregen om in haar inbox te setten, en mag ik ditzelfde werk ook doen voor een vriendin. Dat laat voor mij zien dat mensen mij deze rol toevertrouwen, nog vóórdat ik officieel begonnen ben.

Wat Setter Academy voor mij extra waardevol maakt, is dat het niet alleen gaat over werk, maar over het bouwen van een volgende stap. Het helpt mij om een professionele, onafhankelijke basis neer te zetten die past bij het leven dat ik wil creëren.

Daarnaast maakt de community een groot verschil: een groep sterke, ambitieuze vrouwen die elkaar supporten, uitdagen en echt verder helpen.

Setter Academy geeft mij een stevig fundament.
Zakelijk, praktisch en direct toepasbaar.

Ik weet nu wat ik doe, waarom ik het doe, en waar mijn kracht ligt binnen het werk als setter, én in het bouwen van mijn eigen droomleven.

Bedankt lieve Laura (head coach) je bent een super ster!

11. Januar 2026

Meer dan alleen theorie

Wat voor mij het meest waardevolle is geweest aan Setter Academy, gaat eigenlijk veel verder dan alleen de theorie van Appointment Setting.

Natuurlijk leer je hier het vak, maar wat deze cursus voor mij echt volledig het geld waard maakt, is de enorme focus op mindset, ondernemerschap en psychologie. Ik heb mezelf en anderen beter leren begrijpen, ben me bewuster geworden van mijn eigen valkuilen en heb tegelijkertijd veel zelfvertrouwen opgebouwd.

Wat ik enorm waardeer, is dat Setter Academy vanaf het begin eerlijk is geweest: hoe ver je komt, hangt af van je eigen inzet, motivatie en doorzettingsvermogen. Geen loze beloftes, maar realistische verwachtingen. Juist dat gaf mij vertrouwen om voor SA te kiezen.

Ik ben deze cursus niet gestart omdat ik dacht dat ik het vak niet zelfstandig zou kunnen ontwikkelen. Ik ben gestart omdat ondernemen verantwoordelijkheid vraagt, discipline vereist en mentaal soms uitdagend is. En precies op dat vlak biedt Setter Academy ontzettend sterke begeleiding. Dat stuk wordt vaak onderschat, maar is cruciaal als je serieus wilt ondernemen.

De begeleiding is sterk, persoonlijk en oprecht, waardoor ik met volle overtuiging kan zeggen dat dit voor mij de juiste keuze is geweest.

8. Januar 2026

Waardevolle cursus

Precies 10 weken geleden zat ik op een call met Cleo, niet wetende dat ik 10 weken later al zou starten bij een opdrachtgever.
Ik heb heel veel geleerd tijdens deze mooie uitgebreide cursus. En de fijne feedback van mijn coach Laura.
Ik vond het heel erg fijn dat we elke dinsdag en donderdag een online bijeenkomst hadden doormiddel van een Power hour of Masterclass. Dit heeft mijn mindset echt doen veranderen.
Ik ben heel erg blij dat ik 10 weken geleden de stap heb durven zetten naar het onbekende. Zonder actie komt er geen resultaat.
Ik kan deze cursus zeker aan iedereen aanraden!

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ZO VEEL meer dan alleen een cursus...

Sinds mijn start bij Setter Academy is het allemaal zo snel gegaan en heb ik ZO veel geleerd! Ik had mezelf 1 duidelijk doel gesteld: er 100% voor gaan zodat ik op korte termijn mijn baan in loondienst kan opzeggen… en zo gezegd, zo gedaan! Van kennis en praktijkoefeningen met betrekking tot het appointment setten zelf, tot trainingen over ondernemerschap, masterclasses over mindset, en de top 1 op 1 coaching van Laura: MEGA WAARDEVOL!

Maar, heel eerlijk: het gaat verder dan alleen werk... want ik heb inmiddels qua mindset ook een switch gemaakt, en ga nu volledig voor ALLES waar ik passie voor heb en wat mijn naam roept. En dit vertrouwen in mezelf en de DURF om te ondernemen... dit heb ik echt mede te danken aan Setter Academy!

19. November 2025

Uitgebreide en waardevolle opleiding

Toen ik met Setter Academy startte, kwam ik er al snel achter dat het een opleiding is waarin niks ontbreekt, alles wat je nodig hebt wordt besproken. Waardevolle lessen, leerzame power hours en masterclasses en dan ook nog een warme community waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Na mijn certificering kon ik al snel aan de slag bij 2 opdrachtgevers en wordt zelfs door andere benaderd waar ik voor nu nee tegen moet zeggen. Ik heb geen seconde spijt van deze stap!

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met deze stap

Onzettend blij dat ik deze stap drie maanden geleden heb gezet! Ik heb zo ontzettend veel mogen leren uit de cursus en van Daphne, Meghan en Laura. Ik durf dan ook met zekerheid te zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben om dit alles nu in de praktijk toe te gaan passen!

14. November 2025

Ik raad Setter Academy zeker aan

Ik raad Setter Academy zeker aan! Ben zo tevreden over de hele opleiding. Heel uitgebreid en je krijgt echt alle facetten van het appointment setten die je nodig hebt. Ik weet zeker dat je dat ergens anders zelden ziet. Ze 1 op 1 coaching van Laura is zo fijn. Ze is altijd zeer betrokken en ze weet wat ze doet, heel fijn! Samen met Daphne, Meghan en Cleo een ijzer sterk die het beste met je voor hebben en de beste setter van je maken. Iedere week 2 uur zoomcals waar je aan mee mag doen. Heel waardevol! Geen seconde spijt gehad van mijn investering en ik raad de opleiding voor iedereen aan.

12. November 2025

Investering 100% waard

Ik ben nog niet eens klaar met het traject en ik heb nu al twee opdrachtgevers. Na mijn studie wilde ik mezelf verder blijven ontwikkelen op verschillende vlakken. Meer vrijheid voor mezelf creëren en voldoening halen uit de dagelijkse dagen, waarin ik zelf effect hebt op mijn eigen succes. Sinds dat ik begonnen ben bij SA al zoveel geleerd en gegroeid. Ik kan het iedereen aanraden die persoonlijk en zakelijk wil groeien en daarnaast zich wil omringen met gemotiveerde, ambitieuze vrouwen.🤎

10. November 2025

Setter Academy

Sinds een paar weken zit ik in het traject van Setter Academy.
Wat een waardevolle ervaring!
De inhoud is ontzettend leerzaam en goed opgebouwd, maar wat voor mij echt het verschil maakt, is de manier waarop ze met je omgaan.

De coaches stralen vertrouwen uit , zijn oprecht behulpzaam en geloven in je.
Dat voel je in alles!
Ze kijken niet alleen naar je als professionel, maar ook als mens.
Dankzij de begeleiding groei ik niet alleen in kennis en vaardigheden, maar ook persoonlijk.

Setter Academy is voor mij een plek waar ontwikkeling, vertrouwen en menselijkheid samenkomen.
Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken!

8. November 2025

Conclusie: gewoon doen!

Het 'pakket' dat je aangeboden krijgt is zo compleet dat het de investering zeker waard is! Het is zoveel meer dan alleen het leren appointment setten. Er komt ook mindset bij, hoe ben je zelfstandig ondernemer, de garantie op een opdrachtgever, de persoonlijke benadering van coach Laura (bij wie je echt al je vragen kan stellen!) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Overal is aan gedacht! En dan de community, van alle vrouwen die elkaar willen helpen. Echt heel bijzonder! Conclusie: gewoon doen :)

25. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega waardevol - zowel professioneel als persoonlijk

Ik schrijf deze review nu na afronding van het traject en ben ondertussen bij mijn eerste opdrachtgever aan de slag, en ik kan nu al zeggen dat het z'n vruchten afwerpt!

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject heb gevolgd, want naast dat je een nieuwe skill leert, is de toegang tot de community en de coaching van Laura mega waardevol. Je leert zo veel van iedereen, niet alleen op het gebied van Appointment Setting maar op zoveel meer vlakken! Mijn mindset heeft echt een grote vooruitgang geboekt.

En nee, dingen komen niet aanwaaien, en je moet er hard je best voor doen maar als je dat doet dan zie je ook gewoon echt de resultaten. Ik ben dit traject begonnen omdat ik volgend jaar locatie onafhankelijk wil kunnen werken en ik kan nu al zeggen dat ik dat volgend jaar waar ga maken.

Ik zou iedereen zeker aanraden om dit traject te volgen, en ja je moet er natuurlijk ook zelf wat voor doen om mooie resultaten te behalen.

19. Oktober 2025

Gewoon doen!💗

Hi dames, 💗
Momenteel ben ik nog bezig met Setter Academy en het bevalt onwijs goed! Je leert zoveel, van de modules maar ook zeker van onze coach Laura! Ik ben al gegroeid op persoonlijk vlak, maar zeker ook als ondernemer! Je doorloopt levels, ik ben bij level 3 aangekomen en leer steeds beter hoe je een goede setter moet zijn. Ik zag pas een hele leuke opdrachtgever voorbij komen en dacht ik ga toch een berichtje sturen! Want we leren van Laura: “gewoon doen!” En normaal doe ik dat dus nooit 😂 Dus haar uitspraak bleef mega hangen. Ondanks dat ik nog helemaal niet gecertificeerd ben durfde ik toch een berichtje te sturen. En ik mocht op kennismakingsgesprek! Was een super leuk gesprek en ben de volgende dag meteen aangenomen!! Whaaaa. Ik ga mensen helpen met hun droomhuis zoeken onder de Spaanse zon☀️

‘Durf die stap te zetten en denk niet teveel na.’ Dat is wat mij dat zetje gaf en ik zal het altijd blijven onthouden! Ik ga met veel enthousiasme het traject afmaken en hoop nog meer te leren!! X

16. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr