De gebruikte medicatie is heel slecht zichtbaar in de service apotheek app. Onvolledig en vol fouten. Twijfel over het juist doorgeven aan ziekenhuizen en overige zorgverleners.
Service apotheek plein oost ridderkerk Heel erg spijt van mijn inschrijving. Totaal niet klantvriendelijk/klantgericht. Kreeg rare dingen te horen van de idiote apotheker wat ik echt onprettig en... Mehr ansehen
De app van de service apotheek werkt niet naar behoren, medicatie die niet meer gebruikt worden kunnen er niet uitgehaald worden.meerdere keren digitaal aangegeven en enkele keren mondeling toegeli... Mehr ansehen
Je belt do ochtend naar de huisarts voor je herhaalrecepten, want ja het weekend komt eraan. Nu vrijdagavond maar eens bellen, ten eerste wordt je chagrijnig te woord gestaan aan de telefoon en vervol... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
De gebruikte medicatie is heel slecht…
Vriendelijke en Professionele medewerkers.
De medewerkers denken mee en ze zijn zeer vriendelijk.
Slechtste App ooit
Zo slecht deze App en de klantenservice is net zo slecht...ze doen niks...ik heb nog nooit mijn medicijnen via de app kunnen bestellen en ze doen er niks aan...wat een aanfluiting
apotheek Vogel in Amsterdam op…
Apotheek Vogel in Amsterdam op het Kattenburgerplein is bijna 50% duurder dan de collega om de hoek in de Tsaar Peterstraat vanwege zgn "administratie kosten"
Zeer onvriendelijk en misleidend als het gaat om transparantie van de kosten die ze in rekening brengen.
Geen geld terug.
Ongegronde kosten aangerekend bij medicatie
Herhaalrecept aangevraagd via huisarts en wordt aangerekend voor een terhandstelling met begeleidingsgesprek die niet heeft plaatsgevonden bij Apotheek Randwijck in Amstelveen. Werking weet ik al van de medicijn en alsnog kosten aangerekend voor een gesprek die nooit heeft geplaatstgevonden. Daarbij de apotheekmedewerker gesproken en zij zegt ook nog eens gezien dat ik nu bel, hier geen kosten voor worden gerekend, terwijl dit een klantenservice gesprek is die bij haar werkfunctie hoort. Dus eigenlijk zegt ze dat het gerechtvaardigd is om de kosten aan te rekenen. Wat een slecte service en wat een slechte verantwoording van hun werk!
Zeer onbetrouwbare bezorging
Bijna dagelijks moeten bellen met de Zeeuwse Apotheek in Goes, elke dag wordt beloofd dat de medicijnen toch écht bezorgd zullen worden en elke dag zijn ze er weer niet.
Gebruiks onvriendelijk medicijnen app
De app op zich is niet verkeerd maar onthou dat de app niet in het buitenland werkt en als je dat wel geprobeerd hebt wordt hij direct geblokkeerd en moet je zelf de app verwijderen en alles opnieuw installeren. Ook als je de app via een vpn verbinding wilt gebruiken is dit niet mogelijk een jammer. Zeer gebruikers onvriendelijk. Dus heb ik hem nu verwijderd en zal hem ook niet meer installeren.
Geen mail herhaalrecept.
Sinds ik mijn herhaalrecept laat bezorgen nog nooit een mail ontvangen wanneer ze de herhaalrecept bezorgen. Je beklaag doen helpt geen ene mallemoer. Tijd dat er eens tegen deze apotheek hard word opgetreden door de overheid en zorgverzekeraars.
Spijt dat ik bij deze apotheek ben…
Spijt dat ik bij deze apotheek ben ingeschreven, ze maken heel veel fouten medicatie word niet voldoende geleverd en ergo nog ik krijg een rekening voor medicatie die ik nooit ontvangen heb. Op mails word na 2 maanden pas gereageerd je word onbeschoft behandeld door medewerkers. Ze liegen de boel bij elkaar ook mijn huisarts is ook niet tevreden over deze apotheek. Ik stap over naar een andere apotheek en ik raad iedereen aan schrijf u niet in bij service apotheek. Nog een tip mocht u al ingeschreven zij bij deze apotheek neem alle gesprekken op dit is toegestaan zonder dat u het van te voren hoeft aan te geven. Dit is de enigste manier om ze te confronteren met hun leugens en onzorgvuldigheid. Stelt u zich voordat u afhankelijk bent van medicatie en je krijgt ze niet of veel te laat pas geleverd. Dit is een nonchalance die niet door de beugel kan en uw klacht word afgewimpeld ze schuiven de verantwoording af naar bijv uw huisarts of zorginstelling.
Goede adviezen en behulpzaam
Meindersma Deventer, dames zeer behulpzaam. Ben verhuisd naar andere kant stad, zolang ik kan blijf ik hun trouw.
Zeer slechte apotheek!!
Zeer slechte apotheek!!! Sinds kort hebben wij deze apotheek in ameide en ben ik die hele kl0te bende nu al zat. Keer op keer geen email sturen met de medicatie ligt er en dan zelf erachteraan moeten. Heb al 6x aangegeven dat mijn medicatie in het afhaalapparaat en NIET bij de balie (wordt niks mee gedaan en ze hebben schijt, besef he ik kan het bij de balie alleen tussen 16u en 17u ophalen wnr ik nooit thuis ben) Al met al een zeer slechte apotheek die lacoliek omgaat met klanten en keer op keer beloven dat het geregeld is en alleen maar tegen werken waardoor ik veel te vaak mijn medicatie te laat binnen heb omdat hun hun zaken totaal niet in orde hebben!!!
Eindeloos lang wachten
Eindeloos lang wachten. Zowel in de apotheek als aan de telefoon, geen lol meer aan om medicijnen op te moeten halen. En ook eindeloos weer nieuw personeel. Het varieert elke keer als ik kom. Weer nieuwe gezichten, vaak lieve buitenlandse meisjes maar ook vaak snel weer weg. Is het dat ze te weinig verdienen? Hup, geef ze dan wat meer salaris. Apotheek verdiend meer dan genoeg. En een beetje vriendelijk zijn tegen nieuwe medewerkers kost niet, hè?
Er gaat werkelijk altijd iets verkeerd
Er gaat werkelijk altijd iets verkeerd, ik bestel altijd vakantiemedictie voor 6 maanden en steevast geven ze voor 3 maanden mee, dat is een leuk verdienmodel want voor iedere uitgifte kunnen ze declareren. En als je een mail krijgt dat de medictie voor je klaar ligt, komt het heel vaak (te vaak) voor dat de bestelling niet compleet is. Mail me gewoon als alles compleet is, dan hoef ik maar 1x naar apotheek, ipv 2 of 3 x. En zeg er nou niks van, want dan wordt je afgebekt. Ze hebben zo mooie app (op hun advies geinstalleerd) waar je medicijnen kunt herhalen, als je dat doet ern je de bestelbevestiging krijgt, hoor je niks. en Als je dan gaat bellen of er persoonlijk langs, dan zeggen ze doodvrolijk dat ze de bestelling niet binnen hebben, kun je het dus alsnog via de huisartsenpost aanvragen, Wat service apotheek, No service apotheek
Service Apotheek Utrechtsestraat
Na vijf jaar klant te zijn geweest bij deze apotheek, heb ik helaas besloten over te stappen naar een andere in de buurt. Wat ooit een prettige apotheek was met vriendelijke medewerkers, is sinds het vertrek van de vorige eigenaar sterk achteruitgegaan.
De wachttijden zijn lang, ook als er meerdere medewerkers aanwezig zijn. Er lijkt weinig aandacht voor de patiënt en de zorgplicht. Medicijnen zijn vaak niet op voorraad, en zelfs als dat wel zo is, moet je alsnog dagen wachten om ze op te halen.
Ook zijn de openingstijden steeds beperkter en ontbreekt het aan consistentie in de werkwijze. Reacties op vragen of opmerkingen zijn vaak ongeïnteresseerd, wat de indruk wekt dat gemak voor het personeel belangrijker is dan goede zorg.
Gelukkig heb ik inmiddels een andere apotheek in de buurt gevonden, waar de zorgplicht voor patiënten wél centraal staat.
Opnieuw inloggen
Moet veel te vaak opnieuw inloggen.
Zeer lastig.
Ook werkt de link met digi D niet altijd.
Medicijn recepten komen niet binnen
Medicijn recepten komen niet binnen, medicijnen missen van het dossier. En ik kan telkens niet meer inloggen. Afschuwlijke app
Kan niet meer inloggen
Kan niet meer inloggen
Dit was nooit een probleem sinds zaterdag is dit probleem er normaal 5 sterren altijd zeer tevreden nu maar drie door deze problemen kan inmiddels weer inloggen
Ben net overgestapt naar deze apotheek…
Ben net overgestapt naar deze apotheek omdat ik ben verhuisd maar nu al teleurgesteld is nog geen maand dat ik de app heb ik kan er niet in wordt elke keer terug gebracht dat je weer opnieuw moet inloggen onacceptabele kan nu niet mijn medicijnen bekijken of bestellen je zou ten alle tijden bij je medicijnen in de app moeten kunnen dat kan nu niet heb ik geen medicijnen straks en ik kan ze niet bestellen worden ook geen medicijnen meer geslikt want ik heb geen tijd om langs de apotheek te gaan kom ik te overlijden dan staat het nu vast dat ik geen medicijnen heb of kunnen bestellen
Elke Service Apotheek staat op zichzelf…
Elke Service Apotheek staat op zichzelf (zijn zelfstandig) dus om gelijk de hele bubs bij elkaar te verzamelen vind ik zeer kwalijk. De ervaring die ik heb zijn zeer positief. Ze denken met je mee en helpen je goed en snel. (Hoeksche Apotheek Puttershoek)
Niet positief over Service apotheek Marknesse
Heb een slechte ervaring met Service Apotheek Marknesse.
Familielid heeft een kuur van 28 dagen nodig, 2x dgs 1 tablet.
Ipv het aantal benodigde pillen, wordt er voor 2 dagen extra bezorgd (én gefactureerd à €30,- per dag) én ingevoerd in het medicatie-afteken-systeem van de woonvoorziening van fam.lid. Kwalijke situatie, waarbij het verdienmodel op medicatie op de voorgrond lijkt te staan......
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.