Varen kom dagen efter bestillingen. Godt emballeret. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Glæder mig til at prøve den.
Unternehmen hat geantwortet
Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget hurtig levering. Varens kvalitet over forventning og tænk, er jeg har ikke engang modtaget en n opfordring til at anmelde handlen. God stil.
Unternehmen hat geantwortet
Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.
Haraldsborgvej 20, 4000, Roskilde, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Senior24.dk
Plastikposerne til blespanden er godt nok lidt dyre. Men hele systemet virker godt nok.

Antwort von Senior24.dk
Ligger måske i den dyre ende, men så må kvaliteten også godtgøre købet.

Antwort von Senior24.dk
Jeg købte en byAcre rollator hos Senior24. Bremsekablerne knækkede tre gange på under et halvt år. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide, at jeg “gik forkert” med rollatoren. Ingen af dem ville tage ansvar – hverken Senior24 eller byAcre.
Jeg tog sagen til Forbrugerklagenævnet og fik medhold.
En rollator er et hjælpemiddel, man skal kunne stole på. Når der er fejl, og man bliver afvist på den måde, er der kun én vej: klag. Jeg indberettede også sagen til Lægemiddelstyrelsen, så problemet bliver registreret. En rollator er et medicinsk produkt og der er nogle særlige krav til dette produkt.
Hvis du oplever fejl på et hjælpemiddel, så lad være med at lade det passere. Klag til Forbrugerstyrelsen/Nævnenes Hus – og til Lægemiddelstyrelsen, hvis det er et medicinsk produkt. Det er vigtigt både for dig selv og for andre.
-----------------------------------------
Svar på Senior24’s svar
Jeg bliver nødt til at korrigere flere af de udsagn, I fremsætter, da de ikke stemmer overens med det faktiske forløb.
1. Påstanden om, at jeg blev advaret før køb, er ikke dokumenteret.
Hvis I mener, at I har vejledt mig om, at byAcre-rollatoren (byAcre) ikke passede til mig, må I meget gerne fremvise dokumentationen. Jeg har ikke modtaget noget skriftligt, der understøtter det.
2. Jeg har tre andre rollatorer, som alle fungerer uden problemer.
Det viser ret tydeligt, at jeg hverken bruger hjælpemidler forkert eller har et særligt behov, som et standardprodukt ikke kan håndtere.
At forsøge at gøre mig til årsagen til, at bremsekablerne på byAcre-rollatoren knækkede tre gange på under et halvt år, ændrer ikke på, hvad der faktisk skete.
3. Et hjælpemiddel, der gentagne gange fejler, er ikke et spørgsmål om “gangmønster”.
Det er en produktfejl. Et hjælpemiddel skal være sikkert og stabilt — det er ikke op til kunden at forklare eller bære ansvaret for gentagne defekter.
4. Forløbet i Forbrugerklagenævnet:
Jeg blev tilbudt fuld refusion og tilbagebetaling af klagegebyret, hvis sagen blev afsluttet. Det accepterede jeg.
At fremstille det som om, I “valgte den nemme løsning”, ændrer ikke på, at det var jer, der foreslog at stoppe sagen, før den blev prøvet færdig.
5. Indberetningen til Lægemiddelstyrelsen er helt normal praksis.
Når et medicinsk produkt (som byAcre-rollatoren) har gentagne fejl, skal det indberettes. Det handler om sikkerhed og sporbarhed — ikke om konflikter eller personlige forhold.
Min anmeldelse handler om at beskrive et konkret forløb, så andre forbrugere kan træffe et oplyst valg.
At flytte fokus fra produktets fejl og over på mig som person ændrer ikke på de faktiske hændelser.

Super service.
Bestilte en vare som viste sig at være defekt ved ankomst.
De sendte straks en ny. Og jeg kunne beholde den defekte som reserve.

Antwort von Senior24.dk
Meget hurtig levering og god information om leveringsprocessen.

Antwort von Senior24.dk
Hurtig lev.varer som forventet,ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Vh Mariann Riis

Antwort von Senior24.dk
Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig god indkøbsvogn.

Antwort von Senior24.dk
Alt fungerede fra start til slut og meget hurtig levering. TAK

Antwort von Senior24.dk
Jeg var meget glad for , at den rollator jeg har købt, var samlet ! Så jeg kunne bare tage den ud af papkassen og bruge den med detsamme

Antwort von Senior24.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.