SengeSegmentet Bewertungen 339

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er det mest fantastiske sted at handle, bestilte en seng over telefonen og blev guidet til det hele betalingen gennemført. Og deres helt fantastiske hjælp til hurtig levering , er over alt forvent... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt og mindre godt, laaaang leveringstid, måtte rykke for svar hvornår de ville levere, og fik til deres ros besked næste dag at de ville komme den dag med min nye seng. Sengen er SÅ lækker, har sove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse oplevelse, sengen blev leveret og monteret oppe på 4. Sal. Mine madrasser var desværre for bløde i første omgang, så fik dem byttet til nogle hårdere uden ekstra omkostninger, 3 dage gik d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestiller en kontinentalseng d. 22/10/24 og via jeres hjemmeside lover i levering indenfor 15 hverdage. Der er nu idag gået 22 hverdage og vi har stadigvæk ingenting hørt angående levering. Vi ta... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SengeSegmentet er bygget på et fundament af erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i kundens perspektiv for at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. Det er ikke uden forbehold at vi foretrækker én fugl på hånden frem for ti på taget. Vores ambitioner strækker sig længere end blot tal. For os handler det om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af optimal service og den perfekte seng. Få din nye seng leveret og monteret helt gratis! For at SengeSegmentet skal kunne leve op til vores egne og kundernes forventninger, kræver det at vi er en virksomhed der løfter i flok. Vi har derfor valgt at imødekomme de høje forventninger og standarder, ved at opdele virksomheden i forskellige teams: Vores velformulerende og imødekommende samt erfarende leverings-team sikre dig, at sengen kommer hjem til dig i godt behold. Vores erfarne leverings-team sørger for at sengen kommer hele vejen ind i dit værelse, og opsat for dig; Ganske gratis! Vores support- team har alle flere års erfaring med kundeservice samt sengerådgivning i bagagen. Dette sikre vores kunder en positiv oplevelse ved telefonisk eller elektronisk henvendelse. Som en online-sengeforhandler forstår vi betydningen af kundernes eventuelle spørgsmål, tvivler, eller ros og ris. Det er derfor vigtigt for os at imødekomme den standard som vores kunder har til os, både inden og efter de har handlet deres drømmeseng. Vareleverandørerne til SengeSegmentets sortiment er nøje valgt. Vores leverandør er valgt efter dén kaliber af kvalitet og pris som vi ønsker vores kunder skal få glæde af. Når det kommer til dét sted hvor vi bruger 1/3 af vores liv, er halvhjertet løsninger ikke blandt vores alternativer. Vores ergonomiske madrasser og stilfulde senge er ikke valgt med henblik på blot at pynte dit soveværelse, men for at sikre dig en optimal nattesøvn til dagens udfordringer. Det er kombinationen af design og komfort som har udgjort vores sortiment. Da din fremtidige seng fra SengeSegmentet ikke har behov for at skiftes ud foreløbigt, er det også vigtigt for os at designet følger kvaliteten. Vores opdeling af de forskellige teams betyder ikke at der er langt mellem snapsne, tværtimod. Vi er kun en mail eller et opkald fra hinanden for at hjælpe dig bedst muligt. En professionel service er for os en selvfølge når du handler hjemmets vigtigste møbel, og ikke vil nøjes med det næstbedste. Her er du velkommen til at kontakte os vedrørende alle detaljer om din fremtidige seng.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

339 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leon og Alex kom totalt friske kl

Leon og Alex kom totalt friske kl. 9:30 som aftalt, og var så positive og glade, at min mor og jeg aldrig har mødt lignende kundeservice 😀 vi fik os en skide hyggelig snak i mens de satte sengen op.
Tusind tak for en problemfri bestilling, og installation. I bliver bestemt snakket om til familie og venner 😉
Mvh. Louise og Lone'Mor

17. November 2022

Kære Louise,
Tak for din meget fine anmeldelse.
- Den sætter vi pris på. Vi er glade for, at I nævner os til venner og familie :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

"På lager" - 43 dage senere

Vi har ledt på mange sider efter en topmadras med ukurante mål og faldt over Sengesegmentet, da der ellers er 4-5 ugers levering og der stod på deres hjemmeside at den var på lager.
Selvom det fremgik at den var på lager, var der stadig op til 3 ugers levering fra deres leverandør. Vi bliver kontaktet, da den forkerte topmadras er blevet leveret til dem, og der dermed skal bestilles en ny.

Vi modtog et lagen som kompensation for besværet. Topmadrassen blev bestilt d. 28. september og i dag d. 9 . november har vi modtaget en besked om at handlen er gennemført. Så 43 dage senere er topmadrassen ikke modtaget. Vi har heller ikke modtaget et track and trace som lovet.

Vi er overbevist om at det er en rigtig fin virksomhed, men vi føler os lidt snydt når det fremgår på hjemmesiden at varen er på lager men det så er en anden leverandørs lager.

28. September 2022

Kære Kirsten,
- Tak for din anmeldelse.

Jeg vil selvfølgelig gerne starte med at beklage, over den meget uheldige process, du har været igennem, med vores leverandør, som der var nogle fejl omkring, pga. specialmåls situationen.

Vi håber du sover fantastisk,

Aldrig sovet bedre!

Vi er meget glade for vores nye seng, som har øget vores sovekomfort.! Rigtig god kvalitet, samt service i top hos Segmentet, kan helt klart anbefaletes! Tusind tak Adam!

3. Juni 2022

Kære Mohammed,

Flinke unge mænd

Flinke unge mænd. Hurtig levering og hurtig samling.
Lever fuldt op til det produkt vi så på nettet. Tak

2. November 2022

Kære Lis,

Vi bestilte en Modi sovesofa hos Sengesegmentet

Vi bestilte en Modi sovesofa hos Sengesegmentet.
I starten var der lidt forvirring omkring leveringen.
Men herefter fungerede det optimalt.
Leon og Alex 2 høflige og sympatiske fyre leverede den flotte sofa i løbet af få dage.
En rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

1. November 2022

Kære Pia,

Klasse service fra Leo og Alex

Klasse service fra Leo og Alex.

Leo og Alex kommer oppe på 3. Sal med min nye sovesofa, sidst på dagen. Selvom det var ved at være ret sent, er de glade, smilende og snaksaglig. Det er virkelig en rar oplevelse, og kan kun sige at jeg er tilfreds med min nye sovesofa. Det er en lækker kvalitet og en mega lækker farve til en god pris. Kun ros herfra 🤩

27. Oktober 2022

Kære Annabella,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har ikke fået sat ben på endnu

Har ikke fået sat ben på endnu, men den ser fin ud
Men havde et ønske om at sådan et produkt også var til levering efter kl 16, så den kunne bliver samlet af fagfolk!!
Er lidt svært at være hjemme mellem 8-11 når jeg arbejder

20. Oktober 2022

Kære Helle,
Tak for din meget fine anmeldelse.
- Den sætter vi pris på. Vi forstår selvfølgelig situationen mht. til tidspunktet. Det vil jeg helt sikkert gerne give videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, to mand samlede sovesofaen i løbet af kort tid, de tog alt pap med da de gik igen.

18. Oktober 2022

Kære Jane,

Klasse oplevelse 5/5

Klasse oplevelse, sengen blev leveret og monteret oppe på 4. Sal.

Mine madrasser var desværre for bløde i første omgang, så fik dem byttet til nogle hårdere uden ekstra omkostninger, 3 dage gik der, så havde de været oppe med de nye madrasser & taget de gamle med.

Samuel fra support samt Pau & Alex fra leveringsholdet gjorde hele processen super nem, kan klart anbefale!

12. Oktober 2022

Kære Frederik,
Tak for din meget fine anmeldelse.
- Den sætter vi pris på. Vi er glade for, at vi fik ombyttet madrasserne så hurtigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, jegvblev ekstra glad ved de to, der kom med sengen og satte den op. Super seng til en god pris

11. Oktober 2022

Kære Lene,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var den mest positive overraskelse

Det var den mest positive overraskelse, både produktet og leveringen, af 2 mænd, man var trykke ved at invitere indenfor. De hed Paw og Eddie. Jeg ville give dem kr. 200 i drikkepenge, hvilket de afslog.
Jeg kan ikke udøse ros nok for det hele.
Solveig Hansen
Brøndby.

6. Oktober 2022

Kære Solveig,
Tak for din meget fine anmeldelse.
- Den sætter vi pris på. Jeg videreformidler de fine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået leveret en sovesofa

Jeg har i dag fået leveret en sovesofa. Sikke en venlig og meget hjælpsom service fra de to chauffører Eddie og Paw. De bar ind og samlede. En service og venlighed man ellers sjældent ser. Tak fo det, I to.

7. Oktober 2022

Kære Torben,

God betjening

God betjening, levering og opsætning med i prisen. Det får man bare næsten ingen steder mere.
👍🏻👍🏻👍🏻

29. September 2022

Kære Thomas,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På grund af betale giver jeg kun en.

28. September 2022

Kære Søren,

- Der var en fejl fra din bank, Lunar Bank, omkring noget dobbelt betaling.

Det er IKKE noget, vi har været ude for før, og ej heller efter (aldrig de seneste 3 år, har jeg hørt om det)

- Det var desværre ude af vores hænder, da vi ikke havde modtaget betalingen 2 gange. Beklager selvfølgelig situationen alligevel, da vi ikke rigtigt kunne gøre noget.

Vi håber selvføglelig at du har fået styr på det med din bank.

//Jerry

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr