Min oplevelse og kundeservice som forbruger er meget positivt. Jeg blev meget tilfreds over at blive mødt med venlighed og problemløsning omkring en ombytning af mine madrasser. (Karma lux elevati... Mehr ansehen
Den 22/4 24 købte vi 2 topmadrasser på 90x210 til udskiftning til vores elevationsseng hos Sengeland. Efter at have afprøvet madrasserne i godt 3 uger fortrød vi valget, så vi valgte at levere dem... Mehr ansehen
Jeg har købt en elevationsseng hos Sengeland i Buddinge i april 2018. Desværre opstod der en fejl på motoren og da der var gået over 2 år siden købet, frygtede jeg at garantien ikke dækkede. Jeg ko... Mehr ansehen
Mathias og sengeland er virkelig virkelig professionelle og behagelige forretningsfolk der ønsker kunden alt det bedste. Man føler sig rigtigt godt tilpas at handle med disse fyre. Købte en læ... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sengeland sælger kvalitets senge og madrasser til Danmarks laveste priser. Sengeland.dk er ejet af Sengeland Danmark. Sortimentet spænder i alt fra løse madrasser til komplette senge løsninger med elevation m.m. Alle senge modeller og madras typer hos sengeland er nøje udvalgt, og i en særdeles høj kvalitet. Vi forhandler senge og madrasser i alle mål og størrelser. Har du ønsker til specielle mål eller størrelser som ikke findes på sengeland.dk kan du kontakte sengeland på tlf. for oplysning af priser.
Vadbro 14. v.Buddinge Station, 2860, Søborg, Dänemark
- info@sengeland.dk
- sengeland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super god rådgivning
Vi fik en rigtig god og ærlig rådgivning, da vi købte vores nye senge hos Sengeland. Vi fik svar på alle vores spørgsmål og det endte med at vi fik den helt rigtige seng. Det var en god og hyggelig oplevelse.
Rigtig god service og vejledning
Rigtig god service og vejledning, kan klart anbefales!
rigtig god butik
Jeg handlede i buddinge og fik en virkelig god betjening. De var ikke så nemme at få rabat hos, men jeg benyttede mig af prisgarantien og der var ingen problemer med det.
Bøvlet ryg hjulpet med stor fleksibilitet.
Sengeland har solgt mig min og min kærestes nye seng. Efter god rådgivning valgte vi en kontinentalseng, der tilmed havde en god pris.
De kyndige medarbejdere spottede hurtigt, hvilken madras vi hver især skulle have og ramte plet med min kærestes madras i første hug. Min ryg derimod skulle vise sig at være en besværlig en af slagsen og jeg endte med at skulle have flere forskellige madrasser med hjem for at se, hvordan min ryg reagerede på de forskellige hårdheder i længere tid en blot 5 min i butikken.
Det blev til flere ture frem og tilbage til Sengeland med diverse madrasser, men aldrig blev jeg mødt med andet end smil og ja-hat og selvom jeg (min ryg) ombestemte mig flere gange, fik jeg lov at bytte tilbage igen... Dejligt med så fleksibel en butik, som lader én finde det helt rigtige produkt - også selvom det kræver lidt ekstra besvær. Tusind tak for en dejlig købsoplevelse. Og nu også en god nats søvn.
God og professionel rådgivning
Vi havde en rigtig god oplevelse, hvor vi fik en grundig rådgivning omkring valg af seng. Især rådgivningen omkring valg af madras og hårheden af denne gjorde, at vi følte os i trygge hænder. Kan varmt anbefales at vælge Sengeland, næste gang I skal ud og se på en ny seng.
Udmærket service hos sengeland
Imødekommende, venligt, velvidene personal (Torben )
Torben kunne præsentere mig om den seng som passer til mit behøv. Rart at tale med. For første gang kom jeg tilfreds ud af en butik. Håber også at jeg bliver så glad for sengen.
Sengetid
Fantastisk tid til at dele sin viden og ikke mindst en professionel behandling af os
Som Førstegangs købende af elevations senge
Fantastisk service.
Har fået en fantastisk service fra køb af seng i butikken til levering, kan varmt anbefale Sengeland ;-)
Umiddelbart fik jeg ikke min pakke, og henvendte mig derfor til sengeland.dk, som vendte hurtigt tilbage og tog sig af sagen. Det viste sig, at pakken var strandet hos postvæsnet, som havde lagt den under en forkert adresse. Service fra sengeland.dk var super i situationen, og jeg fik min vare, som var fin.
Hjælpsomheden strækker sig langt
Utrolig hjælpsomhed, der strakte sig langt, i vores bestræbelser på, at finde den rigtige seng/madras. Adskillige skift af både madras og topmadras, er taget med et smil og kyndig vejledning. Super service i Vadbro:-)
Kan varmt anbefales
Super fin service og professionel rådgivning. Levering på aftalt tidspunkt og sted. Stor fordel at de yder ombytningsservice, hvis man har truffet det forkerte valg af madras.
God oplevelse
Rigtig god oplevelse. Gode råd og vejledning.
Ved levering modtog jeg dog de forkerte ben til sengen, men har fået besked om, at jeg vil modtage de rigtige ben med posten.
Rigtig god service
Fantastisk service i butikken
Vi har netop købt en elevationsseng i Sengeland og glæder os til at samle den i vores nye lejlighed. Vi havde en rigtig god oplevelse i butikken og følte os ikke presset til at købe noget dyrere. Faktisk var salgsekspedienten så professionel at han på et tidspunkt frarådede os bl.a. at købe et sengegærde, da det bliver lidt overflødigt med en elevationsseng.
Vi bestilte sengen med levering og opbæring. I god tid inden får jeg en mail om at jeg kan vælge imellem flere dage og tidspunkter. Vi valgte leveringstidspunkt og gør dem opmærksomme på at de skal ringe til min kæreste og ikke til mig, når de er på vej. Desværre kom de ikke i det tidsrum (10-15) vi havde aftalt, så vi var nødt til at ringe og spørge butikken om de havde glemt os. De kom så kl.16 istedet, men glemte at ringe til min kæreste og ringede istedet til mig, som ikke var tilgængelig, så min kæreste blev lidt overrasket da de ringede på. Men alt i alt synes jeg ikke der er noget at sætte en finger på, synes de har været professionelle hele vejen igennem. Nu glæder vi os til at se om vi sover lige så godt som vi har håbet på ;)
God service og var hurtige til at slå en god handel af.
Vi kendte ikke til Sengeland.dk før, men har haft en behagelig oplevelse da vi købte vores nye senge hos dem.
Vi venter stadig på sengene (ankommer den 7.9), men blev allerede dagen efter bestillingen kontaktet ift. levering.
Vi føler os trygge og vil handle hos dem igen.
De får ikke fem stjerner da deres showroom var lidt sparsomt og under ombygning.
Sengeland - Kan klart anbefales
Super kundeservice.
Fik god hjælp, råd og vejledning til at vælge den rigtige seng.
Glæder mig til, at den snart bliver leveret....
Mvh. Karin
Bedste køb, vi gjort længe
God service , tilbagemelding og levering til fornuftig pris. Vores nye bedste seng😀
God oplevelse og professionel kundeservice
Sengeland yder superprofessionel service. Personalet tager sig god tid til at besvare spørgsmål, og man føler sig meget velkommen i butikken.
Hurtig levering! Og fantastisk at der er mulighed for at bytte madras uden beregning, hvis det viser sig at man har foretaget et forkert valg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.