Mega Pozytyw dla całej ekipy🫶🫶🫶 Zaczynając od właścicieli za boski 😍towar i boskie ceny😍 Dziewczyną które zbierają zamówienia ,pakują itp złoty medal 🥇 (wiem jaka to jest ciężka praca bo sama... Mehr ansehen

JESTEM ZADOWOLONA Z SELMO PRO NIEKTÓRZY NARZEKAJĄ ALE WRESZCIE NIE MUSZĘ SAMA ZWALNIAĆ TOWARU PAN AUTOMACIK ROBI TO ZA MNIE PRZY PROWADZENIU TRANSMISJI ORAZ WYSTAWIANU POSTÓW JEST TO DUŻE UDOGODNIENIE... Mehr ansehen

Jestem bardzo rozczarowana jako kupująca. Zrobilam zakup w apce zaplacilam blikiem czekałam 10 dni na paczke ciągle w przygotowaniu aż do dzisiaj paczka zniknęła zero zakupow a pieniedzy nie ma .Do te... Mehr ansehen

Super sklep internetowy z fajnym towarem. Kupiłam już kilka rzeczy więc wiem co piszę. 🥰Będę stałą klientką. Pozdrawiam

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Co chwila coś nie działa

Co chwila coś nie działa, panel wyrzuca błąd, produkty z komentarzy nie są dodawane do koszyków. Tragedia..
Jeszcze bezczelnie zwalają winę na Facebooka

----
EDIT: Sprawa była wam zgłaszana na messengera, tam również odesłaliście nam informacje zwalając winę na problemy Facebooka ;)

7. Juni 2025

Panie Mateuszu,

bardzo nam zależy, aby każdy użytkownik Selmo mógł w pełni komfortowo korzystać z naszego systemu. Zawsze robimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej znaleźć rozwiązanie.

Zależy nam na bezpośrednim kontakcie, dlatego zachęcamy do zgłoszenia problemu bezpośrednio w panelu Selmo, klikając w ikonę czatu, lub przez wiadomość na Messengerze na naszym fanpage'u na Facebooku.

Dziękujemy, że podzielił się Pan swoją opinią i czekamy na odpowiedź.

Z pozdrowieniami
- Zespół Selmo

Straszna obsługa klienta

Doświadczenie obsługi klienta znacząco odbiega od oczekiwań, gdy kontakt odbywa się z Panem Filipem. Niestety, rozmowa z jego strony miała charakter emocjonalny i sprawiała wrażenie próby wyładowania frustracji wynikających z problemów leżących po stronie firm Selmo i Autopay. Mimo wcześniejszej, konstruktywnej współpracy z innymi konsultantami, Pan Filip zdecydował się w nieuzasadniony sposób podnieść głos na naszego przedstawiciela. Stało się to pomimo faktu, że nasz reprezentant nie tylko skutecznie doszedł do porozumienia z Autopay w sprawie nieprawidłowości związanych z Selmo, ale również przekazał Panu Krzysztofowi z Selmo klarowne i gotowe rozwiązanie, które może posłużyć jako wzór dla innych klientów w podobnych sytuacjach.

27. Mai 2025

Panie Janie,

dziękujemy za podzielenie się opinią również na platformie Trustpilot. Tak jak już wspominaliśmy, bardzo zależy nam na tym, aby każdy kontakt z naszym zespołem był pomocny, spokojny i prowadził do konstruktywnego rozwiązania problemu. Przykro nam, że tym razem Pana doświadczenie było inne.

Traktujemy takie sytuacje bardzo poważnie, dlatego przyjrzeliśmy się tej sprawie wewnętrznie – zarówno pod kątem zachowania naszego konsultanta, jak i całego przebiegu rozmowy. Chcieliśmy obiektywnie ocenić, co mogło pójść nie tak i czy trudności wynikały wyłącznie z naszej strony, czy też pojawiły się nieporozumienia, które wymagały większego zrozumienia po obu stronach.

Naszym celem zawsze jest porozumienie oraz wsparcie klienta w możliwie najbardziej profesjonalny sposób. Dziękujemy za ten sygnał – dzięki niemu możemy dalej podnosić jakość naszych usług.

Z pozdrowieniami
Zespół Selmo

svindel

svindel. de udnytter små virksomheder.
Jeg har stadig ikke hørt fra dem og de har trukket mig for 2400 kr. uden at jeg har fået noget for det...
Kan ikke anbefales.

30. September 2024

Kære Mia,

som nævnt i vores tidligere svar – vi respekterer altid anmodninger om refundering. I dit tilfælde blev tilbagebetalingen godkendt og sagen afsluttet i overensstemmelse med vores procedurer.

Skulle der alligevel være tvivl eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via chatten i Selmo-panelet eller sende os en besked på Messenger. Vi ønsker, at alt skal være helt klart.

Med venlig hilsen
Selmo-teamet