Sellyhome.se Bewertungen 19

2.4

Unternehmensdetails

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hejsan! Vi är väldigt glada att du kom hit, du vill ägna din tid åt oss och lära dig mer om oss. Under flera år har vi förändrat inredningen i många hus och tillhandahållit möbler som uppfyller oräkneliga behov. När det gäller våra kunders hem tror vi att man kan få allt: tidlös design med bra kvalitet och allt det till ett överkomligt pris. Du har förvisso märkt att du kan köpa olika typer av möbler hos oss. Vårt mål är att göra dig nöjd och spara din tid. Det är därför varje produkt som finns i vårt erbjudande är genomtänkt och vi är säkra att den svarar mot kundernas aktuella behov. Vi vill att du ska hitta allt du behöver för att inreda ditt hem. En säng, en madrass, en garderob, en byrå eller kanske ett tv-bord? Du hittar allt detta på Selly Home utan att lämna ditt hem. Vi fokuserar på mångfald. Du kan hitta produkter som matchar dina behov och stil. Allt till ett pris som är anpassat efter din plånbok. Vi arbetar ständigt för att göra shopping i vår butik till en trevlig upplevelse för dig. Vårt team förbättrar sina kompetenser för att möta varje kunds krav. Vi ordnar säker transport åt dig, ger monteringstips, samt råd om skötsel och rengöring av möbler. Du kan ordna vilken inredning som helst hos oss!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har väntat på en leverans i 7 veckor av…

Har väntat på en leverans i 7 veckor av en vara (order 24736) som det påstods vara 3-5 veckors leveranstid på både vid tillfället av beställning och under hela perioden fram till nu. Ingen återkoppling från företaget gällande förseningen och inga svar ifrån kundtjänst vid kontakt trots flertalet påstötningar. Finns inga andra sätt att kontakta företaget och jag vet nu inte ifall jag kommer få min vara eller hur jag ens ska kräva pengarna tillbaka när ingen på företaget svarar vid kontaktförsök.

TILLÄGG 2026-01-26: Fick till slut svar från företaget, men inte förens jag hade skickat sms till ett nummer för ett annat företag som drevs av samma bolag. Efter att de svarade kom det löpande uppdateringar ifrån dem och varan levererades två veckor senare. Har ännu inte packat upp produkten så kan inte svara för kvalitét eller hur den klarat frakten.

14. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lite skum sida

Lite skum sida. Beställningen kom fram hel efter utlovat tid. Konstig transportbolag som kom kl 2230 en lördagskväll. De är långsamma eller då svarar dom ej på mail vid frågor. Våran tv bänk fanns bara här så blev tvungen att handla här.

11. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vilseledande bäddmått på hemsidan.

Jag beställde en bäddsoffa som enligt hemsidans beskrivning har ett bäddmått som är 140x200cm. Jag beställer soffan och därefter beställde jag en bäddmadrass med samma mått. När jag ska lägga på bäddmadrassen för första gången upptäcker jag att soffans bäddmått inte stämmer överens med beskrivningen på hemsidan. Madrassen passar inte för ryggstödet är i vägen. Jag kan ta bort ryggstödet men har då ett stort hål under bäddmadrassen. Jag kontaktar kundservice som inte alls har någon förståelse för att deras beskrivning är vilseledande och istället hänvisar hon jag pratar med till soffans tekniska ritning på hemsidan. Jag förstår att man som köpare har undersökningsplikt men det är extremt vilseledande att ha en beskrivning på hemsidan som säger att bäddmåtten är 140x200cm när det inte stämmer överens med verkligheten och extremt oprofessionellt att hänvisa en missnöjd kund till en teknisk ritning över soffan istället för att äga att deras marknadsföring är vilseledande och problematisk. Ingen skulle acceptera detta om det gällde en säng och ingen borde göra det när det gäller en bäddsoffa.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utebliven leverans och ingen återkoppling

Vi gjorde en beställning (beställningsnr 21884) på ett soffbord i slutet av augusti -24. Nu 2 1/2 månad senare har det fortfarande inte dykt upp något bord och Sellyhome svara inte på våra mejl när vi frågor status på ordern. Vi ligger därmed ute med 4200 kr och känner oss oroliga för om det ens kommer att dyka upp något soffbord alls. Otroligt dåligt!

10. November 2024

Hej

Vi ber om ursäkt för den långa väntetiden och för bristen på uppdateringar. Vi förstår att det har varit frustrerande att vänta så länge på soffbordet. Tyvärr har vi haft förseningar i leveransen av just den här modellen, men vi är glada att kunna meddela att bordet nu äntligen är tillgängligt och på väg till dig.

Som kompensation för den långa väntetiden kommer vi också att inkludera en gåva som ett tack för ditt tålamod. Återigen ber vi om ursäkt för besväret och hoppas att du kommer att bli nöjd med ditt köp.

Sebastian från Sellyhome

Skåpsäng BC-12 Hög kvalitet och god finish

Beräknad leveranstid vid beställning var 6-8 veckor. Redan efter ca 3 veckor fick jag ett mail med leveransbesked veckan efter och där de ville säkerställa att vi var hemma för att ta emot leverans.
Den skåpsäng med tillhörande hyllor vi köpte, BC-12, var av mycket högre kvalitet och finish än väntat! Fantastiskt nöjda!

20. August 2024

Vill sätta minus minus

Vill sätta minus minus. Har inte fått tillbaka mina pengar trots att det gått över en månad sedan jag avbröt ordern. Fem tusen är ganska mycket att ligga ute med. VARNING!!!!!

23. April 2024

Antwort von Sellyhome.se

Hej Johanna, jag beklagar förseningen, överföringen har skickats till dig. Som en ursäkt lade jag till j*******@hotmail.com 400 kr till ditt konto. Med vänlig hälsning :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veldig dårlig kvalitet på møblene

Veldig dårlig kvalitet på møblene. Materiell på sofa ble slitet om 2 år. Firma byttet navn og nekte å betjene klage.

1. Februar 2024

Antwort von Sellyhome.se

Vårt företag har inte bytt namn, vi har funnits i Sverige sedan 2020. Vilken soffa refererar du till? Meddela mig ditt ordernummer så kollar jag upp det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De solgte dårlige kvalitet møbler

De solgte dårlige kvalitet møbler. I dag de byttet navn til møbler 24 og mulig fortsetter selge dårlig kvalitet møbler fra Poland som holder ikke seg mot slitasje. 3år gamalt sofa men selv materiale til sofa er heilt ødelagt. Sellyhome vil ikke fikse sak med garanti.

18. Februar 2024

Antwort von Sellyhome.se

Jag är mycket ledsen, men vi har inte dig i vår svenska kundbas, så det är inte snällt av dig att ge din åsikt här. Jag kan försäkra dig om att våra produkter är av god kvalitet, vilket bevisas av tusentals slutförda beställningar, kundfeedback och foton som skickats in av kunder. Kom ihåg att garantin täcker tillverkningsfel och skador. Om skadan på en möbel orsakats av användning har tillverkaren rätt att avslå en sådan reklamation. Jag känner dock inte till ditt fall i detalj.

Good quality

Very nice service. I like the chest of drawers very much, it looks even better in person than in the pictures.

6. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible customer service regarding…

Terrible customer service regarding delivery! Contact phone number out of service, link for tracking delivery doesn’t work, no/late email auto-replies. DO NOT buy from here if you want a reliable and trustworthy experience. Very disappointed.

14. September 2023

Antwort von Sellyhome.se

We are very sorry that you are disappointed with the service. Please email office@sellyhome.se about this issue and we will verify your request and try to make it right.

Rekommenderas varmt

Skåpsäng som vi har köpt är nu monterad och klar. På första sidan i monteringspapperna som vi fick, fanns det en QR-kod som man kunde skanna för att komma till monteringsvideo. Önskar att vi har upptäckt den tidigare. Önskar även att vi har upptäckt tidigare att man måste placera madrass för att sängen ska hålla sig nere 😂😂. Hydrauliken har ingen klickfunktion för att sängen ska hålla sig nere. När madrassen placeras håller sig sängen nere. Lätt att lyfta upp, lätt att sänka ner.
Vi är mycket nöjda med sängen.
Kundtjänsten svarar snabbt på dina frågor via mejl. Smidig leverans fram till dörren.
Sellihome rekommenderas varmt.

5. Mai 2023

Antwort von Sellyhome.se

Vi är mycket glada att läsa att du är nöjd med din säng. Det är ett flaggskepp och får bara positiva recensioner, det är sant. Vi uppmuntrar dig att köpa dedikerade tillbehör som belysning och tack så mycket för din positiva feedback om kundservice :)

Mycket Nöjd!

Mycket Nöjd!
Leverans och kundtjänst mycket hjälpsamma.
Kommer absolut beställa igen!

10. November 2022

Antwort von Sellyhome.se

Så skönt att höra det. Tack så mycket och välkommen igen!

Great service

I have bought a large sofa and asked for delivery inside my apartment. And this option has been provided. It took about 6 weeks to manufacture, and delivery to Sweden took only a couple of days.
I like my sofa so far, and I would really recommend getting furniture from Sellyhome. The variety of designs is great there.

29. Oktober 2022

Antwort von Sellyhome.se

Thank you for your positive feedback. We always try to meet the expectations of our customers and make them happy. We invite you to our shop again.

Super bra Service!

Blev först orolig efter läst ett par omdömen men testa iallafall.
Så nöjd med allt. Väntetid må vara lite lång men de höll sig till tiden som stod på hemsidan så inget att anmärka på där.

Men det mest anmärkningsvärda var att 2 delar blivit repade i transporten men fick omedelbar respons och de skickade ut nya delar omgående så jätte bra service!
Rekommenderar starkt!

25. Oktober 2022

Antwort von Sellyhome.se

Tack så mycket för feedbacken. Vi gör allt för att hålla ett avtal med leveranstid. Bra att du uppskattar serice. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt nöjd med mitt köp

Väldigt nöjd med mitt köp. Madrassen är väldigt bekväm. Om jag ska vara petig var det ganska lång leveranstid annars är jag super nöjd

18. November 2021

Great service

Great service, fast delivery, sofa is very comfortable :) I will definitely order again.

3. November 2021

Antwort von Sellyhome.se

A satisfied customer is the best reward for us :) Thank you and welcome back to our shop.

Jeg anbefaler 😊

Bra pris og bra kvalitet 👍Eg anbefaler 😊

22. September 2021

Antwort von Sellyhome.se

Tack så mycket för din åsikt. Den positiva feedbacken betyder mycket för oss.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr