Sejlerdating Bewertungen 43

TrustScore 2 von 5

2.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det tog mig 5 min og gå samtlige profiler igennem. Størstedelen af profilerne har ikke været benyttet i 6-24 mdr. Det kunne sejlerdating jo forhindre med et klick, men man beholder profilerne såle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til en start blev jeg glad for at opdage dette medie. Henvendte mig om en funktion vedr. begrænset mulighed for anslag i tekst.. og fik et svar som i indledningen var anerkendende men i efterfø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog med på sejltur lidt spontan og med et vidst forbehold for ‘dating’ delen af det. Det viste sig dog at være super hyggeligt og afslappet. Både Lisbeth fra sejlerdating.dk og kaptajnen kreered... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt spil af penge… Virker som om der er masser af fake profiler med ens tekst, ingen kommunikation overhovedet…..

1. Partnervermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Har du masser af vind i sejlene når du er på vandet, men knap så meget når det kommer til at finde den rigtige partner? Sejlerdating er for alle os som elsker at være på vandet. Om du sejler sejlbåd, motorbåd, kajak, er windsurfer eller noget helt femte, så er du velkommen her.

2.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gamle profiler der ikke er aktive og…

Gamle profiler der ikke er aktive og bliver delt som matcher de har ikke været logget ind i flere år

11. Februar 2023

Hej Rene
Vi håber selvfølgelig at vores medlemmer sletter deres profiler når de ikke længere har brug for at være på sejlerdating, det gør de fleste heldigvis. Når du støder på en profil som ikke har været aktiv i længere tid, er du meget velkommen til at anmelde profilen med denne begrundelse, så følger op på det.

Antwort von Sejlerdating

Hej Mogens, tak for din anmeldelse.
Vi har valgt at det er gratis at oprette en profil og det er også helt gratis at se de andre profiler igennem, inden man vælger om man vil have fuld adgang. Det synes vi er fair. Hvis man ønsker fuld adgang, koster det 129 kr. for 30 dage, ca. det samme som hvis du var på date og købte 2 fadbamser ;-)
Vi er meget kede af at høre at du synes siden er rodet. Vi vil rigtig gerne høre lidt om dine betragtninger, så vi kan skabe den bedst mulige brugeroplevelse.
Vi håber du vil sende os en mail på info@sejlerdating.dk med en beskrivelse af din oplevelse.

Dejlige møde sted.

Det er et dejlige sted at mødes, hvis man gerne vil finde en kæreste eller en god sejler ven.
Jeg kan varmt anbefale sejlerdating også hvis du ikke er sejler, hvis du bare er lidt nysgerrige og har mod på at prøve det, så gøre det.

26. Januar 2023

Antwort von Sejlerdating

Hej Camilla, tak for den dejlige anmeldelse. Det er nemlig rigtigt, man behøver hverken have båd eller være garvet supersejler for at have en profil på Sejlerdating.dk
Det er for alle som elsker livet på vandet.

God oplevelse

Rigtig godt sted at møde nye og ligesindede sejlere.
Især når man ikke lige er særlig erfaren. En fordel er jo at man alle er i samme båd, om man så må sige.

13. Januar 2023

Antwort von Sejlerdating

Tak for stjernerne Hans Henrik, dejligt at høre at du finder ligesindede på Sejlerdating. Rigtig god vind i sejlene :-)

Sejlerdating for the win! 🥰

Jeg var til et arrangement, arrangeret af Lisbeth fra Sejlerdating. Det var gennemført fra start til slut og jeg mødte nogle skønne mennesker ombord på en sejlbåd. En god måde at date på 😊 udover det, er det skønt med et datingsite hvor man kan møde ligesindede, som også er tossede med at sejle. Sejlerdating får mine bedste anbefalinger!

28. Mai 2022

Antwort von Sejlerdating

Hej Christina, tak for stjernerne!
Hos Sejlerdating.dk arbejder vi løbende på at skabe et rart sted for sejlere at mødes, så vi er utroligt glade for at høre at du synes om det!
Rigtig god vind i sejlene!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En helt igennem død dating portal

En helt igennem død dating portal, dårlig navigation og meget få mulige kontakter...

16. Januar 2023

Hej Bianca
Vi er selvfølgelig kede af at du har den opfattelse.
Vi gør hvad vi kan for at skabe et godt mødested for sejlere og vil derfor gerne have feedback på funktionerne. Vi håber du vil sende os en mail med din oplevelse af dårlig navigation, så vi kan følge op på det.
Vi er forholdsvis nystartet og vores medlemstal stiger støt hver eneste dag, så forhåbentlig kommer der også snart nogen som passer på dine søgekriterier. I mellemtiden kan du evt udvide dine søgekriterier og se om du på den måde får flere kontakter.
Vi håber at der pludselig er den helt rigtige for dig også.

Totalt spil af penge…

Totalt spil af penge…

30. September 2022

Antwort von Sejlerdating

Tak for din feedback. Vi er meget opmærksomme på at fjerne profiler som ikke er der af de rigtige årsager. Når du støder på sådan en profil, har du mulighed for, inde på siden, at lave en anmeldelse, så vi bliver opmærksomme på denne og kan reagere på det.

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke har fundet nogen at kommunikere med endnu. Medlemstallet stiger hele tiden og forhåbentlig dukker der nogen op, som er passer til dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

påmindelse

påmindelse om tilmelding

2. November 2022

Antwort von Sejlerdating

Hej, tak for de 4 stjerner, dem er vi utroligt glade for.
Vi vil meget gerne høre hvad du mener med "påmindelse om tilmelding"
Vil du uddybe det?

Rodet

Rodet, gamle profiler der ikke har været på i måneder eller år

16. Oktober 2022

Antwort von Sejlerdating

Hej Frank, Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Sitet er ret nyt, men bliver hele tiden forbedret, om det er rodet er nok en smagssag. Vi lytter meget til folks feedback og forbedre hele tiden, for vi vil gerne sammen med vores kunder, gøre sitet til sejlernes foretrukne datingsite.

Flere har heldigvis også fundet sig en kæreste.

Mangel på aktivitet

Meget lidt aktivitet på det site

5. Oktober 2022

Hej Gitte
Tak for din feedback.
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke har fundet hvad du søgte. Sitet er forholdsvis nyt og der kommer dagligt nye profiler til. Vi håber at der også kommer profiler ind som du vil være interesseret i.
For at se flere profiler kan du evt. udvide dine søgekriterier, så vil der typisk dukke flere personer op i søgefeltet.
Vi krydser fingre for at du møder kærligheden her hos Sejlerdating.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænker at det er spild af penge i mit…

Tænker at det er spild af penge i mit tilfælde.

4. Oktober 2022

Hej Søren
Tak for din feedback.
Vi arbejder ihærdigt på at skabe et godt mødested for sejlende singler og hvis du har tips til hvordan vi kan gøre platformen mere attraktiv for dig at være på, vil vi meget gerne høre om det.

Hvis det er fordi du endnu ikke har mødt den rette, kan du evt udvide dit søgefelt ved at udvide dine søgekriterier. Og så kan vi håbe at der, i takt med at der hele tiden kommer flere profiler til, dukker en op som er bestemt for dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

desværre ikke så mange personer på…

desværre ikke så mange personer på portalen, man få også igen og igen den samme selektion præsenteret (inkluderet den forkerte køn) man kan swipe gennem, let at betjene, ikke mange fake profiler, oplevet en dog, ærligt og realistisk virkende billeder og profiler

27. September 2022

Hej Jazz
Tak for din feedback, vi er glade for at du oplever at det er ærlige og realistiske profiler vi har på siden. Vi er meget opmærksomme på at holde de falske profiler ude, så vi kun har ægte sejlende singler.

Vi har i øjeblikket 1300 profiler på siden. Hvis du oplever at der er for få i dit søgefelt, kan du evt. prøve at udvide dine søgekriterier. Men ellers vokser antallet dag for dag, så vi krydser fingre for at den helt rigtige pludselig dukker op.

Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at blive præsenteret for det forkerte køn, men der en ind i mellem nogen som ikke får registreret sig helt korrekt, om de er mand eller kvinde. Vi prøver at fange dem, men ellers er du velkommen til at anmelde dem som vi har overset, så det kan blive ændret.

Held og lykke i din søgen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok.lige en ting med hensyn til at når…

Ok.lige en ting med hensyn til at når man søger og har trykket i feltet at man søger efter en kvinde,så dukker der mænd frem.

24. September 2022

Hej Michael
Tak for din feedback.
Hvis der dukker mænd op, når du søger efter kvinder, er det fordi den pågældende mand har glemt at vælge "mand" da han oprettede sin profil.
Du er meget velkommen til at anmelde disse profiler (det gør du på deres profil), så vi kan gøre dem opmærksom på fejlen og få det rettet.

Blandet oplevelse

Sejlerdatings side er dårligt programmeret, dårlig at bruge og forkert i kontraktens længde, så jeg slettede min konto.

28. August 2022

Hej svenja@mail.com

Tak for din feedback.
Teamet bag Sejlerdating.dk stræber hele tiden efter at gøre siden brugervenlig og tilpasset til sejlere.
Vi sætter stor pris på enhver tilbagemelding og håber du vil sende os en mail med forklaring på din oplevelse og forslag til forbedringer, så vi kan være helt specifikke i vores tilpasninger.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes jeg havde meldt mig til en…

Jeg synes jeg havde meldt mig til en gratis prøveperiode på en måned. Og jeg synes ikke at det fremgik at jeg i den prøvetid skulle betale for at kunne se de beskeder der blev sendt til mig

1. September 2022

Hej Jena.
Tak for din feedback, den hjælper os med at forstå hvordan vores brugere oplever siden.
Når du laver en gratis profil på Sejlerdating.dk, kan du se de andre profiler og de kan se dig. Du kan frit bruge søgekriterierne og swipe, like og matche de andre profiler.
Der kræves medlemskab hvis du vil skrive med de andre profiler.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tror kun det er mænd der bruger denne…

Tror kun det er mænd der bruger denne side.
Ingen damer.
Dårligt site

21. August 2022

Hej Otto
Vi er kede af at høre at du ikke fandt hvad du søgte.
Der er lige nu mere 1200 profiler på Sejlerdating.dk og lidt mere end 1/3 af disse er kvinder, men måske bor de et andet sted eller har andre interesser end dig?
Du kan evt prøve at udvide dit søgefelt, f.eks den geografiske radius, alder og interesser på vandet.
Vi håber oprigtigt du får held med at finde kvinden i dit liv.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt godt initiativ for os med passion for livet ved og på vandet

Rigtigt godt initiativ med en datingportal for os som har livet på vandet som passion
Dejligt overskueligt portal

Hej Vinkel
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at du finder Sejlerdating.dk relevant og brugbar. Vi bestræber os på at give vores medlemmer så brugervenlig en oplevelse som muligt.

Super overskueligt site

Super overskueligt site. Gode initiativer.

Hej Bettina
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at du finder sitet overskueligt, vi bestræber os på at gøre det til så god en brugeroplevelse som muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og hyggelig sejltur og middag

Det viste sig dog at være super hyggeligt og afslappet. Både Lisbeth fra sejlerdating.dk og kaptajnen kreerede en meget afslappet og hyggelig stemning. Jeg havde en skøn og tryg eftermiddag/aften først i blæsten på vandet efterfulgt af fælles middag.
De varmeste anbefalinger herfra

Hej Kristine
Tak for din anmeldelse, det glæder mig meget at du havde en god oplevelse.
Vi håber at kunne lave flere af disse events i fremtiden, så måske ses vi....
Sejlerdating.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr