Jeg kan varmt anbefale at handle hos Sebtohouse.dk Jeg bestilte en web-ordre, og indenfor 1 times tid var varen allerede pakket og sendt afsted mod mig, ikke nok med en bekræftigelse fra fragt-firma... Mehr ansehen
Super-venlig vejledning over telefon. Bestilte online d. 9.7.21 kl. 14.05 og modtog varen til afhentning dagen efter kl. 13.35, dét var hurtigt. Med pakken var der den sødeste hilsen + en lille po... Mehr ansehen
Ang. 10042372 Købet levede fuldt optil min forventning varerne var skønne og så var der fødselsdagsrabat 20% på prisen denne weekend, jeg kunne dog ikke få rabat koden til at virke på betalingsside... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sebtohouse er et univers af mode, interiør og brugskunst samlet under et tag. Sebtohouse vil inspirere og nytænke og med løbende leveringer hele året, vil butikken og webshoppen altid være fyldt med nyeste trends inden for tøj, sko, interiør og brugskunst. Sebtohouse består af et professionelt team, som sætter en stor ære i troværdighed og høj grad af service.
Vejlevej 91, 7000, Fredericia, Dänemark
- info@sebtohouse.dk
- sebtohouse.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En super god kundeoplevelse
Jeg bestilte tøjet søndag aften. Mandag modtog jeg en sms med en tak for mit køb, og besked om at pakken ville blive afsendt samme dag. Allerede tirsdag modtog jeg pakken, som var flot pakket ind og med en personlig håndskrevet hilsen.
Det er lige det ekstra, der gør en forskel. Hurtig og god levering og service 😊
Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos…
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Sebtohouse.dk
Jeg bestilte en web-ordre, og indenfor 1 times tid var varen allerede pakket og sendt afsted mod mig, ikke nok med en bekræftigelse fra fragt-firmaet så modtog jeg en personlig besked fra Lizette om at pakken var afsendt, jeg modtog pakken dagen efter bestillingen blev gennemført!
Tusinde tak for at pakke gaven så fint ind Lizette, min svigermor blev rigtig glad for gaven!
Den bedste vejledning og service.
Den bedste vejledning og service.
Jeg nyder virkelig at komme i sebtohouse. Man mærker hvordan personalet er professionelle, og interesseret i at være behjælpelig med at finde lige netop det, der passer lige præcis til mig, som kunde. Jeg er ikke så god til at handle tøj, men føler mig i trygge hænder ved sebtohouse. De er gode til at komme med god inspiration, gode tips og rådgivning, så man føler sig godt tilpas.
Hvis jeg kunne give dem 10 stjerner, ville jeg uden tøven gøre det. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg vil gerne dele min erfaring med…
Jeg vil gerne dele min erfaring med sebtohouse og giver dem kun 2 stjerner. Købte en nederdel og sandaler, hvor jeg sendte nederdelen retur på egen betaling(60kr) da butikken ikke arrangerer returlabel. Sandalerne nåede jeg at bruge 2 gange og opdager at foret udvendig er gået op og jeg ringer ind for at informere min skuffelse efter kort brug af sandalerne. Sælgeren beder mig sende eller komme ind med sandalerne og endda på egen betaling(60kr), hvilket jeg ikke synes er rimeligt. Jeg ønsker pengene retur men det vil de ikke gå med til og de holder fast med at sende den til skomager. Jeg retter mig ind og sender dem. Nu er jeg på ferie og fik ikke brugt sandalerne som jeg havde håbet på og er træt af det. Jeg anbefaler ikke shoppe i denne butik da deres retur/reklamations politik er en dårlig og dyr erfaring at stå i, hvis man skal sende retur eller reklamer for en varer.
så tilfreds
Er fuldt ud tilfreds med min handel
Varen levede op til min forventning
Virkelig god information under levering både på sms og mail
En sød håndskreven hilsen og lille pose slik fulgte med varen
Skøn oplevelse
Skøn, skøn oplevelse at handle her. Første gang jeg har handlet her og bestemt ikke sidste gang. Magen til service skal man lede længe efter. Efter bestilling modt. jeg søde sms’er. Varen kom hurtigt og var pakket så fint ind og sørme om der ikke også var en personlig hilsen og en lille pakke vingummi. Fantastisk firma som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger - 5 stjerner!
Det bedste sted at handle
Det bedste sted at handle, fik sød sms da de havde modtaget min ordre, og jeg bestilte min vare søndag og modtog tirsdag - det bedste sted, og perfekt service!!!

Hurtig handel
Hurtig handel, virker meget personligt og ikke mindst et lækkert tørklæde, fint pakket ind og lidt til den søde tand :-) Vender gerne tilbage Venlige hilsener herfra.

Servicen er i top
Super hurtig afsendelse, levering næste dag. God service, tak for personlig hilsen og en lille vingummi pose. Servicen er i top.

Super god service
Gik ind for at købe nogle bestemte bukser. De blev ikke lavet mere, men jeg kunne se deres rest lager af det.
De fandt et andet mærke, som jeg syntes var ligeså godt eller bedre.
Kommunikationen var perfekt. Fortaltebat de lige gik et øjeblik men kom tilbage.
Jeg vil bestemt handle der en anden gang, dog online da jeg ikke bor i området.
Tak for god service

Super god service
Hurtig levering - varen pakket fint ind og levede op til forventningerne. De leverer lige en ekstra service med personlig sms og personlig hilsen ved pakken og en lille pose vingummi. Det er de små ting der gør forskellen 👌👌kan kun anbefale at handle her😊

Super forretning
Jeg elsker at handle hos jer. Både i forretningen og online. God service og smil man kan mærke også på afstand.

Fantastisk shop
Fantastisk shop. Er vild med den personlige hilsen som fulgte med samt en lille pose slik. Tøjet levet helt op til forventningerne 👌

Fantastisk service
Fantastisk service. Fik lev. varen hurtigt, sammen med en lille pose slik😊

en dejlig butik
en dejlig butik, med søde piger der altid er klar til at hjælpe.

Ingen returlabel
Ingen returlabel.
Jeg kan desværre ikke give mere end 2 stjerner, da butikken ikke kan arrangere returlabel og man selv skal stå for det til en minimumspris på 62,-
Det er ikke holdbart i en shop der også tilbyder salg over nettet. Specielt ikke når det drejer sig om tøj og der ikke er nogen størrelsestabel tilgængelig på siden.
Under handelsbetingelser er nævnt at de sender ordre samme dag hvis de er bestilt inden kl. 11. Jeg bestilte 10.10 men det var for sent at få ordren sendt samme dag. Så istedte for at den kunen være leveret en lørdag blev den først leveret tirsdag.
Alt i alt en rigtig dårlig og dyr oplevelse.

Nedladende og ubehagelig oplevelse
Nedladende og ubehagelig oplevelse, at prøve et par solbriller i Sebtohouse for 10 min. siden. En sælger prøvede at lokke med at man får et etui med, når man køber solbriller og andre overfladiske kommentarer. Jeg spørger hende om returpolitikken, fordi jeg er usikker på mit eventuelle køb, hvortil hun svarer at hun ikke lige ved med returpolitik på solbriller, fordi hvad nu hvis man bruger solbrillerne da salgsmærket er nemt at tage af. Jeg svarer, at det nok er kikset at gå rundt med klistermærket på glasset. Hun svarer ‘jamen mærket kan man tage af og sætte forsigtigt på igen’…. 🤯 hun formodede altså, at det er det jeg ville gøre, fremfor blot at besvare mit spørgsmål! Sikke en ubehagelig følelse og at blive udstillet i butikken. Fik denne behandling sikkert fordi jeg ikke havde tjekket tøj på og er udlænding.… derudover opleves hun som overfladisk og nærgående bare fordi man kommer ind i butikken. Hvorfor tror hun, at hun kan tillade sig at gøre de antydninger.

Skøn betjening
Min mand og jeg besøgte butikken i går efter at jeg har fulgt dem på Facebook i lang tid. Dejlig stor butik med stort udvalg. Det sødeste personale. Jeg fik tømt pengepungen og kommer helt sikkert igen.

Super købsoplevelse
Super købsoplevelse! Pakken kom hurtigt, og var endda pakket ind i gavepapir. Fem store stjerner her fra

Service i topform!
Simpelthen super hurtig levering. Bestilte om torsdagen, og fredag var den allerede klar til afhentning i nærmeste pakkeshop. Den søde besked og den fine indpakning giver det bare lige et nyk op på servicen. Klar anbefaling herfra!

Antwort von Sebtohouse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.