SctgertrudBewertungen

TrustScore 4 von 5

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

takeaway

Jeg har for nylig hentet takeaway fra Restaurant SCT. Gertrud, og det var en virkelig god oplevelse. Maden var super lækker, smagfuld og tydeligt lavet med gode råvarer – absolut pengene værd.
Det eneste lille minus var, at jeg automatisk blev opkrævet 10 kr. for en pose. Det ville være rart, hvis man lige blev spurgt først, da jeg faktisk selv havde poser med i tasken.
Når det er sagt, så var kvaliteten af maden så god, at jeg helt sikkert kommer igen – næste gang med egen pose 😊

2. Mai 2026

Dårlig oplevelse…

Dårlig oplevelse…. betjeningen var super dårlig selv om restauranten kun var halvfyldt. startede med at vente 18 min på at bestille, 43 min efter ankomst kom maden, 3 stk medium stegte plankebøf var gennemstegte, gulerødderne var rå, pebersaucen var melet og med for meget peber, smagen på bøffen var dog ok, da hovedretten var indtaget ventede vi 20 min på at ville bestille dessert men ingen tjener, han havde mere travlt med at stå og glo på hans telefon….. alt i alt gå et andet sted hen, vi kommer ikke ingen

10. Oktober 2025

Et fyrværkeri af smagsvarianter🎉

Virkelig lækker mad og et fyrværkeri af libanesiske smagsvarianter i alt hvad vi fik på det store overdådige fad. Masser af små dips som også var virkelig gode og så var fritterne uden sammenligning, verdens bedste og det hele blev toppet med SÅ sød betjening. Vi kommer helt sikkert igen!
🎉👌🙏🏻❤️

5. Oktober 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Særdeles imødekommende og servicemindet personale. Maden var lækker og af højeste kvalitet og til en mere end fair pris. Helt sikkert et besøg værd.

18. Juli 2025

En perle i Køge – fantastisk mad og service! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse på Sct. Gertrud. Maden var utroligt lækker, frisk og fuld af smag – man kan virkelig mærke, at der er lagt kærlighed i hver eneste ret. Stemningen var hyggelig, og personalet var både venlige og opmærksomme, hvilket gjorde hele besøget endnu bedre.

13. Februar 2025

Autentisk

Hyggelig stemning, god venlig og imødekommende betjening, dejlig autentisk mellemøstlig mad, nylavet og fra bunden. Fair priser. Anbefalelsesværdig. Jeg kommer tilbage.

23. Februar 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen