Sct. Hans Flytteforretning & PianoTransporten ApS Bewertungen 98

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelt med smil på læben! Hele vejen fra første opkald til Karina - besigtigelse af Brian - levering af flyttekasser, silkepapir og bobleplast - og til selve flytningen, fik vi en udsøgt b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har ved vores mange flytninger været trygge og ovenud tilfredse med at benytte Sct Hans Flytteforretning. Flyttefirmaet har hver gang været yderst professionel omkring deres håndtering af vores... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sådan! Alle gode gange tre 👏👍 Et kæmpe tak og stor respekt til Brian, Theis og Peter, som på imponerende vis håndterede en udfordrende opgave med både professionalisme og gåpåmod. Trods en fo... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Transportunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Privat flytning, Erhvervsflytning, Klaver- og flygeltransport, Pengeskabstransport, Kopimaskiner og plottere, Specielle opgaver, Kunstflytninger, Opbevaring, 10 gode flytteråd

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

SUPER FIRMA

Hvis i skal flytte så vælg Sct. Hans Flyttefirma.
Super professionelt, alt bliver leveret til tiden og ingen kedelig skrammer på den nye døre.
Og så den nogle behagelige og friske gutter som flytter for dig 👍👍👍

22. April 2024

Fantastisk Service fra Sct. Hans Flytteforretning

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Sct. Hans Flytteforretning. De hjalp os med at transportere vores gamle kopimaskiner tilbage fra Koppers. Fra start til slut var deres service imponerende.

Professionel Kommunikation: Dagen før ankomst ringede de og planlagde nøje, hvornår de ville være her.

Punktlighed: De ankom præcis som aftalt. Ingen ventetid eller forsinkelser.

Flittige og Venlige: Flyttemændene var både flinke og flittige. De håndterede vores kopimaskiner omhyggeligt og overholdt alle vores virksomheds regler og krav.

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ros til de professionelle flyttemænd

Flyttefirmaet har hver gang været yderst professionel omkring deres håndtering af vores gamle flygel og de øvrige møbler, som grundigt blev tjekket inden de nænsomt og forsvarligt blev flyttet.
Tak for jeres gode humør og jeres respektfulde håndtering af vores ting.
Venlig hilsen Alex og Birte Lindhardt

11. März 2024

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Vi skulle flytte fra en lejlighed i stuen til en lejlighed på 3. Sal, og det hjalp med det hele. De startede med at køre ud til box it og tømme hele depotrummet, hvorefter de kørte hen til den nu gamle lejlighed for at tømme den også. Kan helt klart anbefale at bruge Sct hans flytteforretning, også hvis du skal flytte helt op på 3. Sal!

15. März 2024

Fremragende

Sct. Hans Flytteforretning

Min varmeste anbefaling.

Jeg havde indhentet diverse tilbud på nettet. En helt absurd oplevelse med tilbud fra 4000 kr til 19.800 kr på baggrund af enslydende informationer.
Kontaktede efterfølgende Sct. Hans Flytteforretning.
Ejeren kom på besøg og sammen gennemgik vi boligen.
Han afgav sit tilbud.
De leverede, som aftalt 80 flyttekasser, en kæmpe rulle bobleplast og en stor bunke silkepapir.
Da jeg kom til at mangle kasser leverede de omgående 10 mere.
De kom fire mand på den aftalte dag og til den aftalte tid.
Super søde, super imødekommende og super høflige!! Smilende og god stemning.
Alle mand gav hånd og præsenterede sig.
Det gode humør og ikke mindst deres hjælpsomhed holdt helt til sidste kasse var båret ind og sat, hvor den skulle være.
Fire kæmpe seje gutter, som med deres meget store indsats gjorde flytningen til en helt fantastisk god oplevelse!!
TUSIND TAK!
Sct. Hans Flytteforretning er en absolut seriøs virksomhed, der tager deres opgave og deres kunder
alvorligt. Holder, hvad de lover og gør, hvad de siger de vil gøre!

28. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste penge givet ud nogensinde!

Vi bestilte firmaet til vores flytning. Alt var perfekt og trygt. Både før, hvor aftalen blev indgået. Her blev vores indbo gennemgået og herefter fik vi leveret aftalte flyttekasser, papir og plast. Med fulgte en “manual” for pakning, hvilket gjorde det simpelt. Selve flytning forløb ordentligt og med store smil. Ikke en endte ridse nogen steder! Vi er ovenud tilfredse og ville til enhver tid vælge dette flyttefirma igen.

13. Oktober 2023

I trygge hænder

Sct. Hans Flytteforretning har flyttet for os en gang før for 5 år siden. Vi var meget tilfredse, så da vi skulle flytte igen i juni i år, faldt det os helt naturligt at kontakte dem igen. Endnu en gang leverede de varen til fulde! Jeg har ikke ord for serviceniveauet - måske "sublimt" beskriver det? Og så er det altså nogen super behagelige og betænksomme gutter, der er på opgaven! Jeg tror på, at min mand og jeg er "kommet hjem", hvor vi bor nu, men vi vil til en hver tid anbefale Sct-Hans Flytteforretning til andre. Der er så meget styr på tingene lige fra booking til selve flytningen!

15. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sæt hans flytteforretning flyttede…

Sæt hans flytteforretning flyttede hurtigt og sikkert for os. Super flinke og passede rigtig godt på vores ting, og var utrolig hjælpsomme og meget professionelle.
Kan klar anbefale dem til andre der gerne vil benytte et fantastisk flytte firma! 😊👌

1. August 2023

Kan varmt anbefales

Tak til Sct. Hans Flytteforretning. De gjorde et godt stykke arbejde i dag og var hurtige til at flytte vores ting😉. Kan varmt anbefale andre at benytte Sct Hans flytteforretning👍👍😊

31. Mai 2023

Jeg kan varmt anbefale Sct. Hans flytteforretning

Jeg kan varmt anbefale at i bruger sct. Hans flytte firma.
Min oplevelse med dem spillede 100 procent. fra første opkald til det sidste, hvor de skulle hente flyttekasserne. De pakkede min søsters lejlighed ned, alt var pakket fint ind og kasserne sorteret i rum. tingene sat fint og overskueligt, blomsterne vandet og madvarer lagt i køleskab. ( de vidste jeg først kom tre dage efter for at pakke ud.)
Jeg kunne fortsætte med at rose.
Alle har været høflige og forståelig, behjælpelige, venlige.

30. März 2023

Kan varmt anbefales!!

Sct. Hans Flytteforretning flyttede for mine gamle svigerforældre. Det blev en rigtig rigtig god oplevelse hele vejen igennem. God kontakt og kommunikation ifht aftaler osv. Søde rare venlige og meget effektive flyttemænd. Kan varmt anbefale!

3. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt lige fra bestilling til afslutning.
Vil klart anbefale til andre.
God pris og godt humør fra de 2 flyttefolk.

15. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En flytning er ikke bare at få alt sit…

En flytning er ikke bare at få alt sit habengut fra A til B. Det er under alle omstændigheder udfordrende og krævende. Vi valgte Sct Hans Flytteforretning på anbefaling, og de gjorde et fantastisk arbejde. Ikke bare omhyggeligt og kompetent, men med så meget venlighed og godt humør, at man næsten ikke fatter, hvor sådan et overskud kommer fra. Det tog meget stress ud af situationen og gjorde flyttedagene til en rigtig god oplevelse. Brians hold af stærke drenge: Jack, Theis, Martin, Filip & Anders arbejder ikke bare med stor respekt for kunden, men også for hinanden, en fornøjelse at observere. Det er team-work & -building udfoldet i hverdagen. Tak for en unik indsats!

28. November 2022

Perfektion hver gang

Jeg har flyttet med Sct. Hans Flytteforretning flere gange - hver gang med fuld tilfredshed. Der er ikke så meget fikumdik - de kommer til tiden, de passer på dine ting, de løser opgaven som den skal løses.

Og det gør de hver gang - til en meget fair pris.

De varmeste anbefalinger herfra.

21. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr