scooterrijbewijs.nl Bewertungen

1'033
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is eigenlijk nog te veel. Onze dochter behaalde begin juli 2025 haar theorie-examen. Daarna bleek dat een praktijkexamen pas maanden later mogelijk was, omdat Jouw-Scooterrijbewijs o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik werd geholpen door een hele fijne instructeur voor mijn scooter praktijk-examen. Hij was erg vriendelijk en geduldig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kon snel aan de beurt komen en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier mijn scooterrijbewijs gehaald. Ik heb zowel klassikaal als digitaal de lessen gevolgd. De leraren waren zeer professioneel, geduldig en verteldenalles erg duidelijk. Dit heeft zeker gehol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste lezers, Dit was mijn 1e ervaring bij alfabet online curcus en het heb me enorm goed geholpen. Ik zat nog een beetje te twijfelen of ik goed genoeg was voorbereid tot dat deze mannen mij er eno... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Cursussen voor het scooterrijbewijs in heel Nederland! Theorie & Praktijk.

Akzeptabel

(1'033)

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Alles ging goed had binnen een maand plek en ben in 1x geslaagd. Niets te klagen dus!

22. Juni 2024

Top instructeur

Er was snel een datum bekend en de communicatie verliep zeer goed. Op de dag zelf een super aardige instructeur die alles goed uitlegde. Hij was heel betrokken en ben ook van plan daar mijn rijbewijs te gaan halen. Ik raad iedereen aan hier zijn bromfiets certificaat te halen .

10. August 2024

Oplichting!

Oplichting!

Ondanks je all in pakket moet je extra betalen omdat er zogenaamd niemand is die je kan les geven in een groep maar wel 1 op 1. Bij afspraken komen instructeurs niet opdagen. 1 grote buitenlandse oplichting!

1. Dezember 2024

Mega lange wachttijden!!

Mega lange wachttijden!!
Geen live cursus, alleen maar online. Werkt niet goed voor pubers.
Je kunt niet je eigen rijschool kiezen...wordt dus voor je gekozen. Deze rijscholen zitten overvol en dus lange wachttijden!

28. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze organisatie.

Wat een waardeloze organisatie.
moeten overal zelf achteraan bellen/appen en mailen.
willen praktijk inplannen komen ze ineens met extra kosten terwijl we een totaalpakket hebben gekocht.
mailen we 5 werkdagen nog geen antwoord of contact, wil je bellen om opheldering wordt de verbinding verbroken en moet je appe, kunt beter geld aan andere organisatie geven of zelf regelen......

28. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Theorie en praktijk binnen 2 mnd maar zeer slechte communicatie

Ik weet niet goed hoe deze organisatie te beoordelen. Uiteindelijk goede resultaten maar zeer slechte communicatie. Ze reageerden in eerste instantie snel, maar dit werd na het slagen van de theorie anders. Je hebt met verschillende mensen te maken contact is alleen mogelijk via app.

Onze zoon is voor zowel theorie als praktijk in 1x geslaagd. Tussen theorie- en praktijkex zaten 2 maanden.

Voor de praktijklessen kon onze zoon zich inschrijven op bepaalde tijdstippen en dan was het 4uur online een cursus bekijken (zonder interactie) Verder online nog een oefenexamen ontvangen, maar onze zoon heeft extra oefen-examens bijgekocht want het was wat weinig oefenstof.

Na het slagen, was de communicatie minimaal. Iemand zou contact met ons opnemen maar deze communicatie kwam maar niet tot stand.
Wekenlang gewacht op meer informatie rondom de praktijklessen, er werd via app niet gereageerd. Bellen was niet mogelijk dus ik voelde me machteloos. 2 weken voor het examen kregen we een mail van de instructeur dat onze zoon zich op de dag van het examen om 7.00 in Den Bosch moest melden. Het was een klein groepje van 4 kids, dus dat was kleinschalig en prettig. Achter elkaar lessen gehad van 20 minuten tot 11.00 uur en daarna volgde het CBR-examen. Alles was efficient geregeld en ook de rij-instructeur was een aardige en grappige man.

Maar de communicatie vanuit scooterrijbewijs.nl was ronduit slecht. Hierin kunnen ze zich echt verbeteren zodat de klant beter weet waar hij aan toe is. Daarom 3 sterren.

1. Oktober 2024

Top bedrijf

Ik heb een goed gevoel over deze organisatie omdat ik in één keer geslaagd ben. Het personeel was duidelijk, wat juist goed is anders onthoud je het niet wat er fout ging. Ik zou het anderen aanraden!

12. September 2024

Goeie ervaring eerlijk examen

Het examen was heel snel en vlot gedaan en vooraf werden de instructies goed uitgelegd en verteld daardoor heb ik dus ook in 1 keer kunnen slagen en zal ik brommo ook aan andere aan raden (dat heb ik ook meerdere keren gedaan) in het kort ik was erg blij met de examen en erg tevreden met hoe er met mij omging tijdens de examen

Maurits westhoven

25. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na dat onze dochter was gezakt voor…

Na dat onze dochter was gezakt voor haar scooterrijbewijs bij ons in de buurt.
Ben ik op zoek gegaan op internet want hier zou ze pas in maart terecht kunnen.
Kwam ik uit bij scooterrijbewijs.nl
En die hebben ons super geholpen en mee gedacht nu heeft ze 25 nov haar rijbewijs mogen halen.
De instructeur was heel leuk zei ze nemen de tijd voor ze en geven tips mee. Kind blij mama blij!!
Scooterrijbewijs.nl bedankt voor alles!! 🥳🥳

25. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs mijn scooter rijbewijs…

Ik heb onlangs mijn scooter rijbewijs behaald bij Bromo in Leiderdorp en ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige ervaring was! De instructeurs zijn professioneel en hebben veel geduld, wat het leren een stuk makkelijker maakt. De praktijklessen waren goed gestructureerd en ik voelde me altijd veilig tijdens het rijden.

Wat ik ook fijn vond, was de persoonlijke aandacht die ik kreeg. De instructeur gaf me waardevolle tips en feedback die me hielpen om snel vooruitgang te boeken. Het feit dat ik het in één keer heb gehaald, spreekt voor zich! Ik kan Bromo zeker aanraden aan iedereen die zijn scooter rijbewijs wil halen. Een top school met een fijne sfeer!

23. September 2024

Aanrader!!

Het waren super fijne en leuke lessen. De groep was niet te groot en je kreeg dus ook goede en echt persoonlijke feedback, waardoor je goed voorbereid was voor je praktijk. Ook super aardige mensen, de communicatie was goed en in 1x geslaagd! Zou het iedereen aanraden.

29. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr