Schildersbedrijf M. Koster Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Maler

Vom Unternehmen geschrieben

Wat kunnen wij u bieden. – Behangen. – Binnen & buiten schilderwerk – Sausen van plafonds en wanden. ( reparatie & herstel ) – Lakken van uw kozijnen en deuren. – Dichte / open trap lakken. – Kitwerkzaamheden. – Houtrot reparatie en/of vervangen. – Gaten en scheuren reparatie / plamuren.

Hervorragend

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 jaar geleden de beneden verdieping…

3 jaar geleden de beneden verdieping laten doen , toen geen review geplaatst maar super tevreden. Wegens een brandschade weer ingeschakeld, snel contact , duidelijke communicatie en afspraken. Netjes opgeleverd weer. Binnenkort zal ik weer contact opnemen voor een nieuwe klus

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buitendeuren en kozijnen laten…

Buitendeuren en kozijnen laten schilderen. Prima werk geleverd heel blij mee. Communicatie was goed en snel. Matthew en zijn collega zijn leuke kerels die ook van een praatje houden! Gezellig! Ook bij een kleine oneffenheid wordt dit prima opgepakt en weer gefixt!! Alles ziet er weer strak uit!!

24. April 2026

Goede buitenschilder nodig?

Matthew en zijn maten zijn harde werkers. Communicatie is prettig en snel. Werk is netjes en snel. Keurig achtergelaten. Tevreden over gehele buitenboel in paar dagen gefixt, hout gerepareerd, geschuurd gegrond en gelakt. Mooi werk! Tevreden klant🙏

14. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Keurig schilderwerk

De schilders hebben keurig werk geleverd. Werken goed door.
Glaslat was slecht; is heel netjes vervangen. Ze hebben op een veilige manier gewerkt, met een hoogwerker en steigers.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Schilders waar je op kunt rekenen

Matthew Koster gebeld vanwege de goede recensies en door de berichten op Nextdoor. Vakkundige schilders, die hard werken. En die een keurige oplevering doen. Het fijne is dat hij altijd erg vrolijk is. Is fijn om deze mensen in je huis te laten werken. Met een prachtig resultaat

10. März 2026

Uitmuntend

We maakten ad hoc een afspraak bij afzeggen door een ander. Grote klus waarbij in een keer de recent verbouwd bestaand huis alles aan plafonds, muren en houtwerk moest worden geverfd. Snelle service was geen probleem, erg tevreden over het resultaat en nagekomen berichten en problemen worden zeer snel opgepakt. Met grote tevredenheid raad ik deze schilder aan.

27. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de uitgevoerde…

Erg blij met de uitgevoerde werkzaamheden, deze mannen hebben ons huis van onder tot boven aangepakt zodat wij in een heerlijk opgefrist huis terecht komen, ook is het prettig communiceren met deze vriendelijke mannen. Top!

22. Dezember 2025

J rijsdijk

Jammer mevrouw Rijsdijk u ons in een slecht daglicht probeerd te plaatsen, wij hebben prachtig werk geleverd bij u thuis en bij uw zus, bij de oplevering bij uw moeder was er niets aan de hand en zoals wij al aangaven zat het verf ook al op de stenen, sinds wij dit hebben meegemaakt bij uw moeder maken wij ook direct vooraf fotos voor klanten waar wij werken, als bewijs dit niet van ons was. Makkelijk achteraf ons de schuld geven en ons zo naar beneden proberen te halen. Wij werken keihard en zijn klantgericht. Gelukkig kan iedereen op onze website de echte goede recensies zien van onze klanten.

Jammer dit!

13. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kliederwerk niet hersteld

Aug. 2023 is de buitengevel bij mijn moeder geverfd. Na haar betaling zagen wij dat er over de muren geverfd was en veel gemorst op ander gebeitst houtwerk. Wij gelijk doorgegeven en foto's gestuurd. Hij zou het voor de winter netjes komen maken. April 2024 weer contact opgenomen, zou rond aug gefixt worden. April 2025 nog 1x geprobeerd (om hem de gelegenheid te geven dit te herstellen) graag ontving hij foto's.... wij alles weer gestuurd en tot de dag van vandaag moet hij nog komen

29. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gaat slecht om met afspraken

Gaat slecht om met afspraken. Kwaliteit behanger ver te zoeken. Als je vraagt op een oplossing kun je het zelf uitzoeken. Meneer heeft niet de middelen om gemaakte fouten op te lossen. Een enorme tegenvaller

19. Mai 2023

Top schilder

Aardige jongen, netjes gewerkt, pietje precies. Komt afspraken na, goed contact

18. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr