Scandicbeam Bewertungen 18

TrustScore 3 von 5

3.2

Vom Unternehmen geschrieben

Hos ScandicBeam startede vores rejse med en simpel idé: at gøre store visuelle oplevelser tilgængelige for alle – uanset om det er film, spil, arbejde eller hygge med familien. Vi er et dansk brand, drevet af passion for minimalistisk design, brugervenlig teknologi og ægte kvalitet. I en verden fyldt med støj og overfladiske gadgets ville vi skabe noget, der kombinerer funktionalitet og æstetik – uden at gå på kompromis. Vores første produkt, Beam Projektoren, blev udviklet med netop det mål: at levere en kompakt, kraftfuld og stilren projektor, der passer perfekt ind i den skandinaviske livsstil. Den bringer biografstemning hjem i stuen, på loftet, i sommerhuset – hvor som helst. Hvad vi tror på: Kvalitet frem for kvantitet – vi udvælger nøje vores produkter og samarbejdspartnere. Enkelhed og elegance – både i teknologi og design. Troværdig kundeservice – vi er her for at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Tak fordi du støtter en ny dansk idé og er med på rejsen. Vi glæder os til at lyse dit hjem op – med ScandicBeam.

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

SCAM!

Billigt bras som går i stykker. Du kan ikke få fat i dem igen efter de har hævet dine penge. Scam!

9. Februar 2026

Hold jer væk fra dem.

Jeg skriver normalt aldrig dårlige anmeldelser, men denne gang måtte jeg.
Hold jer væk fra dem. Deres produkt er direkte fra Kina og går i stykker med dem samme. Værste er deres non-eksisterende “kundeservice”. De svarede mig på en e-mail og bad mig skrive til deres e-mail for en løsning 🤯 har sidenhen mailet dem flere gange over flere måneder og de fuldt ud ignorerer dig som kunde.

Styr udenom dem!!

14. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har d.d. indsendt en politi anmeldelse på Scandicbeam

Jeg har d.d. indsendt en politi anmeldelse på Scandicbeam CVR-nr45460983 - for økonomisk kriminalitet efter straffelovens § 279

Hvorfor har jeg så det.
Den 29. November (Black Friday weekend) afgiver jeg en bestilling hos Scandicbeam.

Det forløber sådan set fint nok og smerte frit.
Jeg modtager en ordrebekræftelse kort tid efter, og bemærker der i den står følgende
- ""leveringstiden være forlænget til op til 7 hverdage" Fair nok tænkte jeg, der er "run på" grundet BF...

Nu kan jeg så se herinde, at der er flere som brokker sig over den økonomiske del.

Den 10. December kl.13.19 sender jeg en mail til Scandicbeam, med ønske om at annullere min bestilling da jeg intet har hørt og ej heller har modtaget den bestilte vare.

Den 11. December kl.21.16 får jeg svar retur.
""Vi er kede af at du vil annullere din bestilling, er det grundet forsinkelsen på leveringen? ""

Samme aften kl. 22.35 besvarer jeg deres mail med.
""Det har du lige præcis ret i...
Jeg lavede andre køb samme lørdag aften, dem fik jeg Mandag.
Jeg bestilte en projektor igår efter denne mail til dig et andet sted - den kom med GLS idag Torsdag.
Bevares du skrev 7 dage i mailen - vi har nu dag 12, og intet modtaget eller hørt, derfor annullering ""

SÅ troede jeg faktisk den sag VAR lukket - Men der tog jeg fejl.
Den 17. December kl.23.24 modtager jeg en besked på mobilen/DAO app at Scandicbeam har indleveret en pakke i pakkeshoppen.

Jeg skynder mig af sende en mail (kl.23.42) hvor jeg skriver.
""Hvad var det lige du ikke forstod ved den mail om at den ordre skulle annulleres ??
Nu har du fand-me sendt den alligevel
Det kan du godt få stoppet i en fart, og få pengene sendt retur omgående!
Er du med ??
De penge er julemaden du leger med der nu""

Forholdsvis hurtigt blir der reageret fra Scandicbeam' side. (kl.23.499

""Vi forstår din frustration, og vi beklager misforståelsen.
Ordren er allerede afsendt og kan desværre ikke stoppes hos fragtfirmaet. Du vil derfor modtage pakken inden for 1–3 hverdage.
Når du har modtaget ordren, bedes du sende den retur til os. Så snart vi har modtaget returpakken, refunderer vi det fulde beløb til samme betalingsmiddel.""

Jeg svarer hurtigt igen hvor jeg skriver følgende.

""Jeg skal ikke sende noget retur, og vente 20 måneder på du får dig taget sammen til at sende pengene retur...
Du har til i morgen Torsdag d. 18. dec kl.12 til at sende mig det fulde beløb via mobilepay på XXXXXXXX, ellers kan du være 200% sikker på at du får endnu en 1 stjerne på trustpilot og den blir ikke pakket ind.
Så må du selv vurdere hvad du vil have""

Vi har idag den. 18 December og jeg har ikke modtaget refusionen kl.12
Til gengæld fik jeg følgende mail fra Scandicbeam kl. 12.03 - Så det er jo ikke fordi de var optaget af andet, eller ikke havde set min mail.

""Tak for din besked.
Vi forstår din frustration og vil gerne finde en ordentlig løsning. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan tilbageføre et beløb, før varen er modtaget retur, jf. gældende forbrugerlovgivning og vores handelsbetingelser.
Så snart vi har modtaget varen retur, behandles refunderingen hurtigst muligt, og beløbet tilbageføres via samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet. Dette sker typisk inden for få hverdage efter modtagelse.
Vi kan desværre ikke imødekomme krav om tilbagebetaling via MobilePay eller uden for den normale returproces. Trusler om anmeldelser ændrer ikke på den gældende procedure, men vi håber naturligvis på en saglig og ordentlig dialog.
Du er meget velkommen til at sende varen retur, hvorefter vi straks sørger for, at sagen afsluttes korrekt.""

Nu blir det lidt kort fortalt, men "highlights" kommer med - Der er plads til max 4000 tegn herinde
Jeg svarer igen kl.12.50
""DU kan gøre lige hvad vil
Jeg skal lige gøre dig OBS på følgende.
- Jeg bestiller en vare hos dig. d. 29. November
osv osv det jeg allerede har skrevet længere oppe med sagens forløb.
Jeg gør det klart over for dem hvad jeg gør i aften (politi anmeldelse og trustpilot)

Scandicbeam melder tilbage kl.13.07 med muligheder for løsning
Vi ønsker ikke at eskalere sagen yderligere og har ingen interesse i konflikt. Derfor foreslår vi følgende løsning, så sagen kan afsluttes korrekt for begge parter:
Hvis du modtager pakken, bedes du undlade at åbne den og returnere den til os, når du har mulighed for det.
Så snart vi modtager pakken retur, refunderer vi det fulde beløb til den betalingsmetode, der blev anvendt ved købet.
Alternativt, hvis du ikke ønsker at modtage pakken, kan du nægte modtagelse, hvorefter den automatisk returneres til os.

Jeg finder ingen af de 3 muligheder brugbare
OPDATERING EFTER DET "POLITIKER SVAR" bla bla bla
2 gange har de nu beklaget fejlen pr. mail, at pakken blev sendt.
Men at MIN familie nu skal spise rugbrød juleaften pga. DERES FEJL, så er jeg ligeglad med love og regler !!

FØJ FOR S.T.N !!

29. November 2025
Scandicbeam-Logo

Antwort von Scandicbeam

Hej Palle

Tak for din udførlige gennemgang. Vi er kede af, at forløbet har givet anledning til så stor frustration, og vi vil gerne præcisere vores position og afslutte sagen korrekt og sagligt.

Der er ingen uenighed om tidslinjen:
– Ordren blev afgivet den 29. november i en periode med tydeligt oplyst forlænget leveringstid.
– Din anmodning om annullering blev modtaget, efter at ordren allerede var under klargøring/afsendelse, hvilket desværre medførte, at den ikke nåede at blive stoppet i systemet. Det beklager vi.

Når en ordre er fysisk afsendt fra lageret, er vi – jf. gældende forbrugerlovgivning – forpligtet til at følge den normale returproces. Det betyder, at en refundering først kan gennemføres, når varen er returneret til os eller nægtet modtaget, hvorefter den automatisk returneres.

Vi kan ikke lovligt tilbageføre beløb:
• før varen er retur
• via andre betalingsmidler end det oprindelige
• eller uden for den gældende returproces

Dette er ikke et spørgsmål om vilje, men om lovgivning, bogføring og betalingsregler, som vi er forpligtet til at overholde som registreret virksomhed.

Vi har på intet tidspunkt haft intention om at tilbageholde dine penge, og der er ingen form for økonomisk kriminalitet involveret. Beløbet refunderes fuldt og rettidigt, så snart varen er returneret eller nægtet modtagelse – præcis som oplyst skriftligt flere gange.

Vi står fortsat ved de to muligheder, som også er i overensstemmelse med Forbrugeraftaleloven:
1. Nægt modtagelse af pakken, hvorefter den automatisk returneres til os
2. Modtag pakken og returnér den uåbnet – refundering sker straks efter modtagelse

Vi beklager oprigtigt, at forløbet har påvirket din december negativt, men vi kan ikke fravige lovgivningen eller vores handelsbetingelser – heller ikke i pressede situationer.

Hvis du vælger at afslutte sagen via en af ovenstående løsninger, sørger vi naturligvis for, at refunderingen behandles så hurtigt som muligt.

Oliver
ScandicBeam Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen Vare og umulig at komme i kontakt med.

Jeg har bestilt en projekter den 5/12-2025. og de trak pengene med det samme. Den står som den er ved at blive pakket. Men på DAO appen kan man se at den ikke er registreret. Har skrevet flere mails til dem, men intet svar. Tænker det er et fup firma. Anmelder dem på Politiets hjemmeside i morgen hvis ingen svar i dag.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt min søns julegave den…

Har bestilt min søns julegave den 5-12-25 betalt med MobilePay penge trukket med det samme. Fik ordrebekræftelse med det samme.. og siden har der været helt stille.. kan ikke spore pakken med shop som de henviser til på hjemmeside, der svares ikke på mail -( sendt 3)
Kan ikke se den hos DAO.. det er ikke i orden..
håber at høre fra dem eller få mine penge retur.

16. Dezember 2025

Har lagt en bestilling den 2/12-25 stadig intet hørt eller modtaget

Har lagt en bestilling den 2/12-25, pengene er trukket den 4/12-25!!
Har modtaget ordrebekræftelse med oplysning om forventet levering er op til 7 hverdage og den er overskredet og kan se på Shop, at den stadig ligger som under forberedelse.
Har skrevet til jer både den 2/12-25 og 8/12-25 men intet hørt eller modtaget. Tænker at det må være fusk!

2. Dezember 2025

Super!

Positivt overrasket over jeres respons og levering, selvom der er travlt lidt over det hele!
Glad for i investerer tid på at holde jeres kunder opdateret.
Godt produkt i øvrigt.

11. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen vare, ingen mulighed for kontakt

5 dage er gået, har ikke fået ordrebekræftelse, ikke modtaget varen, ikke muligt at komme i kontakt med nogen - bortset fra en chatbot der konstant siger at alle har travlt og dermed lukker ned - men de har selvfølgeligt trukket beløbet...!
Så det må være et snydesite!!

Svar på deres svar: Det er slet ikke muligt at bestille på deres site uden at indtaste en emaildresse. Og det er heller ikke muligt at kontakte dem direkte - som det står skrevet man kan.
Dertil skal det siges at jeg fortsat ikke har modtaget en ordrebekræftelse - men derimod har de haft tid til at forholde sig til trustpilot??

10. Dezember 2025
Scandicbeam-Logo

Antwort von Scandicbeam

Kære Antje,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft.

Vi har skrevet til dig tidligere i dag, og årsagen til, at du ikke modtog din ordrebekræftelse, er simpelthen, at der ikke blev indtastet en e-mailadresse ved bestillingen. Derfor kunne systemet ikke sende bekræftelsen automatisk, selvom din ordre blev registreret korrekt.

Vi har nu opdateret oplysningerne, så du kan modtage både ordrebekræftelsen og løbende status på din ordre.
Der har været ekstra travlt i denne periode, hvilket kan give længere svartid end normalt, og det beklager vi naturligvis.

Din ordre er i god behold, og vi er i fuld gang med at håndtere den.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Med venlig hilsen,

Oliver
Scandicbeam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service!

Og så er de mega gode til lige at forklare derinde, hvis man har spørgsmål omkring produktet.

Glæder mig til at se film i aften, med hele familien.

Kan klart anbefales

22. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et virkelige fedt produkt

Det er et virkelige fedt produkt, jeg syntes personligt at et er bedre end fjernsyn. nu kan jeg se film i mit soveværelse og i køkkenet også.
Nemt og sætte op og kom i gang, er meget glad for den i hvert fald.

2. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr