Riktigt god och bra mat. Om det inte vore för Saveabl skulle jag aldrig testat dessa maträtter och då skulle jag verkligen gått miste om något. Enkelheten i att få klara goda recept som går snabbt att... Mehr ansehen
Bästa matkassen vi provat hittills, och vi har provat MÅNGA! Enkelt att laga, bra för miljön och SÅ GOTT. Enda negativa är att leveransen blev försenad så den kom inte förrän 22.30. Många kassar lov... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi finns i det magiska gränslandet mellan matkasse och take-away - förlagad matkasse klar på 15 minuter! Vi använder räddade matvaror som har skönhetsfel, är överproducerade eller liknande.
Övre kaserngården 12, 41527, Göteborg, Schweden
- 0730876207
- hello@saveabl.se
- saveabl.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Supersmidigt och hur nöjd som helst!
Återkommande kunder
Trevlig och tillgänglig kommunikation och mestadels god mat som kräver relativt lite förberedelser. Maten har ofta tydliga smaker och en del salt och vitlök och picklat. Efter ett tag tröttnar vi på stilen på maten men kommer ofta tillbaka efter ett tag.
Jättebra matkasse
Jättebra matkasse, snabbt att laga och smakar fantastiskt!
Sååååå bra rakt igenom
Sååååå bra rakt igenom! Maten, kundservice, allt!
Oslagbar matkasse! 🎉👏✨
Ärligt talat, utan tvekan den absolut bästa matkassen som finns idag! Det är jätte, jättegott, klart på 15 minuter (på riktigt) och ordentligt med mat! Bra jobbat Saveabl! ❤️
Love it
Love everything about this initiative. The food is delicious, the costumer service is excellent and we save so much time meal prepping.
Smidig vardagshjälte till bra pris!
Smidig vardagshjälte till bra pris!
Enklare än andra matkassar där du får laga maten själv, och ändå billigare. Super att bara steka på eller värma nånting på vardagar då tiden inte alltid räcker till.
Rätterna håller en riktigt hög lägstanivå, smaken är ju som baken så kan ju såklart vara nån rätt man inte kommer gilla, men det mesta är riktigt gott. :D
Extra plus i kanten att företaget har ett hållbarhetsfokus och arbetar med mat-svinn. Känns roligare att stötta ett hållbart lokalt företag än nån av matkasse-jättarna.
Och om något går fel, till exempel när vi velat hoppa över några veckor, är de alltid trevliga och snabba på att svara på mailen och hjälpa till att lösa det.
Supernöjd kund! :D
Bästa matkassan
Vi har testat en massa olika matkassar, men det var alltid något som ... saknades. Antingen var priset för högt, recepten krävde massor av tid, maten kändes för processad eller så var förpackningen dålig.
Saveabl är annorlunda. De har verkligen lyckats hitta en perfekt balans och vecka efter vecka levererar de färsk mat som inte tar lång tid att förbereda (från början till slut på mindre än 15 minuter, på riktigt) och som är välpackad (inte en enda låda har gått sönder, till skillnad från vissa andra!) Och allt detta till ett oslagbart pris. Cherry on top är att dessa lådor är helt vegetariska, och jag lovar att du inte kommer att sakna kött / fisk en enda gång!
Kort sagt, det är utan tvekan den bästa matkassen du kan få, jag rekommenderar starkt att du ger dem ett försök!
SMIDIGT
Så enkelt att tillaga, super gott och smidigt.
Savable är en win-win-win
Savable är fantastiskt. Sättet det har underlättat vardagspusslet med två barn är otroligt, helt plötsligt har vi tid att hänga med barnen, träna eller bara få egentid på kvällarna. Maten är överlag väldigt god och uppskattad även av de små. Uppskattar att vissa rätter återkommer då och då. Men det kanske bästa är ändå att veta att den här matkassen bidrar till en bättre miljö. Helt enkelt en win-win-win!
Så enkla matkassar
Så enkla matkassar! Bra inspo för att få in mer vegetariskt i sin kost och väldigt god mat.
Väldigt god men samtidigt enkel mat
Väldigt god men samtidigt enkel mat! Istället för att få alla råvaror och behöva göra det från grunden så är det här ett perfekt substitut för att slänga ihop en snabb middag mitt i vardagen! Och smaker som inte tagit genvägar heller, enkelt och sjukt gott helt enkelt!
Näst intill perfekt levererat
Två rätter av tre smakade bra. Rätt nummer två smakade ingenting.
God mat som gick snabbt att laga!
Delicious food and great customer support!…
Delicious food and great customer support! After an issue with the delivery company, Jeroen reached out to me, told me that they are working on preventing similar issues to happen in the future and offered us a free food box as compensation.
Very engaged and pleasant people! Can only recommend!
Grymt käk till rimligt pris
Grymt käk till rimligt pris! Rekommenderar starkt för dig som diggar vegetarisk mat!
Absolut den bästa matkassen vi testat
Absolut den bästa matkassen vi testat. Vet inte hur vi överlevde innan! Jättegoda och varierande smaker, och maten blir klar på max en kvart varje kväll. Fantastiskt under småbarnsåren när maten snabbt ska fram. Generösa portioner också, för oss som är 2 vuxna och 1 barn räcker det ofta till 5-6 måltider.
Maten är otrolig
Maten är otrolig, till och med när det inte ser så mycket ut för världen så är smakerna oftast en explosion i munnen. Utöver maten har dom ett fantastiskt kundfokus och är snabba att ställa upp och lösa eventuella problem som uppståt (även de gånger när problemet är mitt eget). Rekommenderar starkt att testa!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.