Service was fast, I got my phone back in less than 5 minutes! The owner was super nice and smiling, definitely recommend!
Fuldkommen fantastisk arbejde, udført på 15 min, til en fair pris og uden at føle sig snydt til mersalg. Jeg fik skiftet et batteri på en iPhone, hvor skærmen bulede ud.
Dit was inmiddels mijn derde bezoek aan Save My Phone in Almere Centrum, en wéér was de service fantastisch. Ze denken écht met je mee, rekenen keurige prijzen en doen er alles aan om je apparaat... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Har du problemer med din iPhone, Smartphone, iPad, PC eller bærbar? Hos SaveMyPhone udfører vi alle reparationer fra vores værksted i Lyngby. Klik her
Vesterbrogade 77, 1620, København , Dänemark
- bm@save-my-phone.dk
- save-my-phone.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Stor ros og anbefaling til SaveMyPhone…
Stor ros og anbefaling til SaveMyPhone for deres venlighed, deres professionelle og løsningsorienterede tilgang med kvalitet i højsædet.
Jeg bruger dem hver gang jeg har udfordringer med min iPhone eller Macbook, og er altid gået derfra med løst udfordring, og et smil om læben.
Cellina
Fantastisk oplevelse
Fik en fantastisk pris og han gav en fantastik pris
Rigtig gode priser
Rigtig sød medarbejder, og gode priser.
Fik en fantastisk pris og et dejligt…
Fik en fantastisk pris og et dejligt panzerglas med kvalitet
Kom ind fra gaden og 2 1/2 time senere…
Kom ind fra gaden og 2 1/2 time senere var både skærm og bagside skiftet på min iPhone inkl diagnose af om mit batteri havde taget skade og var svulmet op inden for 5 min af jeg var ankommet
Aftalte fast pris for det før de påbegyndte arbejdet
Den bedste service i hele Sjælland
Simply the best
Har brugt dem hyppigt - og er aldrig gået forgæves. Byens bedste og mest kompetente service.
Fantastisk service og hurtig…
Fantastisk service og hurtig ekspedition. Kan 100% anbefales
SaveMyPhone er bare driftsikre
Jeg har brugt SaveMyPhone mange gange fordi de giver en over al forventning god service på meget kort tid - der er aldrig ventetid og de giver ikke op før opgaven er løst.
Jeg giver de bedste anbefalinger
Det er et mega godt sted jeg fik et…
Det er et mega godt sted jeg fik et tilbud på at få et panserglas og repareret min skærm for kun 900kr.
Ville helt klart anbefale.
Super god service
Super god service, de virkelige venlige. Jeg gav KUN 900kr for en fantastisk skræm der går helt ud til kanterne. Det tog kun 20 min.God kvalitet. Helt klart et sted jeg kan anbefale:)
Super service! Det er hurtigt og billigt at få skiftet skærm på iphone😊
Tillid og services er deres motto
Har brugt SaveMyPhone i 6 år.
Altid meget tilfreds.
Meget hjælpsomt og kompetent personale. Fornuftige priser.
Gode råd uden beregning.
Jeg med tryghed anbefaler.
Min telefon var helt død, men😎
Min telefon var helt død, den fik hurtig en diagnose, fast pris på reperation, og blev lynhurtigt🤩🤩🤩
Fantastisk god service, kvalitet og fair priser
Fantastisk god service og jeg har brugt butikken til iPhones og laptops gennem en del år hvor jeg altid har haft gode kundeoplevelser. Meget hjælpsomt og kompetent personale. Hurtigt og til fornuftige priser. Masser af gode råd uden beregning. Kan klart anbefales til andre og får min bedste anbefaling👍🏼
Service Service Service
Ekstremt behageligt og meget dygtigt og engageret personale. Servicemindet langt udover det forventelige.
En redningsaktion, der varede det meste af dagen, blev sat i gang for at genoprette mit ødelagte telefon netværk - jeg lånte diverse tilbehør, belejrede en stol hvorfra jeg løbende kunne bevidne mange andre tilfredse kundehistorier - Det var rørende, og da jeg ville afregne, ville de ikke tage imod nogen penge!
De har gjort det igen👌🏽
De har gjort det igen👌🏽
På Lyngby Hovedgade har jeg lige fået repareret min iPad og som altid er det tip top. Men det bedste er den service og de gode råd man får med. Kan kun anbefale butikken på alle måder.
Var der nede et par dage siden og…
Var der nede et par dage siden og skulle have ordnet min telefon. De var mega hurtige og der var helt vildt god service, til en god pris. kan helt klart anbefale🤩
Jeg var nede med min Tellefon i lyngby…
Jeg var nede med min Tellefon i lyngby og få skiftet min skærm her i dag og det bar virkelig god service og virkelig god pris
Jeg synes det er et godt sted og at folk skal komme ned og få deres tlf lavet her virkelig god service.
Mega god service og min telefon har…
Mega god service og min telefon har aldrig virket bedre god pris ville stærkt anbefale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.