Sassy Studio Bewertungen

3. Geschäft für T-Shirt-Druck
  4. Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
  5. T-Shirt-Firma
  6. Jugendmodegeschäft

Dansk drevet webshop med kærlighed til kvinder, og fokus på trivsel på tværs af køn. Tøj og plakater der styrker kvinder og hjælper dem til, at skabe dialog samt bevidsthed omkring female empowerment. Sassy produkter til personer der støtter kvinder. Lavet med hjertet.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En af de bedste kundeoplevelser jeg nogensinde har haft!

I Jeg vil varmt anbefale Sassy Studio – ikke kun for deres flotte og kreative designs, men især for deres helt fantastiske kundeservice.

Jeg havde svært ved at vælge størrelse, da jeg ofte kan være udfordret over barmen, og skrev derfor til dem. Katrine svarede lynhurtigt og med en varme og hjælpsomhed, som man sjældent møder. Hun hjalp mig gennem valget af både T-shirt og sweatshirt, gav ærlige råd om pasform og skrev hele vejen med en nærværende og personlig tone, der gjorde det trygt at bestille.

Da mit utålmodige tracking-gen slog igennem og jeg så frygtelig gerne ville have varerne i hænderne, fulgte hun op med rolige forklaringer og forsikringer – og hun havde fuldstændig ret: Ventetiden var det hele værd og som forventet på 8-10 hverdage.

Kvaliteten er lækker, størrelserne passer perfekt, og designet er både sjovt og meningsfuldt.

Jeg nævnte, at teksten på min sweatshirt sad lidt lavere end forventet – ikke som klage, men som et lille æstetisk input. I stedet for at blive defensiv tog Katrine det så pænt, undersøgte det med det samme og fandt ud af, at trykkeriet havde placeret printet forkert. Hun insisterede på at sende mig en ny, selvom jeg allerede havde taget den i brug. Det er service i særklasse!

Man mærker virkelig, at der står en passioneret, ordentlig og dedikeret person bag brandet.

Jeg handler helt sikkert her igen ❤️✨

17. November 2025

Jeg købte for et stykke tid siden en…

Jeg købte for et stykke tid siden en sweatshirt, og den lever helt sikkert op til forventningerne. Jeg har brugt og vasket den meget, men den holder stadig farven og faconen. Og den er meget behagelig at have på:)

4. April 2025
Sassy Studio-Logo

Antwort von Sassy Studio

Kære Sanne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for dit køb og kvaliteten - selv efter mange vaske.

Tak fordi du handlede hos Sassy Studio ❤️

Venlig hilsen,
Katrine

Skøn og god betjening

Skøn og god betjening - dejlig kvalitet af min nye hættetrøje.

31. Juli 2024
Sassy Studio-Logo

Antwort von Sassy Studio

Kære Marie

Tusind tak for dine ord - det betyder så meget. Jeg er virkelig glad for, at du både var tilfreds med betjening og er glad for kvaliteten på din hættetrøje.

Venlig hilsen
Katrine, Sassy Studio