Et par timer en kold, mørk og fugtig februar aften blev forvandlet til noget nærmest magisk i selskab med Sanketure.dk. Der var oplevelser til alle sanser. Varmen og ilden fra de store bålfade, d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Interessant, lærerigt, men også en noget blandet oplevelse. Stort hold og to guider: én imødekommende og én, der enten var morgensur eller ikke til begyndere. Jeg har betalt for hjælp, fif og kendeteg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sanketure.dk byder på de vildeste gourmet oplevelser i naturen med uddannet kok Thomas Askov og mad formidler Nina Christensen Sanke betyder at samle fra naturen, og nogle kender det nok fra at "sanke brænde" men man kan sanke meget mere fra naturen. Vi har guidet sanketure, vilde middage i naturen og med naturen, workshops, østerssafari på Sjælland og svampeture.
Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Ret nedslående oplevelse. Arrogant kundeservice.

Bestilt en Pølsepind teleskop, den 14/10-25
og fik en Ordrebekræftelse.
her den 16/11-25 stadig intet hørt, selv om jeg har skrevet en mail til dem..

Antwort von Sanketure
Vi var på sanketur efter svampe med Nina, som absolut har stor viden og er rigtig dygtig. Desværre var vi 24 mennesker i én gruppe, med kun Nina, hvilket betød at oplevelsen blev lidt udvandet. Når man kun har 2 timer, så er det begrænset, hvor meget viden man får ud af det - kurven bliver selvfølgelig tjekket og ikke-spiselige svampe taget fra med korte forklaringer på, hvorfor de ikke er spiselige. Vi ville anbefale at der enten er et maks antal deltagere på 12 eller at der er sørget for at både Nina og Thomas har mulighed for at være der.

Antwort von Sanketure
To skønne mennesker med dejlige personligheder, og en god sanketur i vandet. Kan anbefales her fra 🙂
Jeg havde fået dobbeltbooket mig selv på datoen jeg havde købt sanketur til, som jeg ellers havde glædet mig enormt til. Der står, at turene ikke kan ændres hvilket er forståeligt hvis man spørger en uge forinden. Jeg ringer til Thomas og spørger pænt om det mon kan lade sig gøre at rykke turen til en anden dato alligevel, nu når jeg ringer over 3 uger i forvejen. En uinteresseret, ugidelig mand møder mig i telefonen og svarer kort uden en brugbar forklaring, at det ikke kan lade sig gøre. Jeg følte mig på ingen måde imødekommet eller forstået - hvor er service-plien! Jeg havde glædet mig og ville have købt mange flere af disser ture, men nu synes det lidt træls at smide flere penge i, når det er den service de tilbyder.
Skøn dag med sank, quiz og blindsmagning med Thomas og Nina.
Det perfekte set-up til en team dag i naturen.
Tak for at sætte rammerne og give os alle en fantastisk oplevelse med naturens mange muligheder
Sexistiske udtalelser på nettet. 👎🏻👎🏻
Nej tak

Antwort von Sanketure
Dårlig kommunikation - Stopper med at svare halvvejs igennem dialog om køb af vilde urter, på trods af først, at have indvilliget i, at dette ville være muligt. Satte mig i en uheldig situation, da jeg skulle bruge disse til et event få dage senere.

Antwort von Sanketure
Kan kun varmt anbefale at tage ud og sanke din egen mad med Nina og Thomas, som vi har gjort flere gange de sidste par år. Det er sjovt, inspirerende, velsmagende, masser af røverhistorier og grin hele aftenen. Gør det gerne igen!
Jeg har været med Sanketure to gange, én hvor det var vildt urter og én hvor det var svampe. Begge gange en rigtig god oplevelse, med stor viden og hvor man efterfølgende har kunne gå ud i naturen på egen hånd. Efterfølgende har jeg også spurgt Nina til råds omkring en svamp jeg var i tvivl om, hvor hun har vejledt. De største anbefalinger herfra!
Mvh Gina
Det er altid hyggeligt at besøge Nina og Thomas i bålhytten til god mad.
Jeg har været med flere gange både “Alm aften” og “jule-edition”.
Altid god mad og god stemning. Man sidder ved langborde og møder nye mennesker.
Mine allergier bliver altid hørt, og Nina og Thomas er altid gode for en god historie eller to.
Kommer klar igen!
Vi har deltaget i flere af Sanketures vilde middage, og det har hver gang været en magisk oplevelse. At sidde i den hyggelige bålhytte, omgivet af knitrende ild og dufte fra naturens råvarer, skaber en helt særlig stemning, som vi aldrig glemmer.
Nina og Thomas er begge utrolig dygtige – Nina deler sin store viden om naturens spisekammer med en entusiasme, der smitter, og Thomas tryller med råvarerne og forvandler dem til uforglemmelige smagsoplevelser.
Selvom oplevelsen er lidt i den dyre ende, føler man virkelig, at der er kælet for detaljerne, og det gør det til noget helt særligt.
Vi er dog ærgerlige over, at Sanketure ikke længere holder deres arrangementer på Haldbjerg Naturcenter – det var en perfekt ramme for deres middage, og vi håber, de vender tilbage dertil en dag.
Hvis du leder efter en unik oplevelse, hvor mad og natur går op i en højere enhed, kan vi kun anbefale Sanketure!

Antwort von Sanketure
Var med Nina og Thomas på Østerssafari og det var en oplevelse, som overgik alle forventninger. Stor imødekommenhed og også plads til småsnak. Nina var god til at komme rundt til alle under høsten og hjælpe i gang, hvis man havde det lidt svært. Og super lækkert setup bagefter med bjerge af østers og al den champagne, man kunne drikke 🤩
Skal helst bestemt afsted igen ❤️

Antwort von Sanketure
Jeg har deltaget i både sanketur, østerssamling og bålmiddag. Jeg har kæmpe respekt for Nina og Thomas' indsats. De brænder virkelig for det og investerer sig selv 100 %. På østersturen var jeg glad for at der var samlet ind på forhånd, for det var svært. Men en virkelig smuk og herlig oplevelse. PS var afsted i 2023, men det kan man ikke taste ind

Antwort von Sanketure
Jeg har 2 gange været på svampe tur med Sanketure. Samt været til Vild aften spisning i naturen. Det var så hyggeligt og virkelig et par kompetente mennesker, der fortæller bredt om svampe både om dem vi må spise og dem vi skal holde os fra og hvad der ellers er i naturen som kan spises. Virkelig nogle gode oplevelser.

Antwort von Sanketure
Kan kun varmt anbefale deres ture. Vi havde 3 børn (alder af 10-12år) med på svampetur. Ninna og Thomas var meget opmærksomme (også på vores børn) så børnene kom også hjem fra en fantastisk, oplevelsesrig dag. Tusind tak for jer🙏Vi ses klart igen på en ny tur🌸
Hilsner fra Schannie Bursøe
Super god oplevelse
Rigtig god service ved både billetbestilling og selv turen. Klart noget jeg både vil anbefale og deltage i igen.
Tak
Har været på flere sanketure med sanketure.dk og en vild middag. Det har været gode, interessante, lærerige og velsmagende oplevelser. Nina har inspireret mig til at dykke mere ned i svampenes verden på en tryg og god måde. Kan varmt anbefales.
Nina og Thomas er to unikke personer. De brænder for deres projekt, er utrolig vidende, serviceminded også er de tilmed nogle hyggelige mennesker. Kæmpe anbefaling til deres ture. Det vil du ikke fortryde. Hilsen Kasper
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.