Sanisale.com - Heerhugowaard Bewertungen 21

TrustScore 4.5 von 5

4.6

M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een paar onderdelen nodig ter vervanging , werd meteen geregeld en was op voorraad . Dat maak je niet vaak mee . Zeer vriendelijk geholpen door Debbie , zeer klantvriendelijk.

1. Badezimmerrenovierung

Vom Unternehmen geschrieben

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Vom Unternehmen geschrieben

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

• M. de Klerkweg 4, 1703 DK, Heerhugowaard, Noord-Holland, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een paar onderdelen nodig ter…

13. April 2026

Beste Jose,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en snel zijn geholpen bij Sanisale Heerhugowaard. Bedankt voor de mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medewerkers geven goede en smaakvolle …

Medewerkers geven goede en smaakvolle adviezen en komen op een gestructureerde wijze samen met de klant tot een mooi ontwerp. Wij zijn enorm tevreden en komen hier al jaren graag terug. Ook de service bij onvolkomenheden is uitstekend. Sanisale Heerhugowaard kunnen wij van harte aanbevelen!
Corine en Frank HHW

28. März 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie al jaren met plezier terugkomen bij Sanisale Heerhugowaard. Fijn dat het advies, het ontwerp en ook de service zo goed worden ervaren. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Complete badkamer renovatie

Na een warm en hartelijk ontvangst door Debby, onder het genot van een heerlijke kop koffie, hebben we onze wensen voor een nieuwe badkamer uitgebreid kunnen bespreken. Debby luisterde aandachtig en gaf eerlijk en deskundig advies. Juist die eerlijkheid gaf voor ons de doorslag om de badkamer daadwerkelijk te gaan renoveren.

Met enorm veel geduld en oog voor detail heeft Debby onze ideeën vertaald naar een prachtig 3D-ontwerp, waarmee onze droombadkamer echt tot leven kwam. Ze dacht mee, gaf slimme suggesties en nam alle tijd voor ons.

Op haar advies zijn we in zee gegaan met installateur Ali, en daar hebben we geen moment spijt van gehad. In slechts twee weken tijd toverde hij onze oude badkamer om tot een resultaat waar onze mond van openviel. Puur vakmanschap, strak werk en alles met groot respect voor onze spullen en ons huis.

Voor ons is dit een absolute aanrader. Wij genieten elke dag van onze nieuwe badkamer!

Barry en Cynthia Olie-Rademaker

6. Februar 2026

Beste Barry en Cynthia,

Wat een prachtige review! Fijn dat alles bij Sanisale Heerhugowaard zo zorgvuldig is opgepakt en dat jullie elke dag genieten van de nieuwe badkamer.

Prachtige sanitair spullen

Mijn toilet spullen bij Sanisale Heerhugowaard besteld. Na goede ervaring en advies van mijn badkamer bij Debbie, nu ook toilet via Sanisale gekocht. Ik wist precies hoe ik mijn toilet wilde hebben en Debbie heeft dat dan ook goed op papier kunnen intekenen voor de aannemer. Wederom weer CBCklussenbedrijf uit Heerhugowaard ingeschakeld, die met Sanisale samenwerkt. Ali is een zeer ervaren aannemer, die openstaat om het mooiste en beste resultaat te krijgen. Hartelijk bedankt voor het prachtige eindresultaat!

17. Januar 2026

Beste Nicole,

Dank voor deze mooie review! Fijn dat alles weer naar wens is verlopen en dat het eindresultaat zo goed bevalt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A producten en een zeer goede service

Wij hebben een december 2024 een bestelling gedaan met om onze badkamer te kunnen vullen, met een dubbele wasbak, mooie kranen, regendouche, vaste wand met helder glas en een ovale grote spiegel met verwarming en meerdere kleuren qua verlichting. Een super service en alles werd al in april geleverd. We hadden iets niet gebruikt, namelijk de drain + tegelrooster en deze heb ik vandaag retour mogen brengen, nou dat alweer een top service. We zijn super tevreden en blij met onze spullen. Dus Natasha en Debbie onwijs bedankt.

4. August 2025

Beste Marco,

Wat een mooie en uitgebreide review, dankjewel!

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de producten én de service.

We wensen jullie nog heel veel plezier van jullie prachtige badkamer!

Goede afspraken

Heerhugowaard. Goede afspraken, prettig geholpen, mooie materialen, advies super, wij zijn heel tevreden! Demi bedankt! Groet Peter V

28. Mai 2025

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Superfijn om te horen dat je tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben fantastische ervaringen met…

Wij hebben fantastische ervaringen met Sanisale Heerhugowaard. Een ruim assortiment, goede prijzen, perfecte service en wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door mevrouw Debbie ter Horst.
De badkamer is precies geworden zoals we van te voren hadden bedacht.

2. Dezember 2024

Beste Kees,

Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat ons team jullie zo goed heeft kunnen helpen. Geniet van jullie prachtige badkamer!

Badkamer.

Badkamer.
Wij hebben een hele goede ervaring met Sanisale.
We werden vriendelijk en deskundig geholpen.
En het resultaat is erg mooi.

Kees en Franka

5. September 2024

Beste Kees en Franka,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over mijn recente…

Ik ben zeer tevreden over mijn recente bezoek aan Sani sale Heerhugowaard. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik vriendelijk geholpen door Natasja en Debbie.lk had een lekkage en zocht bijpassende badkamer vloertegels.
Mijn oude tegel meegenomen en ze lieten zien mooi passend tegels. Super gaaf Terrazzo tegels aangeschaft, mooie combinatie en past perfect bij mij style. Ze denken echt mee! Dat was mijn ervaring.
Kortom goede zaak, deskundig advies en ook nog heel leuk gelopen.
Dankjewel Dames!

13. Februar 2025

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Een zeer tevreden klant

Nog altijd onwijs blij met de nieuwe badkamer en 2x toilet die door Sanisale HHW zijn ontworpen en geleverd. Vanaf het begin tot eind goed meegenomen in het proces, duidelijk uitgelegd gekregen hoe en wat en een goede communicatie mbt levertijden etc. Wensen hierin aangeven was ook mogelijk wat prettig was omdat de verbouwing iéts vertraagd werd. Daarnaast ook wat tips gekregen over wat wellicht beter zou staan en voorbeelden aangereikt gekregen. Hierdoor een onwijs mooi resultaat gekregen, waar ik tot op de dag van vandaag nog complimenten over krijg als er mensen komen kijken. Dit daarnaast ook voor een zeer scherpe prijs, wat in deze tijd natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is ;). Mócht er een volgende keer komen dan is m'n keuze snel gemaakt in ieder geval. In het bijzonder Demi bedankt voor de goede zorgen (en je geduld)

11. Dezember 2024

Beste,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Ik raad iedereen Sanisale aan

Ik raad iedereen Sanisale aan! Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en leveren echt top kwaliteit. Toen we aan het oriënteren waren en voor het eerste ontwerp gingen maakte ze super snel een 3D tekening en pakte alle materialen in het klein erbij. Ze gaven ons de ruimte om na te denken over het ontwerp, de materialen en de samenwerking. Toen we voor de tweede keer heen gingen werd alles er weer bij gepakt en konden we aanpassingen maken. We twijfelden bijv. nog over de grootte van de douche, maar ze dachten mee en gaven alle voor en nadelen. Het zijn echte vakmensen! Het contact verliep ook snel en soepel via de mail. Ze adviseerden aannemer Ali en wat een topper is hij! Hij ging super netjes en secuur te werk. Overlegde wat er overlegd moest worden (bijv waar de stopcontacten moesten) en voor de rest werkte hij keihard door. Hij legde ook het leidingwerk aan, voor het kitten en stuken kende hij iemand anders. Die hebben ook top werk geleverd! In overleg hoeven wij alleen nog zelf te schilderen en de lamp op te hangen. We zijn echt mega blij met onze badkamer en vinden het prachtig geworden!
Bedankt Demi en Ali!

27. Oktober 2024

Beste Yessica,

Wat fijn om te lezen dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van jullie nieuwe badkamer! We wensen jullie veel plezier en comfort toe in de nieuwe badkamer en hopen dat jullie er vele jaren van kunnen genieten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn duikpijp en bevestigingsring van…

Mijn duikpijp en bevestigingsring van mijn sifon waren helemaal verkalkt en later zelfs nog afgebroken. Ik met sanisale gemaild. Ze hebben alles keurig uitgezocht en contact gezocht met leverancier. Duikpijp kon wel geleverd worden alleen de ring niet los. Sanisale had even in hun restantenbak bak gekeken en daar hadden ze gelukkig nog een ring voor mij. Anders had ik een nieuw sifon moeten kopen denk ik. Sanisale bedankt voor alles, top geregeld zo

23. August 2024

Beste Coen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Een warme douche

Laat ik beginnen dat ik Nooit 5 sterren geef..dat maakt mensen lui... dus daar gaan we..
Een hele investering je badkamer(en toilet) en een apart toilet .
Dus zoeken , zoeken, zoeken, Sanitair-zaken zat, maar…..de prijzen verschillen enorm.
V.w.b. de spullen konden we een snelle slag maken door de scherpe prijzen van Sanisale Heerhugowaard.
Dan rest nog “de klik” tussen Koper en verkoper….. Nou daar troffen wij het met Demi van Sanisale Heerhugowaard. Leuk, spontaan en te zake kundig en voor extra info is er ook nog eens Debbie, kortom met deze twee dames hadden we de keuze snel gemaakt.
Veranderingen en aanpassingen van onze kant werden soepel verwerkt in de offerte.
Door Demi werden we gekoppeld aan Lesley van Limbo Design als uitvoerder van deze klus.
Het resultaat: een goed gevoel en je wensen vervult naar tevredenheid dus zeggen wij: Sanisale en Limbo Design een goeie combinatie, Demi en Lesley bedankt voor onze nieuwe Badkamer/toilet.
Richard & Tiny Antonijsen

15. April 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer en toiletruimte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed geholpen super…

Vanaf het eerste moment zijn we super goed geholpen We zijn wel meerdere keren in de showroom geweest en hebben dat als zeer prettig ervaren. Er werd heel goed meegedacht en altijd overal werd de tijd voor genomen ze hebben alles netjes bij ons op locatie afgeleverd echt helemaal top!! We zijn zeer tevreden en een aanrader voor Iedereen

5. April 2024

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Badkamer en toilet zijn perfect gemaakt!

Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we goed geadviseerd door Bas. Leuk om de ideen gelijk in 3D te kunnen zien en zo is het ook echt geworden, mooier nog!
Over onze aannemer Ali en collega Orhan ben ik meer dan tevreden! Echte vakmensen die goed de afspraken zijn nagekomen, alles elke dag netjes achterlieten. Ze hebben echt vakwerk afgeleverd en wij zijn blij met onze prachtige badkamer en het toilet!

4. April 2024

Beste meneer/mevrouw,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer en toilet!

Sanisale HHWaard

Wat n service! Sanisale Heerhugowaard is voor ons een TOPbedrijf! Zo fijn geholpen.
Wat n geduld, hulp en meedenken gedurende onze zoektocht naar een nieuwe badkamer in combinatie met een nieuwe aanbouw slaapkamer vloer.
Heel goed geslaagd! Dank jullie wel.
Mvrgr.
Marianne en Flip Visser

15. März 2024

Beste Marianne en Flip,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jantje huilt niet meer maar lacht heel blij

Op aanraden van de Firma Martensen -de aannemer die wij uitzochten om de badkamer te verbouwen- hebben wij bij Sanisale een aantal fijne gesprekken gevoerd omtrent de uitvoering van de door ons gewenste badkamer. Hoewel alle goederen op tijd besteld waren bleken een aantal artikelen niet geleverd op het moment dat de aannemer eindelijk kon beginnen. Onder begeleiding van Debbie hebben we naar alternatieven gezocht en gevonden op één artikel na, de antislip douchevloer. Toen deze uiteindelijk rechtstreeks door de leverancier bij ons was aangeleverd heeft Frank Martensen deze in ontvangst genomen en meteen ingebouwd. Dit bleek echter niet de juiste uitvoering te zijn en zodoende zaten wij met een vloer die we niet wilden, maar inmiddels wel was ingebouwd. Uiteindelijk heeft Debbie het besluit genomen om een andere vloer te leveren en deze in te laten bouwen op kosten van Sanisale. Wij beschouwen dit als een aktie die de hoogste mate van waardering verdient en daarom vijf sterren voor deze vestiging en voor Debbie in het bijzonder. Klasse!!!!

19. Juli 2023

Beste Ed,

Bedankt voor de positieve recensie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

meedenkend, vriendelijk en goede kwaliteit

De eigenaar is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Hij kwam met een geweldig maatwerk idee voor een goede prijs. Dus als je iemand zoekt die met je meedenkt, hier moet je zijn! Bedankt voor de creatieve oplossing.

1. Juli 2023

Beste Malou,

We zijn ontzettend blij met uw prachtige recensie. Bedankt hiervoor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam om een badkamer uit te zoeken

Ik kwam om een badkamer uit te zoeken, ik werd heel goed geholpen er werd tijd voor me genomen en zo is er een mooie badkamer uitgezocht, waar we heel blij mee zijn.
De tegels zijn mooi op elkaar afgestemd samen met de kasten en wastafel.
Niets is teveel bij het personeel en we worden vriendelijk geholpen.
Echt een top bedrijf, ik zou mensen aanraden om daar je badkamer te kopen !!

1. Februar 2023

Beste meneer, mevrouw,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag (25-1 bij Sanisale…

Vandaag (25-1 bij Sanisale Heeehugowaard gevraagd naar een onderdeeltje voor de douche afvoer. Het ging om een dekseltje van de syfon.
Ze hadden toevallig een passend dekseltje liggen dat ik zo (gratis) mee mocht nemen van deze vriendelijke medewerker. Wat een service!

25. Januar 2023

Beste Marijke,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Groet, Team Sanisale.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr