Unternehmen hat geantwortet
Onlangs onze badkamer uitgezocht en heel erg goed geholpen bij Sani4All. Allereerst door goed advies over de indeling van de badkamer. Wat wel en niet logisch was en welke mogelijkheden er waren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze hebben mooie materialen, we zijn heel fijn geholpen. Alles was duidelijk. Ook in de showroom was alles heel netjes en zag je dat ze met degelijk materiaal werken.
Unternehmen hat geantwortet
Bij Sani4all in Eindhoven nieuwe toilet/badkamer uitgezocht. Het team van Burg - tegelwerken uit Berlicum heeft de renovatie uitgevoerd. Het zijn echte vakmensen: goede communicatie, secuur, vriendel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Ekkersrijt 4090, 5692 DA, Son, Noord-Brabant, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
We zijn heel goed geholpen door Pepijn, hij neemt de tijd en geeft een eerlijk advies.
Roel en Kirsten

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Ze hebben mooie materialen, we zijn heel fijn geholpen. Alles was duidelijk.

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Afgelopen zondag hadden wij onze tweede afspraak met Pepijn de Beer (eigenaar) in Son en Breugel. We werden wederom warm welkom geheten en onder het genot van een kopje koffie en taart zijn wij het 3D ontwerp gaan bekijken en verfijnen zodat het volledig aansloot op ons "droomplaatje". Pepijn had alle tijd en heeft alles deskundig uitgelegd met een vleugje humor. Iets wat wij zeer waardeerde. De persoonlijke touch van Pepijn, in combinatie met zijn deskundige advies gaf de doorslag graag in zee te gaan met Pepijn van Sani4all. Echt een aanrader!!
Wij kijken uit naar onze nieuwe badkamer!!
Groetjes Raoul en Marsha

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Onlangs onze badkamer uitgezocht en heel erg goed geholpen bij Sani4All.
Allereerst door goed advies over de indeling van de badkamer. Wat wel en niet logisch was en welke mogelijkheden er waren in verschillende opstellingen.
Ook qua materiaal keuze zijn we goed geholpen. We hadden al een idee van de stijl welke we mooi vinden. Daar is goed naar geluisterd en er werden mooie tegels en accessoires voorgesteld.
Verder werd er echt de tijd voor ons genomen en was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
We hadden nog een afspraak bij een ander bedrijf later op de dag gepland, maar we waren zo tevreden over het gesprek en hoe we geholpen zijn dat we deze ter plekke hebben afgebeld.

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Een echte aanrader!! Dennis luistert goed en is zeer kundig. Er werd echt meegedacht en niets was te veel gevraagd.
Super blij met de badkamer!
TOP!

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Goede begeleiding en advies bij keuzes sanitair en tegels

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Dennis heeft ons zeer goed geholpen met een grote lach. Zeer positief persoon en zeer fijn om samen mee een mooie badkamer samen te stellen.Nog bedankt voor het heerlijke gebakje.

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Voor ons nooit meer Sani4All en bouwbedrijf CZA, het was alleen maar Gezanik4All! Pepijn heeft ons bij de verkoop goed geholpen, maar daarna begon de ellende. Plaatsen van badkamer en beide toiletten zou maximaal 2,5 week duren, het heeft in totaal 11 weken geduurd. Je mag er vanuit gaan, dat datgene wat je hebt besteld ook wordt geleverd, niet dus! Kleine tegels hadden een totaal andere kleur dan die we hadden besteld. Zelfs de montagemensen schrokken ervan en bevestigden dit. Reactie Sani4All: dan hebben deze tegels een ander kleurbad gehad. Ruilen kon niet meer. Werd ook niet echt in oplossingen mee gedacht. Resultaat: wij zitten met een mega partij superlelijke tegels. Met de grote tegels kunnen we zelfs 2 gehele badkamers betegelen, veel te veel tegels berekend. Verder veel ellende: bad zat er verkeerd om in, onderdelen niet voorradig of stuk, waardoor we weer veel oponthoud hadden, toilet leek scheef gemonteerd, tot 3 keer toe een nieuw toilet laten komen en laten plaatsen, steeds weer scheef. Bleek het aan het toilet te liggen. Daarna ander model toilet geleverd. Je kunt nergens op de factuur zien welk merk je hebt gekocht. Dus je kunt ook niet controleren of de bestelling die geleverd wordt wel klopt. Bouwbedrijf CZA waarmee Sani4All zaken deed liet ook veel steken vallen, waardoor er weer moest worden gerepareerd. Kortom: veel fouten en veel ellende en ergernis! Sani4All Son en Breugel is voor ons een absolute no-go!

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Bij Sani4all in Eindhoven nieuwe toilet/badkamer uitgezocht.
Het team van Burg - tegelwerken uit Berlicum heeft de renovatie uitgevoerd. Het zijn echte vakmensen: goede communicatie, secuur, vriendelijk en netjes en het zijn harde werkers. We zijn erg tevreden.

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Wij hebben onze tweede badkamer & toilet laten renoveren door Sani4all.
Van begin tot het einde hele goede service gekregen zelfs tijdens het proces nog wat veranderingen doorgevoerd,niets was Pepijn teveel,hij bleef met ons meedenken! Ook complimenten voor Nicole,zij stond altijd telefonisch voor ons klaar!
Dan over het uitvoerende werk nog te spreken; dit is zeer vakkundig en professioneel uitgevoerd door Jan & Roman wat een topteam!!
Hele fijne mensen om in huis te hebben,werken netjes en doen alles in overleg! Zelfs een extra klusje was hun niet teveel!
Wij zijn dik tevreden over Sani4all in Son & Breugel wij raden deze winkel iedereen aan!!

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Wij zijn erg tevreden met de service van sani4all. We zijn fijn geholpen door Dennis. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. En ook nog voor een fatsoenlijke prijs!

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Via de website hebben wij een afspraak gemaakt bij Sani4All Son en Breugel (Eindhoven) voor de badkamer en toiletruimte. We werden al snel teruggebeld om de afspraak te bevestigen. Pepijn verwelkomde ons bij binnenkomst en gedurende het gesprek luisterde hij goed naar onze wensen. Hij gaf ideeën waar wij zelf niet op waren gekomen. Hierdoor is er een schitterende badkamer en toilet ontstaan. Pepijn was vriendelijk en nam de tijd voor ons. Hij gaf aan dat afspraken voor hem heilig zijn. Dit zorgde voor vertrouwen in de zaak. We hebben ervoor gekozen om alles uit handen te geven en Sani4All de montage te laten doen. Hiervoor betaal je een vast bedrag. Voor ons een enorme last van onze schouder, omdat wij geen kennis hebben van de technische kant van de verbouwing. Na het ondertekenen van het plan, ontvingen wij meteen het 3d ontwerp. Over een half jaar kunnen wij gaan genieten van onze nieuwe ruimtes. Wij hebben naast Sani4All ook een keuken besteld bij Kitchen4all, wat voor een mooie deal heeft gezorgd. Iedereen blij!

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Pepijn heeft ons prima door de doolhof van keuzes begeleid naar een nieuwe badkamer. Heel prettig en geen vraag te stom. Goede tips en we kijken uit naar het resultaat.

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
- Goed advies mbt nieuwe badkamer indeling, we hebben 1 wastafel erbij en meer ruimte over!
- Kwaliteitsproducten van tegel tot kraan
- Goed advies mbt keuze aannemer

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Wij zijn door Pepijn in Son en Breugel prima, relaxed, deskundig en heel goed meegenomen in het verhaal om te komen tot een keuze voor onze nieuwe badkamer. Alle opties met voor- en nadelen zijn aan bod gekomen. Het gaf ons direct een goed gevoel. We zien daarom met veel vertrouwen de plaatsing tegemoet. Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe badkamer is het zeer de moeite waard om een afspraak te maken met Pepijn.
Fam.Janssen te Weert

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
We zijn bijzonder goed en gezellig geholpen door Pepijn
Weet wat hij verkoopt
We zijn super blij met onze 🧼 mooie badkamer

Antwort von Sani4All - Son en Breugel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.