Sani4All - Rotterdam Bewertungen 13

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Watermanweg 17, 3067 GA Rotterdam, Prins Alexander, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van advies tot oplevering: alles is perfect geregeld door Sani4All Alexandrium Zeer klantvriendelijk, hier wordt de tijd voor je genomen en is men niet opdringerig. Sani4All werkt samen met ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ramon heeft ons prima geholpen, heeft veel kennis van zaken en goed advies gegeven. Uitgelegd uit welke stappen het advies bestond en wat er na het uitkiezen van de badkamer volgt. Zo zijn we bij de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies bij de keuze van de badkamertegels, waarbij de verkoper goed meedacht vanuit het perspectief van de klant. Dus geen gladde verkooppraatjes om een beter (= duurder) product te verkope... Mehr ansehen

1. Bäderstudio
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Geschäft für Duschtüren
  4. Fliesenfachhandel

Über Sani4All - Rotterdam

Vom Unternehmen geschrieben

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Watermanweg 17, 3067 GA, Rotterdam, Prins Alexander, Niederlande

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlot, eerlijk, prettig verlopende wc verbouwing!

In April 2026 de wc laten verbouwen. De complete verzorging was voor ons zwaarwegend en prettig, van samenstellen tot en met opleveren. Er zijn paar schoonheidsfoutjes te benoemen aangezien het mensenwerk blijft, deze worden serieus in behandeling genomen waarmee het vertrouwen wordt gevoed. Na eerdere slechte ervaringen in aannemers wat betreft verbouwen, is dit proces een verademing en gaan wij met Sani4all starten met het volgende project: de badkamer 😀!

11. April 2026

Beste Donna,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat het hele traject van samenstellen tot oplevering zo prettig is verlopen. Mooi dat kleine punten serieus worden opgepakt en het vertrouwen behouden blijft. Begrijpelijk dat jullie na deze ervaring ook de badkamer met hen gaan aanpakken. Geniet van het eindresultaat!

Badkamer en Toilet renovatie

Van advies tot oplevering: alles is perfect geregeld door Sani4All Alexandrium
Sani4All werkt samen met een vaste aannemer WestBlock, waardoor we volledig ontzorgd werden. Wat een vaklui alles prima uitgevoerd ook kleine aanpassingen, die iets anders waren afgesproken, werden direct zonder gezeur perfect opgelost.
Ik kan Sani4All Alexandrium iedereen van harte aanbevelen
Tip maak vooraf een afspraak dan krijg je de volledige aandacht.

Ramon nogmaals dank voor alles

28. Februar 2026

Beste Constant,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat alles van advies tot oplevering zo soepel is verlopen en dat er echt de tijd voor jullie werd genomen zonder opdringerigheid. Mooi ook dat de samenwerking met de vaste aannemer zo goed heeft uitgepakt en dat zelfs kleine aanpassingen zonder gedoe direct netjes zijn opgelost. Dat geeft vertrouwen en laat echt vakmanschap zien. En leuk dat Ramon persoonlijk wordt bedankt, dat soort betrokkenheid maakt het verschil. Geniet van het eindresultaat!

Zeer goed

Wij zijn heel goed en vriendelijk ontvangen door Guus Tork in de winkel van Sani4all, Alexandrium te Rotterdam. Zeer goed advies en uitleg en er wordt meegedacht. En er wordt tijd voor genomen. Wij zijn zeer content en blij met onze badkamer.

4. März 2026

Beste Bas,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn om te lezen dat jullie zo goed en vriendelijk zijn geholpen. Mooi dat er uitgebreid advies en duidelijke uitleg werd gegeven en dat er echt de tijd werd genomen om mee te denken. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer, geniet ervan!

Fijne mensen ruim assortiment

Fijne mensen ruim assortiment en veel combi mogelijk!

1. März 2026

Beste Rhodé,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn om te horen. Mooi dat er een ruim assortiment is en veel combinaties mogelijk zijn. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker. Geniet van het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, mooie badkamer uitgezocht

Wij hebben een prachtige badkamer uitgezocht bij Sani4all in Rotterdam Alexandrium. Met dank aan Ramon voor alle hulp, advies en geduld!

30. Januar 2026

Beste Arianne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Geweldig dat Ramon jullie zo goed heeft geholpen en dat zijn advies en geduld hebben bijgedragen aan het vinden van jullie prachtige badkamer. Geniet van het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ramon heeft ons prima geholpen

Uitgelegd uit welke stappen het advies bestond en wat er na het uitkiezen van de badkamer volgt. Zo zijn we bij de laatste stap op een schitterende badkamer en apart toilet uitgekomen. En dit alles in een hele prettige sfeer. Dank Ramon!

27. Januar 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat Ramon jullie zo goed heeft geholpen! Geweldig dat zijn kennis en advies hebben geleid tot een schitterende badkamer en apart toilet en dat dit in zo’n prettige sfeer kon gebeuren. Geniet van het eindresultaat!

Advies perfect denken mee

goed geholpen door Ramon

16. November 2025

Beste Emin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam!

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, er wordt heel goed geluisterd naar wat je wensen zijn en geven hier vrijblijvend tips qua ontwerp en financieel.
Ze nemen de tijd en ze zijn zeker niet opdringerig. Ik kom hier zeker weer terug mocht ik weer gaan verbouwen.
Een tip maak een afspraak dan krijg je ook de volledige aandacht.

5. November 2025

Beste Ineke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo klantvriendelijk en prettig zijn geholpen. Mooi dat er goed is geluisterd naar jullie wensen en jullie zonder druk van passende tips zijn voorzien, zowel in ontwerp als financieel. Geniet van het eindresultaat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sani4all geeft een zeer goede services.

Sani4all geeft een zeer goede services.
Een echte aanrader.

1. November 2025

Best Tiny,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service. We wensen je veel plezier met het eindresultaat.

Objectief advies

Dus geen gladde verkooppraatjes om een beter (= duurder) product te verkopen, maar een eerlijk advies: 'Voor uw verbruik, raden wij aan...'

Daarnaast goede service t.a.v. het langer opslaan van de bestelling vanwege vertraging bij de aanvang van de werkzaamheden.

7. Oktober 2025

Beste Lex,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de badkamertegels. Mooi dat het eerlijke advies en het meedenken hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Fijn ook dat de service rondom het opslaan van de bestelling goed is verlopen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat.

Vriendelijk en deskundig advies

Er is echt uitgebreid de tijd genomen om met ons naar de mogelijkheden te kijken voor een mooie nieuwe badkamer. Guus was vriendelijk en hield rekening met onze wensen en budget. Met deskundig advies hebben we nu een mooie badkamer en toilet uitgekozen. We kijken ernaar uit om hier gebruik van te gaan maken in de toekomst en kunnen Sani4all aan iedereen aanbevelen.

30. Oktober 2025

Beste Lieke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Guus bij het uitzoeken van de badkamer en het toilet. Mooi dat zijn advies heeft geholpen om tot keuzes te komen die goed aansluiten bij jullie wensen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat.

Prachtige showroom

14. Oktober 2025

Beste Dionard,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs bij Sebastiaan bij Sani4All…

Onlangs bij Sebastiaan bij Sani4All langs geweest voor een tekening.
Wij hadden al een tekening van een ander bedrijf, en wilde toch weten of we iets niet miste. En ja dat hadden we zeker, Sebastiaan dacht met ons mee , en gaf ons nieuwe ideeën. Hij was behulpzaam en wilde alle vragen beantwoorden, dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Ik zou hem zeker aanraden.

9. Oktober 2025

Beste Shaktie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Sebastiaan. Mooi dat de nieuwe ideeën en het meedenken hebben geholpen bij het ontwerpen van jullie badkamer. We wensen jullie veel plezier met het uiteindelijke resultaat.

Team Sani4All

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr