Sani4All - Barneveld Bewertungen 52

TrustScore 3 von 5

3.2

Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, Gelderland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat wij diverse zaken voor badkamerbenodigdheden hadden bezocht viel onze keuze toch op Sani4All. Een keuze waar wij totaal geen spijt van hebben. We werden vriendelijk ontvangen, ruime keuze in de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals de titel zegt super fijn geholpen. Aardig en kundig geholpen. Het ging om een douche strip en waste. Beide nieuw geleverd, viel onder garantie allemaal geen probleem. En aangegeven dat ik altij... Mehr ansehen

1. Bäderstudio
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Geschäft für Duschtüren
  4. Fliesenfachhandel

Über Sani4All - Barneveld

Vom Unternehmen geschrieben

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

• Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR, Barneveld, Gelderland, Niederlande

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Juni 2024 melding gemaakt dat een…

Juni 2024 melding gemaakt dat een ledspot ons nieuwe toilet niet goed werkte. Na een half jaar is er eindelijk iemand wezen kijken en er zou werk van gemaakt worden. Het is nu mei 2025 en ik wacht nog steeds op de vervanging Van de spot(s) maar Sani4all is spontaan doof en stom geworden want er komt totaal geen reactie meer, ook niet op de mail die ik naar mijn contactpersonen heb gestuurd. Iedereen is ineens blijkbaar afgesloten van iedere vorm van communicatie. Hulde Sani4All, dat 1 bedrijf zoveel fouten kon maken had ik niet gedacht, want de gelijktijdig aangekochte en geplaatste badkamer heeft ook heel wat herstel werk gekost voor hij zo was als zou moeten. Hier hadden ze gewoon onjuiste maten aan de uitvoerder verstrek waardoor een peperdure softtouch douche wand niet geplaatst kon worden voordat er onbedoelde aanpassingen waren gemaakt. Goed bezig!

Komt het hoofdkantoor met zo’n flut reactie, hetzelfde hoofdkantoor die twee maanden terug nog zei het te zullen oplossen. Bij Sani4all kun je dus echt nergens op bouwen. Veel geblaat maar weinig daadkracht.

18. Juni 2024

Beste S.A,

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Helaas is onze vestiging in Barneveld inmiddels permanent gesloten, waardoor het contact is weggevallen. We hopen oprecht dat je – ondanks de ongemakken – toch kunt genieten van je badkamer.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Slechte communicatie. Over de monteur Renee van der Kraats bedrijf levert ook alleen maar slecht werk.

1. September 2024

Beste Daria,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@sani4all.nl, zodat we je verder kunnen helpen.

Vreselijk bedrijf

Wij hebben begin dit jaar onze badkamer besteld in Barneveld. In juli werd deze geleverd. Vreselijke communicatie. Spullen te laat geleverd of niet geleverd. Hebben bijna 20000 euro betaald en we kunnen de verwarming niet aanzetten, verf bladert van de muur en het plafond en douchescherm zit scheef. Het doucheputje is nog steeds niet geleverd waar we voor betaald hebben. Ze hebben lekkage veroorzaakt waar we schade van hebben en ze niet voor willen betalen. Barneveld is inmiddels failliet en met de monteurs is geen contact meer te krijgen.

8. Juli 2024

Beste Debby Croes,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende situatie die jullie hebben ervaren. Het spijt ons enorm te horen hoe dit allemaal is gelopen en dat jullie zoveel problemen hebben ondervonden na de bestelling bij Sani4All Barneveld.

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben gehad met onvolledige leveringen en schade door lekkage. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven. We betreuren het ten zeerste dat jullie ondanks het vertrouwen in Sani4All hiermee geconfronteerd zijn, zeker na een aanzienlijke investering.

Nogmaals onze excuses voor de ongemakken die hebben plaatsgevonden tijdens jullie proces.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In Mei een nieuwe badkamer en een…

In Mei begonnen met de nieuwe badkamer en een nieuwe wc ,zou 21 Mei geleverd worden maar alles maar dan ook als gaat verkeerd ,verkeerde wc verkeerde douchwand deze kwam 2 maanden later, verkeerde tegels voor de vloer en nog veel meer,niets op tijd geleverd komen geen afspraken na, wel alles betaald ,nu een half jaar verder nog steeds geen nieuwe douchecabine geleverd zou september geleverd worden maar tot op heden niets geleverd weer 2 weken opgeschoven naar half Oktober ook daarna niets geleverd en ook niets gehoord, wat een drama bedrijf ,ze beloven van als maar doen niets,hoe nu verder ze zijn nu blijkbaar failliet

25. Oktober 2024

Beste Evert,

We willen je vragen om klachten omtrent Sani4All Barneveld te delen met ons via klantenservice@sani4all.nl . Vanuit hier pakken we het graag voor je op!

Waardeloos bedrijf - locatie Barneveld

Waardeloos bedrijf! Wij wachten al maanden op ze om de badkamer af te maken, er zitten nog grote gaten in de muren, er moet nog gekit worden en we missen onderdelen waar we wel al meer dan 1000 euro voor betaald hebben. Daarnaast is er echt 0.0 communicatie van hun kant. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 keer gebeld/gemaild. Maar of er wordt niet opgenomen of ze geven aan dat de desbetreffende persoon ons terug zal bellen. Wat dus nooit gebeurt. Wij zijn er inmiddels echt helemaal klaar mee en denken erover om juridische stappen te zetten.

17. Oktober 2024

Beste Lester en Maureen,

Wat vervelend om te lezen dat jullie een negatieve ervaring hebben. We willen jullie vragen om je verhaal met contactinformatie te mailen naar klantenservice@sani4all.nl zodat we contact met jullie kunnen opnemen.

Sani4all Barneveld is Failliet

Sani4all Barneveld is Failliet, na vele malen contact te zoeken en steeds te horen krijgen dat spullen onderweg zijn, helaas afgelopen dinsdag te horen gekregen dat sani4all barneveld failliet is.
weg geld weg spullen.
Dit bedrijf bedonderd zijn eigen klanten met loze beloftes en toezeggingen.

15. Oktober 2024

Beste Stefan,

Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt. We willen je vragen om je verhaal met contactinformatie te mailen naar klantenservice@sani4all.nl zodat we contact met je kunnen opnemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er valt geen afspraken met ze te maken

Er valt geen afspraken met ze te maken. Koop hier geen badkamer!

Het voortraject ging ok, met goede adviezen door de adviseur. Enkele maanden later begon de ellende al met steeds uitstellen. In de bouw is dat vrij gebruikelijk, dus vooruit dan maar.

Na de 4e keer uitstellen was het eindelijk zo ver. Aannemer Ben van de Pavert ging vakkundig en snel aan de slag en leverde in 3 dagen tijd mooi tegelwerk en stucwerk af. Helaas zijnde spots in de verkeerde kleur (wit i.p.v. zwart) geleverd en 1 spot is zelf helemaal fout (chrome kleur). Minpunt 1 was een feit.

Helaas had Sani4all de rest van de spullen niet voor elkaar, terwijl deze al een half jaar geleden waren betaald . Na 6 weken bellen en zelfs te dreigen met aangifte kreeg ik eindelijk de spullen binnen. Ook weer niet volgens de afspraak, maar 1 dag later geleverd. En dan heb ik nog geen eens alle spullen binnen.

Helaas reageert Ben ook niet meer, omdat hij (terecht) niet meer voor Sani4all Barneveld wil werken.

Ik heb deze week wel 50 keer gebeld, maar ze nemen niet meer op.

Ik zit nu dus met een leeg hok met nieuwe tegels. Het ziet er mooi uit, maar ik heb er totaal niks aan.

Ik ben nu ca. 2500-3000 euro kwijt aan arbeid dat niet geleverd is en nog een paar honderd euro aan 2 kranen en een doucheset die niet geleverd zijn.

Ik heb een lokale buurman ingeschakeld, die het een zaterdag een keer wilt afmaken. Dat kost me ook nog eens extra geld, tijd en geregel.

Ben appte mij een keer dat ze naar de kl*te mogen lopen. Van mij mogen jullie inderdaad naar de kl*te lopen! Ik moet er een heel jaar voor werken!

Met onvriendelijk groet,
Jan-Willem Bakker uit Ede.

17. Oktober 2024

Beste JanWillem,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bij sani4all doet men helaas niet wat men beloofd

Bij sani4all werd ik prima geholpen toen ik voor de wc en badkamer alles ging uitzoeken door de verkoper. Alleen was mij verteld dat bij afleveren van de spullen het restant moest worden betaald. En helaas was de laatste aangepaste tekening niet bij de aannemer terecht gekomen. Helaas toen ging alles mis. Ik moest 2 weken van te voren alles betalen omdat de spullen geleverd zou zijn.bij aanvang van de aannemer bleek al snel dat niet alles binnen was. Het werd in delen geleverd zowel ik als de aannemer moesten er veel achteraan bellen en mailen. Er werd veel beloofd...
Gevolg van dit alles dat de badkamer pas na 4 weken klaar was ipv de 2 weken. Kraan wastafel was niet goed en er mij om gereedschap steeds gevraagd. Er was met de aannemer afgesproken dat sani4all dit zelf ging plaatsen. Er zou controle zijn tijdens de bouw en 14 dagen na oplevering. Ik heb heel veel geduld gehad. Maar nu er nog steeds geen contact is geweest of zelfs excuses voor de slechte gang van zaken toch besloten deze review te schrijven. Het bedrijf zou er goed aan doen om hun voorwaarden aan te passen in een deel aanbetalen en betalen bij daadwerkelijk levering. Daarnaast is in de communicatie zeker nog wat te verbeteren, soms is begrip tonen voor alle ongemakken en excuses voldoende. Een op erking na 2 weken dat hebben wegoed opgelost was zeer mis plaatst. Ik had vrije dagen opgenomen om aanwezig te kunnen zijn voor de bouw dat werden er nu een paar meer wat gelukkig kon dankzij mijn collega's in de zorg. Ik ben benieuwd of men zich wel aan de afspraak houdt om na een jaar te informeren of alles na wens is. Maak geen beloftes die je niet waar kan maken.

24. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inbouwnis beschadigd na gebruik van een…

Inbouwnis beschadigd na gebruik van een jaar! Hebben netjes een nieuwe gekregen. Top service!

29. August 2024

Beste Dianne,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service van Sani4All Barneveld. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring. Geniet ervan!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas geen badkamer voor ons

Helaas geen badkamer voor ons.
Wij kwamen hier op zaterdagmiddag voor het uitzoeken van een nieuwe badkamer en toiletruimte. Er werd gezegd dat de medewerker diezelfde middag, en anders de dinsdag erop, een 3dtekening met offerte zou sturen. Helaas beide dagen niets gehoord.
De medewerker had vakantie, waar wij alle begrip voor hebben. Maar zijn collega vertelde ons, nadat wij hebben gebeld met de vraag waar onze offerte bleef, dat hij zijn mail tijdens de vakantie gewoon zou bekijken. Wij hebben meerdere mails gestuurd en meerdere malen gebeld. Iedere keer werd ons verteld dat de medewerker vakantie had maar wel bereikbaar was via mail. Inmiddels zijn wij bijna 3 weken verder en hebben wij nog niets ontvangen. Zeer teleurstellend

10. August 2024

Beste Anne,

Ik heb je review doorgezet naar de winkel en heb begrepen dat er contact met jullie is opgenomen. Ik hoop dat je het alsnog met een tevreden gevoel kunt afsluiten. Een fijne dag gewenst!

Mooi assortiment

Mooi assortiment, vriendelijke verkopers met verstand van zaken. Kwamen o.a. met goede bruikbare tips voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort. Ook door medewerker (Evert) is het appartement in aanbouw bezocht wat wij als een zeer goede service hebben ervaren. M.b.t communicatie ging het een en ander mis, maar is door Sani4all Barneveld uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

25. Juli 2024

Beste Marcel,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. Gelukkig is het qua communicatie naar tevredenheid opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Super gastvriendelijkheid en…

Super gastvriendelijkheid en meedenkend. Een heel fijn bedrijf!

20. Juli 2024

Beste Bart,
Bedankt voor de positieve review! Dat waarderen wij enorm. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vanaf het uitzoeken van de mooie…

Vanaf het uitzoeken van de mooie badkamer tot en met de montage door Yunus en zijn medewerkers zijn wij uitstekend geholpen. De nalevering van het badmeubel ging niet zo soepel, maar uiteindelijk is alles goed verlopen mede doordat Yunus de ontbrekende artikelen heeft opgehaald in Barneveld en onze badkamer nog vóór het weekend kon afmaken. Klasse!

13. Juli 2024

Beste Arlita Velthuis,

Fijn om te horen dat het zo naar wens is geweest en wij jullie uitstekend hebben kunnen helpen.. :) Heel veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer!

Slechte communicatie en service

In het kort: Eerste contact is positief, behulpzaam en meedenkend, aansluitend op je wensen. Na het plaatsen van de badkamer begonnen de problemen. Met name de slechte tot geen communicatie is uiterst irritant. We zijn nu ruim een jaar verder en nog steeds is niet alles af.

Uitgebreid:
Januari 2023 bij sani4all uitgekomen na meerdere zaken te hebben bezocht. Mede door de goede referenties hier uitgekomen. Eerste contact was goed; prettig en goed geholpen. We kregen snel onze tekening waarna de afspraak voor het vernieuwen van onze badkamer en toilet beneden snel gemaakt was. Mei 2023 kwam de monteur, helaas waren er twee planchetten niet geleverd. Er werd snel gewerkt. Helaas werd niet alles even netjes afgewerkt. Hierover begin mei contact gehad, monteur zou terug komen om dit te regelen. Dat liet behoorlijk op zich wachten. Na meerdere mailen contact vanuit ons en vragen wanneer de monteur kwam kregen we 5 maanden(!) later een datum te horen wanneer hij de servicepunten zou komen oplossen. Dan zou hij ook meteen de planchetten doen. Hier moet bij gezegd worden dat de communicatie vanuit Sani4all nihil was. Elke keer moesten wij zelf navragen hoe het ervoor stond, geen initiatief en zorg en dus slechte communicatie van hun kant. Oktober 2023 (een half jaar na plaatsen van badkamer en toilet) komt dan eindelijk de monteur, zonder planchetten(!), om de slechte afwerking op te lossen. Weer bellen waar de planchetten blijven. Sani4all wijst naar de leverancier voor het uitblijven van de planchetten. Elke keer horen we ‘smoesjes’ waarom het niet geleverd word. We worden niet op de hoogte gehouden, niet geïnformeerd. Zelfs na herhaaldelijk aangeven dat we op de hoogte willen worden gehouden, amper reactie. Dan eindelijk het bericht eind oktober 2023. De planchetten zijn binnen. Twee maanden verder, begin januari 2024 eindelijk een afspraak met de monteur om de planchetten te plaatsen. Bij thuiskomst zit de ene planchet op zijn plek, hoera! De andere planchet heeft de verkeerde maat, hoe dan… Meteen er achter aangebeld. Er moet een nieuwe besteld worden. Maten waren bij hun niet bekend, dus heb ik zelf maar de juiste maten doorgegeven want die hadden ze blijkbaar niet. Hoe onprofessioneel… Nu mei 2024 voor de zoveelste keer gevraagd wanneer de planchetten eindelijk komen… 7 mei te horen gekregen dat de planchetten binnen zijn. Tot op heden nog geen geluid over een afspraak. Helaas zitten we een jaar (!) na het plaatsen van de badkamer en toilet beneden nog steeds op een toilet zonder planchet! We zijn blij met onze badkamer en toilet (als die eindelijk afkomt), maar erg teleurgesteld hoe we als klanten behandeld zijn. Slechte communicatie en afspraken over informeren worden niet nagekomen. Constant overal als klant zelf achteraan... Tig telefoontjes en weet ik hoeveel berichtjes... Ze vinden het ‘rot’ voor je, maar doen er vervolgens niets aan om het op te lossen. Ze tonen geen initiatief en communiceren niet. We hebben verder nog geen enkele compensatie gezien waaruit blijkt dat ze het echt ‘rot’ vinden of zich kapot schamen dat ze een jaar na dato nog steeds de boel niet hebben opgelost. Als je hier een badkamer koopt, dan hoop ik dat alles in een keer geleverd en afgewerkt wordt want de nazorg is ronduit belachelijk, teleurstellend en onprofessioneel. Conclusie, wij komen hier niet meer terug.

6. Mai 2024

Beste,

Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt, we helpen je hier graag mee. Ik zet het door naar de winkel en kom er bij je op terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en vakmanschap!

Vanaf het bezoek aan de showroom tot en met de aflevering en montage is alles 100% goed verlopen.Het contact met Stefan en Diederik was uitstekend. Zeer professionele lui met goede adviezen. De spullen en tegels zijn op tijd geleverd. Daarnaast was de aannemer Ben vd Pavert (samen Ron en Jason) echt een ongelofelijke vakman. Alles tot in de puntjes gemonteerd en afgewerkt. Echt super gedaan.In een week waren ze klaar met een prachtig resultaat.
Kortom: Sani4all en Ben vd Pavert (en zijn crew) leveren kwaliteit!!

Beste Wim,

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Sani4All Barneveld. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Behulpzaam en vertrouwen

Ik zocht een oplossing voor de stank in de douch. Oorzaak een vernield afvoerputje. Stank afsluiter er uit geslagen. Kon nergens iets vinden. Bij Sani4all vond ik wat ik zocht de medewerker dacht goed mee. Ik kreeg zelfs het onderdeel van 10 euro mee om het uit te proberen. Het is gelukt ik blij dit zou meer mogen gebeuren maakt het leven aangenamer!!

28. Mai 2024

Beste Kees,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze geleverde service. Geniet ervan!

Goed geholpen

Zowel voor als tijdens de verbouwing goed geholpen, altijd bereikbaar en je wordt goed op de hoogte gehouden als er nog iets na geleverd moet worden

17. Mai 2024

Beste Dirk,

Wat fijn om te lezen dat je te allen tijde zo goed bent geholpen door Sani4All Barneveld. Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Eerlijke mensen

Eerlijke mensen, zoals het eigenlijk bij iedereen zo moeten zijn,ga zo door heren!

Beste Daniel,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Barneveld. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel en uitstekende…

Vriendelijk personeel en uitstekende service! Onze badkamer is echt prachtig geworden.

25. Mai 2024

Beste Julian,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons vriendelijke personeel en de uitstekende service. Veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe badkamer!

Doucheslang garantie

Paar maanden geleden een badkamer gekocht, zijn we heel tevreden over.
Nu hadden we wat problemen met de buitenkant van de doucheslang, hier melding van gemaakt.
Binnen een paar dagen was de nieuwe kosteloos binnen.

Wat een fijne service weer, bedankt :)!

Beste Jelle,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer!

Team Sani4All

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr