Voor ondernemers door ondernemers , zonder kleine lettertjes. Dit sprak me meer aan dan een aov bij een grote verzekeraar . Het intakegesprek verliep prettig en duidelijk en is laagdrempelig.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
6 jaar geleden de keuze gemaakt voor Samsam. Doel: ik wil 2 jaar zekerheid van inkomen mocht mij iets overkomen. Reden om voor Samsam te kiezen: Transparant, controle via een arbodienst, korte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mij zelf als zzpér verzekeren werd een kostbare zaak. Samsam bied een goed alternatief en betaalbaar. Je betaald alleen de maandelijkse kosten, geld wat overblijft is van jou en kan je terug krijgen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SamSamkring: een eerlijk inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor ZZP'ers en ondernemers. SamSamkring is het eerlijke betaalbare alternatief voor een AOV. - Eenvoudig online te regelen. - Zonder medische keuring. - Ook voor 60+ ers en starters. - Een netto inkomen van € 1000 tot € 6000 netto. - Persoonlijke begeleiding van de arbodienst. Als jij ziek bent, ontvang jij (na twee maanden eigen risico) schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €6.000 netto kan. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.
Bergweg 8, 3956BJ, Leersum, Niederlande
Voor ondernemers door ondernemers , zonder kleine lettertjes.
Dit sprak me meer aan dan een aov bij een grote verzekeraar .
Het intakegesprek verliep prettig en duidelijk en is laagdrempelig.

Antwort von Samsamkring
Ik ben zo blij dat ik werd aangeraden om me bij SamSam aan te melden, het is een geweldig alternatief voor een AOV (Advanced Visit). Een laagdrempelig intakegesprek en een persoonlijke benadering. Ik vind het vooral fijn dat de organisatie geen commerciële, zakelijke uitstraling heeft.

Antwort von Samsamkring
Een eerlijke en transparante Arbeids Ongeschiktheid Voorziening voor zelfstandigen. Zowel eenmanszaak als zzp’er. Landelijk georiënteerd en het bestuur legt jaarlijks verantwoording af aan de leden middels de ALV.

Antwort von Samsamkring
Een vereniging voor zelfstandigen, samen er voorelkaar zijn.
Meer dan 1 jaar lid.

Antwort von Samsamkring
Prima manier om je te zelfstandige samen met anderen onderling te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Zeer professioneel. De mogelijkheid om je dekking hoger te laten zijn bij ziekte dan bij andere broodfondsen.

Antwort von Samsamkring
Sinds vandaag ben ik lid van SamSamkring. Zojuist heb ik een prettige en laagdrempelige intake gehad. De uitleg was helder, het proces transparant en al mijn vragen zijn beantwoord. Ik vind het een prachtig alternatief voor een AOV!

Antwort von Samsamkring
fijne club. duidelijk en het geeft je als ondernemer een goed gevoel dat je met elkaar voor elkaar zorgt.

Antwort von Samsamkring
Crowdsurance, een prachtig alternatief voor de traditionele AOV. Toen ik ondernemer werd kon ik vanwege mijn ziektehistorie geen AOV krijgen. Vreemd, want ik ben juist nooit gezonder geweest dan nu! Bij Samsamkring ben je geen statistiek, maar in de eerste plaats mens, en volwaardig onderdeel van een collectief dat zorgdraagt voor elkaar. Menselijk én professioneel, door de inzet van een professionele arbodienst als je onverhoopt ziek wordt en gerund door mensen met verstand van zaken, vanuit een heldere visie. Als ik nu in aanmerking zou komen voor een 'reguliere' AOV zou ik de voorkeur geven aan Samsamkring. Blij dat het er is.

Antwort von Samsamkring
Fantastisch hoe SamSam werkt. Er wordt met je meegedacht en er wordt echt naar je geluisterd. Niets dan lof

Mooie eerlijke betrouwbare orgsnisatie

Antwort von Samsamkring
Het vangnet als het even goed tegen zit met je lichamelijke gezondheid. Heldere communicatie, transparant, begripvol en correct.

Antwort von Samsamkring
Bij Samsam weet je precies waar je aan toe bent voor als je onverhoopt ziek wordt. Ben al jaren blij met dit initiatief waar iedereen welkom is zonder voorbehouden, en waar heldere communicatie de normaalste zaak van de wereld is.

Antwort von Samsamkring
SamSamk kring belooft en levert!
Al 6meer dan 6 jaar een stabiel, veilig en zeker gevoel met de SamSam-kring. De solidariteit, het collectieve model, de ARBOcheck en benaderbaarheid zijn super!
Zeer aanbevolen Hans Hoekstra - Marktwijs Consultancy

Antwort von Samsamkring
6 jaar geleden de keuze gemaakt voor Samsam.
Doel: ik wil 2 jaar zekerheid van inkomen mocht mij iets overkomen.
Reden om voor Samsam te kiezen: Transparant, controle via een arbodienst, korte lijnen, vriendelijk contact.
Kortom prima geregeld en verder geen omkijken naar.
Arno

Antwort von Samsamkring
Prima alternatief voor de traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering

Antwort von Samsamkring
Goede service van Samsamkring.
Vriendelijke medewerkers en kijk/denk graag met je mee over zaken zoals AOV.

Antwort von Samsamkring
Great product, clear communication, no fuss. The team of SamSam is great to work with. Would definitely recommend this team to other businesses.

Antwort von Samsamkring
Gewoon laagdrempelig en goed. Prima communicatie. Gelukkig de schenkingen nog nooit nodig gehad.

Antwort von Samsamkring
Ik ben vanaf het eerste uur aangesloten bij SamSamkring en heb geen seconde spijt. Het voelt veilig, professioneel en eerlijk. Ik kan het elke ondernemer aanraden, en dat doe ik dan ook geregeld!

Antwort von Samsamkring
Prima besparing op langlopende AOV door eerste twee jaar hier onder te brengen. Goede service en bereikbaarheid.

Antwort von Samsamkring
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.