Ærligt så synes jeg virkelig at medarbejderne i salon Galaxy er virkelig imødekommende og søde, specielt Nora. Der er altid en rolig atmosfære derhenne, hvilket gør jeg personligt føler mig helt tilpa... Mehr ansehen
Medarbejdere er meget søde der er rigtig god service de tag meget venlig imod dig og man får nogle rigtig gode resultater.
Jeg er blevet klippet i Salon Galaxy gennem flere år og er yderst tilfreds. Min frisør er altid lydhør overfor mine ønsker og kommer også med meget kvalificerede forslag til behandling. Man bliver al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi kommer ikke igen
Vi kommer ikke igen. Vi havde bestilt tid hos Bestemt frisør men da der er min datters tur, bliver vi spurgt om det er ok hendes kollega klipper istedet, og i det samme kommer en anden ind som Den oprindelige frisør åbenbart skulle klippe istidet. Virker til at der er blevet dobbelt booket.
Kollegaen som så klipper min datter lytter slet ikke til hvad min datter eller jeg siger, og det ender med at min datter ikke kan lide at sige at der bliver klippet for meget af. Hun går derfra rigtig ked og det var en super dårlig oplevelse. Vi lægger vores penge et andet sted fremadrettet.

Sød frisør Nora, men…
Sød frisør Nora. Desværre er jeg ret ked af min klipning. Etagerne er ikke lavet ret flot og pandehåret blev klippet som ved et hår-hack ved at snurre pandehårs totten rundt og klippe over - det blev ikke ret tilfredsstillende - jeg har ikke kunne sætte mit hår pænt siden den klipning. Afventer nu bare at det bliver langt igen, så jeg kan gå til min egen frisør igen. Jeg prøvede Galaxy fordi de havde et tilbud - det skulle jeg aldrig have gjort.
Jeg har forsøgt at kontakte salonen vedrørende min utilfredshed, men de svarer ikke i den tråd, hvor vi ellers tidligere har kommunikeret (fordi hun aflyste min første tid, til stor gene for mig)
- jeg kan se andre har været ok tilfredse, måske de har haft andre forventninger - jeg ville ikke umiddelbart anbefale salonen.
Nora er fantastisk!
Nora er fantastisk!
Efter lang tid uden at gå til frisør, havde jeg fået enormt langt og kedeligt hår.
Ud fra et foto jeg havde fundet på Google af en frisure, formåede hun at lave det lige præcis som jeg ønskede!
Har aldrig haft så flot hår.
Kan klart anbefale hende til alle!
Dejlig stemning dernede.
KÆMPE anbefaling !!!!!
Jeg var tidligere i dag inde for at klippe mit hår, og det er jeg SÅ glad for!!! Kæmpe god service, og ikke mindst, så kom jeg ud med ET FANTASTISK resultat. Jeg har været så glad for det, og jeg har kun fået komplimenter!!! Jeg kommer helt klart tilbage. KÆMPE anbefaling!!!!!
Totalt uforskammet tøs der står…
Totalt uforskammet tøs der står dernede. Sætter aldrig mine ben der igen. Meget grim attitude og siger hun ikke kan fikse noget ALLE andre frisører godt kan (bundstriber) som jeg får gjort andre steder med samme tidsrum som bliver anbefalet.
Kommentar til dit svar, du er skam også en ung pige og har et langt liv foran dig og håber bestemt du lære om hvordan man behandler kunder og får taget din uddannelse korrekt. Få styr på din attitude, hvis du skal have forretning.

God og venlig service
God og venlig service. Nora leverede et rigtig godt resultat. Kan klart anbefales.
Great hair dresser..
Great hair dresser... Will defanatly go back...
Bedste salon i hele KBH!!!
God service og søde medarbejder kan…
God service og søde medarbejder kan helt klart anbefales
God service og behjælpelige personale
Kan stærkt anbefales
God service og behandling og kan…
God service og behandling og kan anbefales
Best cut ever and good service…
Best cut ever and good service definetly i will come again
God service og Jeg anbefaler den
Super super god service og Jeg anbefaler den
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Afslappende musik, massage stol og drikkevarer. Søde kollegaer som forstår hvad jeg vil med mit hår, og jeg elsker bare stemmningen. Klart anbefalelse.
Jeg havde desværre en meget dårlig…
Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse. Det handler ikke om selve klipningen, da jeg har så kort hår, at det nok ikke kan sidde så meget anderledes alligevel, men frisøren var hammrende forkølet og lugtede af Strepsil aka. var det nok ikke bare lidt forkølelse, men også noget, der havde sat sig i halsen. Flere gange måtte hun tørre næse, men uden at spritte hænder efterfølgende. Har corona intet lært os? Bliv hjemme hvis du er syg. Der gik så tre dage, så blev jeg selv syg (!) Kan jeg bevise en sammenhæng? Aldrig. Er det kanon dårlig stil at gå på arbejde i tæt kontakt med andre mennesker, når man åbenlyst er syg? Tja... Det er mangel på dømmekraft og situationsfornemmelse. Jeg skulle være gået - som jeg tænkte på flere gange - men det er svært, når man har fået en 1/8 klipning, da man opdager, at man klippes en af, der burde være blevet hjemme under dynen. Det betyder også, at jeg selvfølgelig har sat mine ben i butikken for sidste gang.
SVAR på kommentar den 5. februar:
Rystende at I ikke tager ansvar. Nej, frisøren VAR syg. Hun sagde endda, at hun var testet for corona, og at hun lige havde været syg,
Men intet om en operation, hvilket jo havde været oplagt i situationen? Men hun var åbenlyst ikke rask - og det siger jeg uden at være læge. Hun sprittede IKKE af, når hun havde tørt sin næse. Uanset om hun det så var pga. operationen, så sprittede hun IKKE hænder, når havde tørt sin næse. Kan I herudover oplyse, hvorfor hun spiste Stepsil? Det er godt at vide, at I tager så let på sygdom, at hvis man har lidt hovedpine eller snotnæse, så skal man bare komme på arbejde, da samfundet ellers går i stå. Nej! Man risikerer at smitte andre, der så ikke kan gå på arbejde, så det er en ufattelig kortsigtet tankegang. Jeg holder fast i alt, jeg skrev i mit første indlæg, men folk skal jo være velkomne til at besøge stedet. Vi har nok alle været i situationer, hvor vi burde have sagt fra. Og ja. 51 min. er voldsomt lang tid at være utryg. Helt enig. Det er jo netop hele min pointe. Men det er bare ikke mit ansvar. Det er jeres at sikre en tryg oplevelse. Ved da heller ikke, om jeg så skulle være gået derfra med en halv klipning? Godt at vide at I ikke har noget i mod at gå syge på arbejde.

12/10
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg blev mødt at den smilende frisør Nora, der skulle klippe mine spidser. Da mit hår
i forvejen er meget kort var jeg bange for at det ville blive alt for kort, men nora var meget godt til at fjerne spidserne uden at tage for meget fra længden. Det blir helt klart ikke sidste gang jeg klipper hos hende. Fantastisk oplevelse 12/10
Super god service & behandling
Efter mit 2.besøg hos Salon Galaxy synes jeg lige jeg vil dele denne oplevelse
Jeg blev godt modtaget af indehaveren der tog mit overtøj, tilbød mig en kop kaffe & satte mig godt tilrette
Jeg blev nydelig klippet med maskine og var godt tilfreds med det færdige resultat som jeg roste hende for
Jeg betalte og sagde tak for endnu en god behandling og klipning
Bliver ikke sidste gang jeg kommer forbi og bliver klippet
Super glad for mit resultat hos Nora
Rigtig dygtig frisør, jeg blev klippet af Nora, som virkelig tog sig tid til at lytte til mine ønsker, da jeg var bange for at det ville blive for kort, grundet dårlige oplevelser hos andre frisører. Jeg gik lykkelig ud af salonen, da både frisure og styling lavet af Nora var lige akkurat som jeg ønskede mig😄 Kan til hver en tid anbefale stedet. Ps: Nora var også i stand til at guide mig ift styling af mine naturlige krøller, så jeg var for første gang glad for mig selv med mine krøller. Super service👍🏻
Bare læs salonens svar til mit indlæg (find en anden frisør)
Jeg kom ned i salonen og mødte en sød og smilene frisør, som var klar til at tage i mod mig. Jeg satte mig i stolen og vi snakkede lidt om, hvad der skulle ske. Allerede der, burde en rød lampe blinke for mig, da hun ikke mente, at jeg udtrykte mig korrekt - men hun forstod, hvad jeg mente, når jeg sagde, jeg ville have fylde og pjusket hår (jeg har krøller - det er en helt almindelig frisure). Til det mente jeg, at det krævede etager, men ifølge frisøren havde jeg ikke nok hår til etager... bevares, det kunne være jeg ikke kendte min terminologi, og hun forsikrede mig om, at hun vidste, hvad det var, jeg mente.
Krøller skal tørres med diffuser STILLE OG ROLIGT, ellers bliver håret bare som en fuglerede. Det vidste frisøren åbenbart ikke, som kylede den føntørre rundt som var det en tornado. Det er dog ikke første gang, det er sket, og jeg ved, det intet har med frisuren at gøre, selvom det bliver svære at se resultatet.
Da jeg kiggede mig i spejlet, kunne jeg dog ikke se forskel på den frisurer, jeg kom ind med vs. den som var blevet "klippet". Jeg nævnte endda efterfølgende, at jeg ikke helt forstod, hvorfor der ikke kunne klippes etager. I hendes professionelle mening, var det her den rigtige frisurer. Jeg tænkte - okay så, det kan være, at håret bare skulle vaskes samt styles på ny, og så ville det sidde ordentligt. Jeg lod det ligge, at jeg ville betale for verdens ringeste styling.
Jeg gik direkte hjem, og kunne hurtigt konstatere efter ny hårvask og styling, at det var en ringe frisurer. Efter en halv dags debat, tog jeg mig sammen til at gå derned. Jeg mødte en defensiv frisør, som lagde skylden over på mig - jeg havde "bedt om noget, mit hår ikke kunne" (jeg har dog haft den mange gange før), og jeg havde "givet hende ret" i, at frisuren var god, da jeg gik (en lodret løgn - jeg har eftergølgende også tænkt, hvis jeg bare gav hende ret, har det vel heller ikke været en succes?). Hun var dog villig til at klippe etager i, som jeg bad om, selvom hun ikke mente jeg havde nok hår. Needless to say, jeg bad om en garanti for, at hvis jeg satte mig i stolen og kom ud med endnu en dårlig frisurer, at så kunne jeg få pengene tilbage. Det kunne jeg ikke, hvorfor jeg tænkte - hvis jeg ikke kan få pengene tilbage alligevel, er det spild af hår at lade hende prøve. Alternativet er, at jeg skal ud at bruge penge jeg ikke har, for at redde et værre rod, end det jeg stod med.
Samtidig var der tilfældigvis en anden frisør i butikken, som tilsluttede sig vores diskussion, som bakkede hende op, og pludselig stod vi tre mennesker og diskuterede, i stedet for bare at hjælpe. Jeg gik derfra dybt frustreret - jeg har ikke råd til at gå et andet sted hen. Jeg har sidenhen skrevet til dem på deres kontaktformular, uden svar.
Hvis du leder efter en ny frisør, så led videre.

Antwort von Salongalaxy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.