Sallings Totalservice Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner for Patrick's service som…

5 stjerner for Patrick's service som var at klippe mine 3 hække. Hurtig kontakt og tilbagemelding på min forespørgelsen. Patrick fandt et hul i kalenderen selvom den er ret fyldt i juni/juli. Gav besked om ankomst som aftalt og leverede et fint stykke arbejde. både m.h.t. hækklipning og oprydning bagefter. Til en absolut rimelig pris.

5. Juli 2025

Fantastisk flot arbejde

Jeg har nu brugt sallings totalservice flere gange. Hver gang har resultatet været yderst tilfredsstillende og jeg kan kun varmt anbefale dem.
De leverer et fornemt stykke arbejde og rydder rigtig flot op efter dem.

17. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik anlagt en ny indkørsel

Vi fik anlagt en ny indkørsel, hvor der bl.a. skulle lægges fliser i et udfordrende mønster. Det klarede Sallings totalservice til topkarakter. Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet.

24. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total service er det rette ord

Total service er det rette ord. Træfældning perfekt udført, uden at skade de omliggende buske og andet. Pæn oprydning. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg anbefaler dette firma. TAK.

18. August 2023

Hurtigt, nemt & super god service

Hurtigt, nemt & super god service

Vi hørte om Salling's Totalservice, fordi de blev anbefalet på sociale medier som en af de bedste virksomheder til at levere ejendomsservice (hækkeklipning, fliser mm.). Derfor tog vi kontakt til dem og må sige, at vi er super tilfredse - faktisk så tilfredse, at vi har været stamkunder lige siden, som efterhånden er blevet til en del år.

Salling's Totalservice leverer top kvalitet og overholder aftalerne præcist, både ift. tid og sted og ikke mindst prisen. Der kommer ikke pludselig uventede trælse overraskelser.

Vi kan stærkt anbefale dem!

30. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick og hans hold var fantastisk til…

Patrick og hans hold var fantastisk til at være serviceminded og forstået opgaven og gennemført det perfekt i vores øjne. De var altid rare og nemme med at have med at gøre. Prisen var fair og arbejdet var velgennemført.

23. Juni 2023

Kan man give 6 stjerner?

Super fint arbejde! Vi fik nedstøbt fundament til drivhus og lagt fliser. Arbejdet blev meget flot udført - det har været en fornøjelse af have Patrick på opgaven, god kommunikation, fleksibilitet og hjælpsomhed. Alting er udført helt som aftalt, og prisen har været yderst rimelig.
Jeg kan kun anbefale Patrick fra Sallings Totalservice - de er vores valg til fremtidige opgaver også.

13. November 2022
Sallings Totalservice-Logo

Antwort von Sallings Totalservice

Hej Kristine & Christian.

Tusind tak for de rosende ord.
Tak fordi at i valgte os til hjælpe jer med jeres belægningsprojekt.
Vi håber på at kunne være jer behjælpelige en anden gang også.

Vi siger Tak for opgaven og tilliden.

De bedste hilsner
Patrick Salling

Flot arbejde

Salling totalservice klippede hækken imens vi var på arbejde. Flot arbejde, de fjernede alt affaldet, så nemt og bekvemt til en fair pris.

30. September 2022
Sallings Totalservice-Logo

Antwort von Sallings Totalservice

Hej Lasse.

Tusind tak for de rosende ord.

Vi siger tak for opgaven og tilliden. Og vi ser frem til at kunne leverer god service til dig en anden gang.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner
Patrick Salling

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr