Sakurasushi Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at bestille din mad hos…

Lad være med at bestille din mad hos Sakura sushi, Ålekistevej i Vanløse!

Fisken lugtede og smagte gammelt. Det havde intet med sashimi at gøre - laksen var skåret som et stykke ål og det var røget laks ikke rå. tunen var skåret i to tykke seje stykker.
alt røg direkte i skraldespanden!

Der blev vist på deres hjemmeside og på Wolt at der var ris med, men det var der ikke. Da jeg ringede til Sakura fik jeg et surt og ubehøvlet svar men ingen ris!

27. August 2026

⚠️ ADVARSEL

⚠️ ADVARSEL: Styr helt udenom Sakura Sushi på Ålekistevej! ⚠️

Jeg bliver simpelthen nødt til at advare jer alle sammen, så I ikke ender med at smide over 600 kr. direkte i skraldespanden, ligesom jeg lige har gjort.

Vi bestilte sushi herfra, og det var decideret uhygiejnisk og uspiselig:

Fisken smagte surt, og det var fuldstændig tydeligt, at den overhovedet ikke var frisk.

Konsistensen på sushien var mushy og mindede om kartoffelmos.

Det var så klamt, at vi ikke turde spise det af frygt for at blive syge. Vi måtte smide maden til 600 kr. direkte ud og lave en helt ny bestilling fra et andet spisested i stedet for.

Det værste er næsten efterfølgende. Wolt-supporten har forsøgt at få ejeren i tale, men ejeren af Sakura Sushi nægter pure at give pengene tilbage. Wolt sendte mig denne besked:
"Jeg har snakket med restauranten igen, og de ønsker ikke at refundere dig... jeg har forsøgt flere gange, men der er desværre ikke noget at komme efter..."

Det er simpelthen under al kritik, at man kan sælge sur, svampet sushi til over 600 kr. og derefter bare være fuldstændig ligeglad med kunden.

Tjek deres anmeldelser inden I overvejer at bestille – jeg kan se, at andre desværre har oplevet nøjagtig det samme som mig på det seneste. Pas på jeres penge og jeres maver, og find et andet sted!

11. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde en virkelig dårlig oplevelse med…

Havde en virkelig dårlig oplevelse med sushi takeaway herfra,
fisken var uspiselig det var på ingen måde sushi fisk der blev brugt.
Surimi (rejesalat) rullerne var stoppet med store stykker reje stave og i ebi rullerne var det ren friture uden reje i. En mærkelig laksemousse var puttet i en anden rulle, som smagte, som noget man havde købt i supermarkedet til billige penge. Nigiri stykkerne var kæmpe og laksen havde en mærkelig farve. Alt sushirisene var klistret og voksede i munden. Maden var uspiselig så vi blev nødt til at købe noget andet sushi fra et andet sted. Vi forsøgte at sende billede og skrive til Wolt support men restauranten ville ikke give pengene tilbage. Vi betalte 540.- kr for sushi og levering og endte med at bruge i alt 1000.- da vi skulle bestille fra et andet sushi sted også, da det var uspiseligt😡 Jeg køber ALDRIG mit sushi her igen! det var virkelig under al kritik og på ingen måde det man kalder for sushi!

1. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så sølle udvalg…

Aldrig har jeg oplevet så sølle udvalg af sushi, de samme stykker med forskellig dressing oven på og det samme stykke kylling der kørte rundt i en time! Udover det så var stykkerne væltede, rodet sammen og der var sågar fnuller i flere af tingene der kørte rundt! 🤮🤢

486 kroner lige ud af vinduet da vi valgte at gå derfra fordi det var Uappetitligt, til gengæld havde de ingen skrupler med at kræve fuld betaling på trods af at de selv var klar over at det var det samme der kørte rundt.

23. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev virkelig positivt overrasket…

Jeg blev virkelig positivt overrasket over Sakura Running Sushi i Ringsted! 🍣 De har et fantastisk stort udvalg af sushi, så der er noget for enhver smag. Alt, hvad vi prøvede, var frisk og lækkert – især deres dampede dumplings, som var helt i særklasse.
Atmosfæren er hyggelig, personalet er søde og opmærksomme, og man kan tydeligt mærke, at de går op i kvaliteten af maden. Det er et sted, hvor man kan sidde og nyde hver bid – både a la carte og fra running sushi-båndet. Jeg kan klart anbefale det til alle, der elsker sushi og vil have en rigtig god oplevelse!

14. Februar 2026

Forfærdelig oplevelse.

Forfærdelig oplevelse.
Maden var virkelig elendig
Mega sjusket og lugte noget der var smidt på en tallerken fra fryseren.
Oven i det smagte det virkelig også ekstremt dårligt.
Der var næsten intet mad på båndet, det hele kørte bare rundt igen og igen, selvom det var ødelagt osv. flere gange ventede man laaang tid før der nåede noget mad hen til ens bor, hvor efter der så kom appelsiner eller en roulade kage jeg stærkt formoder er fra netto eller noget lignene.
Jeg ville virkelig ikke anbefale at bruge næsten 300kr for “mad” og drikke der inde.
Intet for pengene.

8. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg anbefaler virkelig ingen at besøge…

Jeg anbefaler virkelig ingen at besøge sakura sushi, hvis det forventes at få noget lækker mad. Det er den værste running sushi jeg nogensinde har prøvet med kun 4 forskellige slags sushi, og stort set intet udvalg i varme retter. Vi ventede ofte op i mod 10 minutter på at der kom et par tallerkener på båndet og ofte var der flere meter fra tallerken til tallerken. Virkelig elendigt sted!

11. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr