Hyggelige folk da vi startet opp. Etter diverse startproblemer har en del av systemet fungert godt. Safey har egen app for noen enheter og en forbindelse til Google Home som styrer andre enheter. Den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig fornøyd! Dette var en effektiv og oversiktlig løsning som virkelig imponerte meg. Hele prosessen var lett å forstå, med klare og enkle instruksjoner. I tillegg følte jeg meg godt ivaretatt gje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg hadde en del spørsmål vedrørende noen produker å ble tatt imot som om jeg hadde vert kunde i mange år. Det var hyggelige folk som ga meg de svarene som jeg tregnte. Når jeg hadde noe litt mere te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Både selger og montør fortjener virkelig skryt! Fikk en hyggelig selger på døra, og var misfornøyd med min tidligere alarmleverandør, så måtte jo bare hoppe på smarthus «trenden». Dette er noe annet e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Safey is Norway’s only fully integrated home system provider, combining security, smart home, energy, and fiber internet in one complete solution. We aim to lower prices while pioneering new technologies that simplify everyday life. Our offering includes: Safety & Security – advanced fire and burglary protection. Smart Home Solutions – seamless automation for a modern lifestyle. Energy Management – direct integration with the Nord Pool power exchange, enabling government support of up to NOK 10,000 per customer. Fiber Internet – record-low prices with Wi-Fi 6 routers and full service included. Safey delivers future-ready homes with unmatched value and innovation.
Karihaugveien 89, 1086, Oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God kundeservice!
Hyggelig selger og god kundeservice.

Antwort von Safey
Så utrolig fornøyd med safey!🤩 Nydelig kundeservice og har levert som avtalt.
Anbefales på det varmeste.
5/5 ⭐️

Antwort von Safey
Anbefaler folk og holde seg langt unna holder ikke hva de lover dårlig kundebehandling bare kaos

Antwort von Safey
Support har blitt mye bedre, var fraværende i starten.
Menyknappen hos dere er en multifunksjon ift TeWe, og det er bra, men meny oversikten likte jeg bedre i TeWe.
Kunne tenke meg å ha vekk kanalene Heim og Natur samt enkelte andre kanaler. Litt mye rælekanaler hos dere!

Antwort von Safey
god service og hyggelige selgere

Antwort von Safey
Alt for dårlig, service utstyret fungerer ikke som den skal, har kontakt mange ganger og det skjer ingenting. Anbefaler ikke til noen . Det er mange ting som fungere ikke , kamera . måle for å se hvor mye strøm man bruker, og enne termostaten altid viser feil . Kan sende med bilde og har bevis på alt .

Antwort von Safey
Her var det ingen hjelp å få. Total mangel på kompetanse. Måtte leie inn hjelp fra annet firma for å få orden på det. Fikk riktig nok en melding et par dager senere om at vedkommende "trodde" han visste hva problemet var?
Ringte på ny i dag . Fikk melding om at dere hadde masse telefoner så jeg fikk ringe senere. Vil bare kutte hele dritten ut, men klarer ikke det heller i appen. Sørgelige greier.

Antwort von Safey
Bra folk og kompetente medarbeidere!

Antwort von Safey
Det var veldig bra men det tar for lang tid før dere tar telefonen. Ellers så var det topp

Antwort von Safey
Sendte melding om at min strømstyring ikke følger strømprisen his meg. Fikk bare til svar bed henvendelse at den gjør det. Dvs ingen hjelp å få

Antwort von Safey
Kundeservice var behjelpelig, men elektriker fikk ikke tak i hjelp når han hadde problem med en termostat. Det virket som han var avhengig av en enkelt person med spesialkompetanse. Det virket som Elektriker ikke hadde nok opplæring i å konfigurere termostater. Som kunde savnet jeg en innføring i hvordan få konfigurert termostatene slik at jeg får mest mulig økonomi ut av investeringen. Jeg har fått tilsendt brukerveiledning av kundeservice, så jeg kan lese meg til det på egen hånd

Antwort von Safey
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.