Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 4 stk gavekort. Fin oplevelse, sælger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekræftelse på vores aftale med det samme, så jeg ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super behagelig samtale med en sælger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tænke å nej endnu en skide sælger der vil gøre alt for at få en til at sige ja.
Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og særdeles venlig sælger. Jeg købte nogen fine ophold, som vi vil glæde os til at opleve.
Unternehmen hat geantwortet
Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder
Bredskifte Alle 5, 8210, Aarhus, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Har førhen købt nogen hotel ophold tilbage i marts måned af Daniel Hansen. Hele købsprocessen har været nem og overskueligt, og det har været en super romantisk tur med mig og bedre halvdel.
Kan klart anbefale SAF PARTNERS til folk der vil have "get away" fra hverdagen med familien eller andet.
5 stjerner her fra, køber helt sikkert igen.

Hurtig og nem service !
Havde nogle spørgsmål vedrørende et gavekort. Ringet og fik hurtigt hjælp og svar. Behagelig medarbejder som var god til at forklare og fik hurtigt ordnet alt. Det var nemt at aktivere og bruge gavekortet.
Jeg kommer til at købe fra dem igen!

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Husk at læse ALT det med småt! Især hvis I skal på ophold i en weekend!!

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Vi har oplevet at vi ikke kan afmelde betaling af ophold på Frøslev kro. Dette til trods for at vi umiddelbart efter booking afmelde

Antwort von SAF PARTNERS ApS
købte en deal som skulle være en gourmet middag som åbenbart var en hovedret med svinemørbrad. men kunne så vælge fisk eller kalvemørbrad imod ekstra betaling foret offentlig dessert skulle man også betale ekstra for.
og overnatning skulle man også betale ekstra for både pga af seson og weekend tillæg. så det dobbelt så dyrt.
kæmpe svindler firma. køb ikke noget fra dem.

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Mit gavekort udløb og kontaktede derfor SAF som var så venlige at de forlængede det således at der nu er booket ophold og alt er som det skal være. Mange tak for super service.
Kan kun anbefales.

Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg kan kun sige hold jer væk fra saf partners ApS
Jeg købte et par slots ophold hos saf partners ApS, det skulle jeg aldrig have gjort, de sender “gavekort” som er umulig at indløse, stedet har aldrig tid (det næste år) måske de ikke gider saf partners ApS, yderligere kommer der ca. 800.- til 1000.- ekstra pr. Overnatning på deres priser, så det skal man være opmærksom på. Når man ringer til Skrøbelev gods (slot) som sælgeren beskrev det, ville man blive opgraderet, det er absolut ikke tilfælde, man bliver NED graderet når man køber igennem SAF Partners ApS, når man handler hos SAF Partners ApS skal du regne med at du kommer til at betale dobbelt prisen og for dårligere værelser/betjening, man bliver absolut nedprioteret når man handler hos SAF Partners ApS.
Sød og venlig sælger, men der bliver solgt guld til kobber priser.
Min anbefaling er HOLD JER VÆK fra dette telemarketing firma, det er i min optik PLAT og SVINDEL

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Jeg købte et gavekort til et bestemt hotel, og da jeg to måneder før lukketid ønskede at bruge det, var det solgt og derfor lukket for bookinger. Jeg kontaktede SAF, og uden problemer har jeg fået forlænget mit gavekort med endda en måned mere end de to måneder, jeg havde tilbage. Det kan jeg vist kun være tilfreds med.

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til
SAF PARTNERS. Jeg har købt nogle ophold fra dem, det var nogle gode oplevelser som levet op til mine forventninger. De er super søde og yder en rigtig god service.
Mvh
Pia Qvick

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Mit gavekort var ved at udløbe inden jeg kunne nå at bruge det. Derfor kontaktede jeg SAF ang at få det forlænget. Det gjorde de uden problemer

Hej SAF Partners
Tak for en dejlig oplevelse og god behandling i forbindelse med fornyelse af mit gavekort
Og tak til lian

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Jeg talte med sofia og købte et par hotelophold fra hende. Hun var en rigtig rar person at tale med og jeg havde en god oplevelse med hende . Vil varmt anbefale .

Antwort von SAF PARTNERS ApS
god service, gode ophold har prøvet dem før, gode priser

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Naja har solgt mig et weekendophold på Langeland.
Det var en meget rar samtale vi havde og jeg følte mig godt behandlet af hende. Kan godt anbefales :-)

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SAF Partners! De tilbyder en utrolig god mulighed for et luksuriøst ophold på Skrøbelev Gods, med alt fra gourmet-middag til rundtur på godset. Gavekortene er fleksible og kan bruges året rundt, hvilket gør det nemt at planlægge. Kommunikation og service fra Michael Jørgensen har været helt i top. Jeg kan varmt anbefale SAF Partners for deres professionelle service og fantastiske tilbud!
De bedste hilsner, Michael

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Hjælpsom feedback i forhold til spørgsmål, vi havde.

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Jeg havde en rigtig god samtale med en medarbejder, som var hurtig til at hjælpe mig. I det hele taget en rigtig god oplevelse 😊👍

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Vi har købt to gavekort til hotelovernatning, som vi vil bruge i forbindelse med vores næste strategidage.
Jeg har oplevet en rigtig god dialog med kundeservice: Lian Farahani var meget imødekommende og hyggelig at tale med.

Great customers service
I will highly recommend it :)

Antwort von SAF PARTNERS ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.