SAF PARTNERS ApS Bewertungen 142

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte 4 stk gavekort. Fin oplevelse, sælger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekræftelse på vores aftale med det samme, så jeg ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behagelig samtale med en sælger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tænke å nej endnu en skide sælger der vil gøre alt for at få en til at sige ja.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og særdeles venlig sælger. Jeg købte nogen fine ophold, som vi vil glæde os til at opleve.

1. Hotel
  2. Eventmanagement-Firma
  3. Marketingagentur
  4. Telemarketingdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

4.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har førhen købt nogen hotel ophold…

Har førhen købt nogen hotel ophold tilbage i marts måned af Daniel Hansen. Hele købsprocessen har været nem og overskueligt, og det har været en super romantisk tur med mig og bedre halvdel.

Kan klart anbefale SAF PARTNERS til folk der vil have "get away" fra hverdagen med familien eller andet.

5 stjerner her fra, køber helt sikkert igen.

5. Juni 2025

Kære Melanie,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at både købsoplevelsen og selve opholdet levede op til dine forventninger – og at I havde en dejlig tur.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig som kunde igen snart.

Hurtig og nem service

Hurtig og nem service !
Havde nogle spørgsmål vedrørende et gavekort. Ringet og fik hurtigt hjælp og svar. Behagelig medarbejder som var god til at forklare og fik hurtigt ordnet alt. Det var nemt at aktivere og bruge gavekortet.
Jeg kommer til at købe fra dem igen!

11. Juli 2025

Kære Anne Cathrine,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at det var nemt at aktivere og bruge gavekortet. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Husk at læse ALT det med småt

Husk at læse ALT det med småt! Især hvis I skal på ophold i en weekend!!

29. Juni 2025

Kære Signe,

Vi er kede af at høre, at opholdet ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at give tydelig information.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@saf.dk, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse. Vi vil meget gerne høre mere.

Dårlig oplevelse

Vi har oplevet at vi ikke kan afmelde betaling af ophold på Frøslev kro. Dette til trods for at vi umiddelbart efter booking afmelde

20. Juni 2025

Kære Erling,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi vil meget gerne have mulighed for at høre nærmere om forløbet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@saf.dk, så vi kan følge op og få en god dialog om din oplevelse.

Vi sætter stor pris på feedback og håber, at du vil tage kontakt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

købte en deal som skulle være en…

købte en deal som skulle være en gourmet middag som åbenbart var en hovedret med svinemørbrad. men kunne så vælge fisk eller kalvemørbrad imod ekstra betaling foret offentlig dessert skulle man også betale ekstra for.
og overnatning skulle man også betale ekstra for både pga af seson og weekend tillæg. så det dobbelt så dyrt.
kæmpe svindler firma. køb ikke noget fra dem.

8. Juni 2025

Kære Kenneth,

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig vores ønske, at nogen skal føle sig skuffede over et køb gennem os.

Vi er blevet opmærksomme på, at betegnelsen gourmetmiddag kan give anledning til misforståelser, og derfor har vi tydeligt informeret om, at middagen består af en hovedret – som også fremgår i selve gavekortet.

Det samme gælder tillæg for overnatning i højsæson og weekender, som vores sælgere er instrueret i altid at informere om. Disse oplysninger står ligeledes klart i gavekortets betingelser.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre både vores kommunikation og kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit gavekort udløb og kontaktede derfor…

Mit gavekort udløb og kontaktede derfor SAF som var så venlige at de forlængede det således at der nu er booket ophold og alt er som det skal være. Mange tak for super service.

Kan kun anbefales.

3. Juni 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge gavekortet, og at alt nu er på plads med jeres ophold. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg kan kun sige hold jer væk fra saf partners ApS
Jeg købte et par slots ophold hos saf partners ApS, det skulle jeg aldrig have gjort, de sender “gavekort” som er umulig at indløse, stedet har aldrig tid (det næste år) måske de ikke gider saf partners ApS, yderligere kommer der ca. 800.- til 1000.- ekstra pr. Overnatning på deres priser, så det skal man være opmærksom på. Når man ringer til Skrøbelev gods (slot) som sælgeren beskrev det, ville man blive opgraderet, det er absolut ikke tilfælde, man bliver NED graderet når man køber igennem SAF Partners ApS, når man handler hos SAF Partners ApS skal du regne med at du kommer til at betale dobbelt prisen og for dårligere værelser/betjening, man bliver absolut nedprioteret når man handler hos SAF Partners ApS.
Sød og venlig sælger, men der bliver solgt guld til kobber priser.
Min anbefaling er HOLD JER VÆK fra dette telemarketing firma, det er i min optik PLAT og SVINDEL

4. April 2025

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse – det gør os naturligvis kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi er ærgerlige over, at du ikke har haft den oplevelse, vi tilstræber at give vores kunder. Vi arbejder med populære opholdssteder, hvor der til tider kan være stor efterspørgsel – og det kan påvirke tilgængeligheden. Det skal dog på ingen måde føles umuligt at indløse et gavekort, og det beklager vi, hvis det har været din oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Hurtig og kompetent assistance

20. Januar 2025

Kære Per,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig og kompetent assistance hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med vores service.

Fleksible

Jeg købte et gavekort til et bestemt hotel, og da jeg to måneder før lukketid ønskede at bruge det, var det solgt og derfor lukket for bookinger. Jeg kontaktede SAF, og uden problemer har jeg fået forlænget mit gavekort med endda en måned mere end de to måneder, jeg havde tilbage. Det kan jeg vist kun være tilfreds med.

15. Januar 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at forlænge gavekortet, så du stadig får glæde af det. Vi bestræber os altid på at være fleksible og give den bedst mulige service, og det betyder meget for os at få din feedback.

Skulle der opstå noget, du har brug for hjælp til fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give mine varmeste…

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til
SAF PARTNERS. Jeg har købt nogle ophold fra dem, det var nogle gode oplevelser som levet op til mine forventninger. De er super søde og yder en rigtig god service.
Mvh
Pia Qvick

30. Juni 2024

Kære Pia,

Mange tak for din anbefaling og for at dele dine oplevelser. Det betyder meget for os at høre, at vi har kunnet leve op til dine forventninger, og at du har haft glæde af de ophold, du købte gennem os. Vi sætter stor pris på din ros for vores service!

Vi ser frem til at hjælpe dig med flere gode oplevelser i fremtiden.

Forlængelse af gavekort

Mit gavekort var ved at udløbe inden jeg kunne nå at bruge det. Derfor kontaktede jeg SAF ang at få det forlænget. Det gjorde de uden problemer

6. Januar 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at forlænge dit gavekort uden problemer.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service, og vi håber, at du får stor glæde af dit gavekort.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hej SAF Partners

Hej SAF Partners
Tak for en dejlig oplevelse og god behandling i forbindelse med fornyelse af mit gavekort
Og tak til lian

6. Januar 2025

Kære Carl,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med fornyelsen af dit gavekort.

Vi sørger for, at Lian får din ros – det betyder meget for os at vide, at vores kolleger gør en positiv forskel.

Vi håber, du får stor glæde af dit gavekort, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg talte med sofia og købte et par…

Jeg talte med sofia og købte et par hotelophold fra hende. Hun var en rigtig rar person at tale med og jeg havde en god oplevelse med hende . Vil varmt anbefale .

27. November 2024

Kære Lely,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Sofia, og at hun gjorde dit køb til en positiv oplevelse. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er skønt at vide, at du følte dig godt behandlet.

Vi ser frem til, at du får glæde af dit hotelophold og håber, det bliver en fantastisk oplevelse!

god service

god service, gode ophold har prøvet dem før, gode priser

4. Dezember 2024

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds med både vores service og opholdene. Det betyder meget for os at høre, at du synes om vores priser og tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med endnu flere gode ophold i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naja har solgt mig et weekendophold på…

Naja har solgt mig et weekendophold på Langeland.
Det var en meget rar samtale vi havde og jeg følte mig godt behandlet af hende. Kan godt anbefales :-)

3. Dezember 2024

Hej Susanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale med Naja, og at du følte dig godt behandlet. Det betyder meget for os, at vores kunder får en positiv oplevelse.

Vi håber, du får et fantastisk weekendophold på Langeland!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SAF Partners! De tilbyder en utrolig god mulighed for et luksuriøst ophold på Skrøbelev Gods, med alt fra gourmet-middag til rundtur på godset. Gavekortene er fleksible og kan bruges året rundt, hvilket gør det nemt at planlægge. Kommunikation og service fra Michael Jørgensen har været helt i top. Jeg kan varmt anbefale SAF Partners for deres professionelle service og fantastiske tilbud!

De bedste hilsner, Michael

4. Dezember 2024

Hej Michael,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både vores service og det luksuriøse ophold på Skrøbelev Gods.

Det glæder os især, at du oplevede kommunikationen og servicen fra Michael Jørgensen som værende i top. Vi bestræber os altid på at levere professionelle og fleksible løsninger, så det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Rigtig fin service

Hjælpsom feedback i forhold til spørgsmål, vi havde.

18. November 2024

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hjælpsom og god service. Det betyder meget for os, at vi kunne besvare dine spørgsmål og give den feedback, du havde brug for.

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god samtale med en…

Jeg havde en rigtig god samtale med en medarbejder, som var hurtig til at hjælpe mig. I det hele taget en rigtig god oplevelse 😊👍

8. November 2024

Hej Henriette,

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig hurtigt. Din feedback betyder meget for os!

Vi håber at kunne give dig lige så god service en anden gang.

God kundeservice :)

Vi har købt to gavekort til hotelovernatning, som vi vil bruge i forbindelse med vores næste strategidage.

Jeg har oplevet en rigtig god dialog med kundeservice: Lian Farahani var meget imødekommende og hyggelig at tale med.

13. November 2024

Hej Julie,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi håber, at jeres strategidage og hotelophold bliver en stor succes!

Tak for din tid og de flotte ord – vi sætter stor pris på det!

Great customers service

Great customers service
I will highly recommend it :)

11. November 2024

Hi Danilo,

Thank you for your kind words!

We're thrilled to hear that you had a great experience with our customer service. Your recommendation means a lot to us!

If you need any further assistance, don't hesitate to reach out.

Best regards,
SAF PARTNERS ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr