Købte 4 sabler og 3 sabler var perfekte og en enkelt sabel med mindre defekter. Vi gjorde René opmærksom på problemet og unden tøven sendte han en ny. Hurtig, behagelig og professionel service til en... Mehr ansehen
Vi havde bestilt en champagne sabel i en trææske mm hos firmaet. Desværre var trææsken itu ved ankomsten. Efterfølgende kontaktede vi firmaet Sablen.dk og fortalte om skaden.Og straks derefter modtog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er dybt imponeret over hastighed fra bestilling til levering. Mandag kl. 19.03 trykkede jeg send på ordren på en indgraveret champagne sabel. Kl. 20.04 kom en melding fra DAO om, at en pakke va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg skulle bruge sablen med meget kort varsel. Jeg ringede og fik aftale med Lotte at jeg kunne hente den efter 21.00 vi skulle nemlig med et fly dagen efter. Jeg bestilte sablen samme dag, par timer... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sablen producerer unikke, eksklusive og personlige produkter ved brug af indgravering til personen, der har alt.
Egetoften 13, 7500, Holstebro, Dänemark
- 26219318
- kontakt@sablen.dk
- sablen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service og imødekommenhed…
Fantastisk service og imødekommenhed fra personalet. Hurtig levering og super flot resultat. Vi glæder os til at give gaven videre.
Stor anbefaling herfra os.

Fantastisk firma .
Hurtigt svar på min henvendelse.
Hurtig levering af vare
Straks rabat retur
Flot sabel
Jeg er så overrasket og glad,
FANTASTISK NETHANDEL. (Jysk når det er bedst) (-; Gitte Loft

Super produkter
Super produkter, og endnu bedre service. Fik lavet en fejl i min ordre. Sablen.dk skrev til mig for at gøre mig obs på det. Vi fik rettet det uden problemer, og fik sablen super hurtig.
Fremragende kundeservice og kvalitet
Uovertruffen kundeservice. God kvalitet. Købte det som gave, og jeg kan klart anbefale det til alle. 5/5 stjerner herfra!
Hurtig levering og flot indgravering
UOVERTRUFFEN god kundeservice
UOVERTRUFFEN god kundeservice! Chat inden, gode svar, styr på deres forretning og afsendt lige efter ordren var lagt!
De var SÅ serviceminded og lynhurtige
De var SÅ serviceminded og lynhurtige, kan varmt anbefale SABLEN🙏🏼

Super sted
Virkelig søde og hjælpsomme også over telefonen, jeg fik graveret i min sabel og det var rigtig flot lavet og super hurtig levering trods helligdag.
Hurtig og effektiv hjælp
Hurtig og effektiv hjælp. Online reservation virkede godt og varen ankom hurtigt.
Super hurtig service
Super hurtig service. Bestilte den torsdag og allerede klar til afhentning lørdag.
Mega hurtig og god service
Hurtig og professionel behandling af…
Hurtig og professionel behandling af ordrer. Flot gave som jeg med glæde vil give videre. Kan varmt anbefales 😊
Super oplevelse
Her kan man kun tale om excellent service og kvalitet. Har sjældent oplevet så gode en oplevelse som at handle her.
Smuk sabel
Smuk sabel. Hurtig service. Tog blot et par timer så var sablen på vej. Og et par dage så modtog jeg den.
Helt vildt god kommunikation og…
Helt vildt god kommunikation og service. Har lige hentet min sabel og den det er virkelig god kvalitet og gennemført lækkert 💪 Plus lyn hurtig levering.

Antwort von Sablen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.