Saal Digital Danmark Bewertungen 145

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog billeder af god kvalitet og rigtig god opløsning. Hurtig og effektiv ekspedition og levering. Et firma jeg gerne handler hos igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem brugerflade på en fotobog. Høj kvalitet. Hurtig levering. Eneste minus er den meget høje pris.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit. Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkost... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget min første fotobog fra Saal Digital - og det bliver ikke den sidste..! Bogen oser af høj kvalitet.! Flotte, skarpe tryk, hvor farverne står helt som forventet. Produktionstid som and... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fotolabor
  2. Fotodruck-Service
  3. Fotoservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne online tjenesteudbyder er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder fotobøger, fotoprints, plakater, kalendere, lykønskningskort, vægdekoration (metalprint, akrylglas, PVC skumplader, GalleryPrint) samt fotogaver.

4.3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skarp billedkvalitet, holdbart papirprodukt samt god service og hurtig levering

Endnu engang har jeg kun godt at sige om Saal-Digitals foto produkter og service.
Jeg fik lov at teste et produkt igen, og desværre udløb koden for mig da jeg var lidt sløv i optrækket til at få lavet min fotobog klar.
Men saal-digital forlænget min kode da jeg spurgte pænt om muligheden. Og resultatet af min fotobog var som altid til største tilfredshed. Billedkvaliteten er lige så god som det gode kamera billederne er taget med og selv mobilfotos ser også flotte ud. Skarp og holdbar kvalitet.
Og til sidst så kan jeg også tilføje at selv forsendelsestiden er super hurtig! Jeg havde bogen i min postkasse kun 3-4 dage efter bestillingen.

4. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en reklame på instagram

Jeg fik en reklame på instagram, med at man kunne teste kvaliteten af deres professionelle line fotobog. Jeg søgte om det og fik 750kr til at lave en fotobog med akrylforside.

Det lød for godt til at være sandt, men jeg har lige modtaget den i dag! Den er simpelthen i en fantastisk kvalitet og så skarp i billederne med kraftige sider! Forsiden er trykt bag en akrylplade og gør billedet helt særligt, som et indrammet billede! Vi har sat den op af væggen og bruger den nu som billederamme 😁

Vi købte en masse fototryk med og de kom i sådan en fin og lækker kvalitet også!
Kan klart anbefale det!

8. Juni 2022

Fuldt ud tilfreds

Jeg modtog min fotobog I dag, akryl forside samt mat fotopapir. Rigtig lækker kvalitet og synes produktet står super skarpt.
Det var nemt og overskueligt at lave layout, med gode muligheder samt man kunne være kreativ med det.
Jeg kommer helt bestemt til at benytte mig af det I fremtiden igen 😁.
Den blev hurtigt sendt afsted, samt jeg skulle ikke vente længe på at modtage den med posten.

27. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flotte billeder og lynhurtig levering

Jeg er ovenud tilfreds med både kvaliteten af billeder samt den hurtige leveringstid. Deres bestillingsprogram som man downloader fungerer også rigtig godt og intuitivt. Jeg kunne blive ved med at bestille.
Som en anden bruger nævner ville det være fedt med flere printstørrelser og at de ikke komprimerer billederne ved overførsel.
Men jeg vil klart anbefale at få nogle af de mange digitale billeder vi har liggende ud på print. Jeg har også lavet en fantastisk kalender til julegave.

3. Dezember 2020

Bedste online fotoservice

Jeg har brugt Saal gennem længere tid og jeg er meget tilfreds med kvaliteten af de billeder jeg har modtaget. Deres farvestyring er klart den bedste jeg har oplevet blandt de online services jeg har benyttet. Saal tilbyder et fint udvalg af papirtyper og til en god pris.
Leveringen er relativ hurtigt og kan spores hele vejen.

Der er dog to punkter hvor Saal kunne forbedre deres produkt:

1. Saal tilbyder et begrænset udvalg af print-størrelser. Et større udvalg af størrelser ville være fint.

2. Saal komprimerer billederne før de overføres via deres bestillingsprogram - det ville være godt hvis man kunne overføre ukomprimerede billedfiler. Det ville resultere i skarpere billeder.

Personligt vægter Jeg farvestyring højere end opløsning og på det punkt er Saal suveræne. Jeg vil klart anbefale andre at benytte Saal.

Mvh
Frederik

25. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gode produkter, men elendig kundeservice

Jeg har bestilt 4 gange fra Saal Digital, og de tre første gange gik alt glat. Flotte billeder og god levering.

Vær OBS på, at Saal giver gratis gavekort ud i bytte for anmeldelser – derfor er mange af anmeldelserne nedenfor "sponsorerede".

3. gang jeg har bestilt har været den dårligste kundeoplevelse jeg endnu har haft med handel på nettet.

Jeg bestiller d. 25/11 et 120x75 cm. stort vægprint i hård plast til mine forældre i julegave, sammen med en mindre vægplakat. Ordren bliver afsendt d. 27/11 og d. 03/12 kan jeg fra PostNord hente den mindre plakat, men ikke vægprintet. Jeg spørger specifikt om der er 2 pakker på tracking-nr.'et, men PostNord angiver at der kun er én pakke. Det passer også med data på PostNords hjemmeside, hvor den samlede vægt er under 1 kg.

Jeg kontakter Saal på den email der står opgivet på deres danske hjemmeside (kundeservice @ saal-digital.dk). Straks efter får jeg email tilbage om, at jeg _skal_ kontakte dem via deres supportformular (hvorfor har de så emailen på deres hjemmeside?)

Nå, det får jeg så gjort. Dagen efter får jeg at vide, at de kun udbyder support på tysk, engelsk, spansk, fransk og italiensk – på trods af at formularen er på dansk?!

Okay, ny mail afsted, denne gang på engelsk. Dagen efter får jeg en mail om, at det samme track and trace nr. skulle indeholde det større vægprint også – selvom jeg har fortalt dem, at jeg _har_ spurgt PostNord, og at PostNords tracking nr. viser en 72x12 cm. pakke på under 1 kg – altså alt for småt til 120x75 cm vægprint.

Nå, tilbage til PostNord, 45 min i kø, yderligere 20 min hvor de leder efter pakken, og de siger igen at der ikke er mere på det tracking-nr., og at jeg kan oprette en efterlysning.

Ny mail til Saal, der sender den videre til deres "specialist"-afdeling. Her angiver de, at begge ordrer er blevet afhentet (?!), men at jeg kan udfylde et juridisk bindende dokument (statutory declaration) om, at jeg ikke har modtaget den, og så kan vi tage den derfra.

Her vil de have at jeg opgiver et tracking-nr., men jeg har ikke fået et tracking-nr. der viser, at plast-pladen er afsendt. Kun et tracking-nr. til en 72x12 cm. pakke. Det skriver jeg til dem. Nu er datoen d. 09/12.

D. 11/12 har jeg endnu ikke hørt noget, så sender endnu en mail afsted. D. 12 beslutter Saal sig for, at de vil sende mig et nyt produkt, som bliver afsendt d. 13. Denne gang med en ny leverandør, men jeg kan ikke få at vide, hvem det er. Jeg får det her som tracking: Eurodis tracking nr. 253682012720000014508240.

Som I kan se står der hverken hvor stor pakken er, hvad den vejer, hvem der leverer eller hvor den skal leveres til. Bare at den skal sendes til mig.

D. 20/12 har jeg stadig ikke hørt noget, så jeg sender endnu en mail afsted og spørger til, hvordan vi kan arrangere levering. Som svar får jeg:

"According to the consignment tracking of the shipping company, your order is currently "Out for delivery": Eurodis tracking nr: 253682012720000014508240.

You should receive it within the next few days/hours. If this is not the case, please get in contact with me again."

Jamen, hvem forsøger at levere den?! Og hvornår? Hvordan får de fat på mig?

De spørgsmål stiller jeg igen Saal, men det er åbenbart et spørgsmål til specialist-afdelingen (?!), så den sendes videre d. 21/12.

D. 23/12 får jeg følgende mail:

"Thank you for your patience. We have now received the feedback from our specialist department.

The shipping provider will attempt a new delivery as soon as possible."

De har altså ikke svaret på mine spørgsmål, blot sagt at levering igen vil blive forsøgt. Det siger jeg til dem, og d. 24 får jeg:

"Please make contact with the shipping provider, unfortunately we are not able to confirm when they will attempt a new delivery as we do not have any control over shipments."

Det vil jeg med glæde gøre, men jeg ved ikke, hvem jeg skal tage kontakt til...

Her skal Bring have ros. Det er åbenbart dem, der har forsøgt at levere. Deres chauffør kan se, at pakken ville ende tilbage i Tyskland, så d. 31/12 bliver jeg ringet op af deres kundeservice (der har fundet mit navn på Krak) om, at min pakke står i en pakkeshop, hvor jeg kan hente den.

I pakkeshoppen får jeg at vide, at de har haft den første pakke allerede d. 03/12! Den er så sendt tilbage til Tyskland, og nu har de så produktion nr. 2.

Jeg er glad for endelig at have fået mit billede, men Saal har været ekstremt dårlige til at give mig information, har ikke svaret på mine spørgsmål, og har nu taget over 30 dage for at levere en helt simpel pakke.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos dem.

31. Dezember 2019

Anmeldelse af fotobog

Jeg kan varmt anbefale Fotobogen fra Saal. Flot layout og softwaret er let at arbejde med. Desuden hurtig levering og venlig hjælpsom service fra Saal digital.

16. Januar 2019

Kan anbefales

Lidt svær program at finde rundt i til en start. Men virkelig god kvalitet, så aldrig fået en fotobog før med så god kvalitet. Derud var der også hurtig levering, hvilket var dejligt :)
Kan helt klart anbefales👏🏻

13. Januar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad customer experience

Really bad customer experience. I've been happy with Saal Digital and used them a lot for my customers (I'm a photographer). Bud it's only good when everything goes right. The moment you need to contact their customer support for some reason it's really bad. I ordered this very big and expensive wall picture for a customer. By mistake I didn't change the delivery adress to the customers adress which means it used the paying adresse (my own). I saw it immediately after I had payed for the order. I tried to find a phone number for customer service but it was impossible. Apparently they don't want you to call them. I emailed them about the issue to two different email addresses. After a couple of days I received the reply and they told me it was to late to change the delivery adress. I told them that I it was really bad customer service that I couldn't change my order immediately after I had placed it and they replied and told me next time to write to this email adress immidately after I've placed the order. I replied and told them that was what I've already done. In the reply I was told that I should write the right delivery adress in the first place.
This is not OK. It should be possible to change small things like that if you're fast and it should be possible to get in touch with the customer support very fast.
Now I just recived the wall picture on my own adress which means I have to use money on posting it again to my own customers which means they won't have it before Christmas (it was ment for a Christmas present).
I'm so furious with Saal Digital and their really bad customer support. Don't use them!

18. Dezember 2018

Nemt, hurtigt og flot!

Alt gik bare helt efter bogen!

Nemt at bestille, hurtig modtagelse, og den flotteste kvalitet! Det bliver ikke sidste gang, at jeg bestiller udprint af billeder hos Saal-digital!

12. Dezember 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundeservice er ikke en ting for SAAL

De får to stjerner, da jeg synes de leverer en top kvalitet uden lige. Deres prints er lækre og det samme er deres fotobøger. Dér hvor kæden springer af for mig, er når det kommer til deres service. Jeg bestilte en god bunke billeder og glædede mig til at modtage dem! Men da de kom, manglede godt over halvdelen. Da jeg skrev og spurgte hvad der mon var sket, fik jeg at vide at de åbenbart havde lavet en fejl og ville sende et gavekort på beløbet, så jeg kunne lægge en ny ordre med de billeder der manglede (de bad mig altså om at sidde og uploade alt på ny, og skære billeder til osv i deres program som jeg tidligere havde gjort. Rimelig meget ekstra arbejde for mig). Men der var allerede gået lang tid og jeg stod og skulle bruge billederne. Så jeg spurgte om der var mulighed for at gøre det hurtigere - intet svar. Så jeg bestilte et andet sted fra. Jeg skrev efterfølgende til Saal og spurgte om jeg kunne få pengene tilbage for de billeder som jeg ikke modtog - intet svar. Efter adskillige uger modtog jeg en automatiseret mail med et gavekort (på engelsk) på beløbet for de billeder jeg ikke har modtaget, og fragt.

Jeg ved nu ikke hvad jeg skal bruge voucheren til, da jeg som sagt bestilte hvad jeg skulle bruge et andet sted fra. Men hvad der går mig mest på er, at de åbenbart ikke gider at have kontakt med deres kunder og faktisk svare på mails, når de først har lavet rod i den.

24. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot fotobog som vi er meget…

Super flot fotobog som vi er meget glade for - kvaliteten af billederne i bogen er flotte og klare, og farverne er bibeholdt. Fotobehandlingsprogrammet kunne være lidt mere intuitivt, men måske det bare var mig. Vi vil helt sikkert benytte os af Saal en anden gang!

12. August 2018

Yderst tilfredsstillende

Yderst tilfredsstillende! Jeg bestilte et foto på lærred 40x60 cm, som var utroligt nemt at bestille og allerede dagen efter, fik jeg mail om, at det var afsendt. Hurtig levering, lige til døren!

23. Juli 2018

Hurtig og god service

Jeg har fået lavet et vægbillede, fotobog og fremkaldt billeder og er meget tilfreds med produkterne. Det var super nemt at bruge deres program til at designe tingene i og meget hurtig levering. Jeg er fuldt ud tilfreds med Saal Digital.

17. Juli 2018

Imponerende kvalitet!

Jeg har i denne uge modtaget en fotobog og et fotolærred fra saal-digital. Jeg er helt vildt imponeret over den vildt flotte fotobog og prisen var rigtig fin! Er ovenud tilfreds!
Fotolærredet, som er et billede af mine børn, er SÅ flot!!!

Jeg har allerede fået flere henvendelser på hvor man kan købe så flotte produkter! Og jeg er helt klart en fast kunde ☺️👍🏻

Jeg er i hvert fald fan!

6. Juli 2018

Fotobog

Bestilte en fotobog. Den var i super god kvalitet. Papiret gav virkelig billederne kraft. Dog var selve designprogrammet til tider lidt vanskeligt og prisen er i den høje ende.

4. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr