Jeg syns det var et bra produkt, men jeg fant kjapt ut at det ikke inneholdt nikotin i de rygevæskene Da jeg bestilte det trodde jeg at det skulle inneholde nikotin i vesken, men det gjorde det ikke.... Mehr ansehen
Rygeshop.dk
God hurtig handel manglede dog track and trace når nu jeg valgte at få min pakke leveret via post danmark- fik min pakke efter 4 dage Undrer mig over betalingen går til Rosa og ridderen, men banken... Mehr ansehen
Jeg er netop stoppet med at ryge efter 21 år. Det der fangede min opmærksomhed var, at Rygeshop ligger så tæt op af Rygestop .. Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i.... Mehr ansehen
Min første handel gik bare som smurt... Bestilte, betalte (dog et lille minus, at man ikke kan betale direkte med Visa el. lignende, men skal have en Paypalkonto...!!) fik bekræftelse og efter to tim... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rygeshop.dk er en webshop som sælger elektroniske cigaretter. Den har rødder i Vestjylland og der sættes en dyd i, at levere den bedste service for kunden. Rygeshop.dk gør at hvad der er muligt, så du for den bedst mulige service. Det eneste du skal tænke på er blot at bestille dine varer og så sørger rygeshop.dk for at alt er i orden, og du modtager dine varer hurtigst mulig.
Moeskjærvej 2, 7620, Lemvig
- 71 994 994
- Support@rygeshop.dk
- rygeshop.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
"Klagesuk" blev til en kanon dialog og oplevelse
Jeg havde lige bestilt 2 nye batterier,3 nye mundstykker, og 30 ml rygevæske og faldt så over den lille dialogboks forneden på siden, og tog mig tid til lige at skrive et par linjer. Lige et lille "KLAGESUK" over at batterierne ikke holdt så længe som forventet og at mundstykkerne jeg havde købt tidligere, heller ikke helt levede op til mine forventninger, og regnede egentlig ikke med at der skete mere.
2 timer senere modtog jeg en mail, hvor der stod at de havde modtaget min besk og som en lille trøst havde de kommet lidt ekstra oveni min nye ordre, som jeg modtog allerede dagen efter og dernæst blev jeg opfordret til at returnere de varer jeg havde beklaget mig over..
Spændingen var stor, da jeg skulle åbne pakken og se min trøste gave. Der var næsten dobbelt op, og 2 dage senere modtog jeg yderligere 2 nye batterier og 3 nye mundstykker uden beregning efter at have sendt mit oprindelige udstyr retur.
Det er "SGU" service i min lille verden
En tilfreds kunde med ønsket om en god jul og godt nytår til alle til alle i Rygeshoppen
Mvh Klaus Agesen
Ualmindelig hurtig levering
Jeg er meget tilfreds med deres måde at reagere på når man køber. Kan kun anbefale Rygeshop
Serviceminded og tillidsvækkende.
Jeg blev anbefalet Rygeshop.dk af en kollega, som roste dem til skyerne og mente det var der man fik den bedste service. Jeg havde længe ønsket en af disse e-go crystal og bestilte derfor en over nettet. 2 dage efter var jeg klar til at bruge min nyanskaffelse og har nu brugt den i 4 dage.... PERFEKT :)
Rigtig god service
Jeg oplevede en god kundeservice da jeg bestilte mine varer hos rygeshop.dk, de havde glemt at ligge 1 stk batteri med ringede ind til dem og de sendte et til mig samme dag, det var hurtig ekspedition..
Så kan varmt anbefale dem, de yder en god service og man for ens vare rimelig hurtig.
Vil anbefale til alle...
Jeg har kun positivt at sige om Rygeshop.dk - jeg havde et par spørgsmål som nybegynder med E-cigaret, og de svar jeg ikke kunne finde på hjemmesiden, fik jeg meget hurtigt svar på, da jeg så bare sendte spørgsmålene til folkene bag hjemmesiden.
Kvaliteten af de varer, jeg har bestilt er i top - alt virker og er nemt at gå til.
Top anbefaling herfra :-)
det smager jo godt
Jeg synes at det er en fantastisk ide, både med at det er billigere men også meget sundere. Jeg valgte at købe 5 * 5ml til 90 kr. tror jeg det var, for at finde ud af hvilken smag jeg synes om. Det synes jeg er en super ide at man kan købe dem sådan, i stedet for at man skal bruge mange penge på at finde ud af hvad man er det.
Perfekt
Nem at handle på Rygeshop.dk og din/dine vare kommer allerede næste dag, Super :-)
Hurtigt,ok priser
Alt er perfekt bortset fra, at det er svært at læse forskellene på de e cigaretter der er
Både og........
Super hurtige til at sende varerne.......til gengæld super dårlig kundeservice, hvis man skal have dem i tale.....
Hurtig levering og gode priser
Varerne er gode, priserne er gode og leveringen er hurtig. Super dejligt!
Det er det eneste jeg kan sige noget om lige pt. Derfor ikke 5 stjerner. Håber dog på, at stjernerne stiger ved lejlighed.
Fantastisk produkt der virker.
Efter 40 år med mindst 20 cigaretter dagligt, hørte jeg om Rygeshop.dk og tænkte. Åhhh endnu et firma med rygestop produkter der ikke virker eller jeg ikke kan tåle pga min allergi. Jeg var ikke motiveret til at stoppe, MEN tænkte - okay lad mig prøve produktet. Virker det ikke kan det komme ned i skabet ligesom alt det andet jeg har prøvet. Men godt så - jeg bestilte produktet og en rigtig god snak med firmaet og en god vejledning. Modtog det dagen efter. Siden har jeg ikke følt trang til nogen cigaretter eller søde sager. Har været til julefrokost med diverse og her fungerede den også. Skulle ikke ud i kulden for at ryge. Men bedst af alt. Kan helt klart mærke jeg har fået det bedre med lugte og smag. Ingen tobaksrøg i hjemmet. Kort og godt. Et fantastisk produkt der virker.
Hurtig ekspedition
får altis det jeg har bestilt ingen fejl og hurtig levering.
Hurtig levering, god kvalitet.
Hurtig og effektiv levering, god kvalitet på produktet/produkterne. Har handlet her 2 gange nu og begge handler lever op til enhver forbrugers forventninger.
spar penge og det er sunder
Jeg spar penge og det er sunder med e cigarten
kvalitet til tiden
Det er en overskuelig hjemmeside og varerne kom bare to dage efter. Savner måske væske med høj og lav nikotin indhold, så det ik er nødvendigt både at bestille herfra og andetsteds...
Prøv det
Jeg kan kun anbefale Rygeshop.dk. Overskuelig hjemmeside, rimelige priser og hurtig betjening.
billigt og hurtigt
det er hurtigt handle 3 dage så har du det du har bestilt og det er billigere end andre steder, ikke sidste gang jeg har bestilt fra rygeshop.
Helt igennem hurtigt og ok service.
Varen svarede til det jeg havde forventet og er glad for mit nye produkt , som kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.