Ruter Bewertungen 249

TrustScore 1 von 5

1.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig tilbud. De endrer tiden når de vil, og at de ikke får noen konsekvenser er virkelig fascinerende. Ubrukelige sjåfører! De kjører buss på akkurat samme måte som de kjører i hjemlandet sitt; de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruter opplevelsen summert: 1. Kjøp billett (fyf så dyr) 2. Stå på busstoppet 3. Vent lenge på bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se på bussjåføren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De gjør ikke annet enn å innstille avganger,alltid forsinket, 5-6 opp til hver dag. Bussene er ofte skittent og viser ikke busstoppet på skjermen engang. Mottoen skal være "Dårligere tilbud og høyere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss 130 Skøyen må være 15 minutter forsinket midt på dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn på 15 måneder og ventet, og ingen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Transportdienst
  2. Zugticketverkaufsstelle

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner så hadde…

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner så hadde jeg det. Er et ekstremt dyrt tilbud der du betaler privatpris for å bli behandlet som søppel. Kan du kjøre bil, gjør heller det. Kan du gå, gjør heller det. Kan du ta taxi, så gjør heller det. Disse folka er scammere og fortjener ikke pengene våres. Jeg hadde betalt like mye for et verre kollektiv tilbud om de hadde mer respekt for kundene sine, men siden ruter ikke kan ha det så tror jeg at de ikke er verdt 200 kr i mnd engang for en billett.

26. April 2024

Håpløse greier

Håpløse greier, først innstiller de og innstiller så klarer de ikke engang sette opp alternativ transport eller buss for tog, så alle må stappe seg inn i en rutebuss som kjører 1 gang i timen. Noen som ikke kan jobben sin hvertfall… og det er ikke 1 gangen :)

21. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde tatt null stjerner hvis mulig!

Hadde tatt null stjerner hvis mulig!
I dette selskapet så blir du tatt i billettkontroll selvom du har gyldig billett, og det gjelder på billettkontrollørene hvem som får slippe unna med et gebyr på 1470kr med advarsel eller ikke.
Nei takk, jeg velger heller andre fremkomstmidler de gangene jeg skal være i hovedstaden fremover.

15. März 2024

bus line 261 from Drammen to Sætre

bus line 261 from Drammen to Sætre, terribly dirty inside. it smells strongly of dust, which I'm allergic to and it's hard for me to breathe, I had to put the cloth on my face otherwise I felt sick, I've never seen such dirt in buses as here.

4. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verre enn å kaste penger ut av vinduet

Dyrt, upålitelig og respektløst mot kundene. Man må kjøpe billett før man går på, hvis ikke risikerer man en skyhøy bot, men jeg kjøper aldri billett før jeg ser at transporten faktisk dukker opp, for det kan du ikke stole på at Ruter gjør. Det spiller ingen rolle om det er trikk, buss eller t-bane - her er det ofte forsinkelser eller kanselleringer over hele linja. Jeg er glad jeg ikke kjøpte billett i dag, for jeg ventet i over 20 minutter uten at transporten dukket opp, så da snudde jeg og gikk hjem. HELDIGVIS var tannlegekontoret snille nok til å flytte timen min til i morgen slik at jeg slapp å betale for timen som jeg ikke hadde rukket å møte opp til i dag.

Alle klager over hvor dårlig bussene har levert flere vintre på rad nå, men det er jammen meg ikke bare bussene som svikter. Har opplevd utallige ganger at jeg står og venter på både trikk- og t-baneavganger som ALDRI kommer, uten at de har blitt erklært "kansellert" i appen eller på skjermen. De fører dem bare opp som "avgangstid passert" i stedet, og nå går det ikke lenger an å sende inn direkte tilbakemelding på avgangene i appen slik som man kunne før, så de slipper unna med det. Så liten respekt for kundene sine, som er tvunget til å betale skyhøye priser for et helt forferdelig tilbud, skal du lete LENGE etter. Og så våger de til og med å øke prisene hvert år uten at tilbudet blir noe bedre - det har faktisk blitt VERRE!

De jeg synes mest synd på er de (få) sjåførene som faktisk er hyggelige og forståelsesfulle, og som prøver å få alt til å gå rundt, men som fort havner i skyggen eller midt i konflikten mellom sterkt misfornøyde kunder og den gjerrige, frekke og hensynsløse ledelsen. Synes også det er motbydelig at ledelsen i Ruter aktivt prøver å fraskrive seg skylden for alt som er feil og dårlig med selskapet, i stedet for å ta ansvar for sin egen dårlige dømmekraft.

Og la oss ikke glemme det nådeløse og poengløse kontrollsystemet. Ruter tror virkelig at dette systemet er løsningen på at folk sniker på kollektivtransporten, men de har jo ikke peiling. De aner ikke hvor mange jeg har snakket med som enten har sneket selv eller som kjenner noen som gjør det, som aldri har blitt tatt i kontroll. Ikke en eneste gang. De jeg har snakket med som har blitt tatt i kontroll har vært folk som rett og slett bare har glemt å kjøpe billett, på grunn av en dårlig dag, på grunn av at de har nedsatt hukommelse, på grunn av at hverdagen noen ganger går i ett og de virkelig trodde at de hadde kjøpt billett den dagen, etc. Hvis du glemmer å betale en regning, så viser de aller fleste innkrevere nok forståelse til å minne deg på det og la deg betale beløpet du skylder så fort som mulig. Hvis du betaler husleien en dag for sent en sjelden gang i blant, så har de aller fleste utleiere forståelse for det, så lenge det ikke er en vane. Man får ikke en gang purregebyr før det har gått en liten stund og man har fått flere påminnelser, selv om beløpet kan ligge på 12 000kr og oppover. Men hos Ruter får man 1300kr i bot med en gang hvis man har glemt å kjøpe billett PÅ 40 KRONER - og de kommer vel til å øke gebyret snart fordi de tror det kommer til å løse problemet. Man får ikke en gang sjansen til å kjøpe billetten der og da med et lite tillegg, eller lignende. Ingen nåde, ingen tålmodighet og absolutt ingen empati. Dette kunne vært løst bedre.

Mange av oss som kjøper billetter hos Ruter er jo registrert i appen med mobilnummeret vårt. Det hadde vært fullt mulig å opprette en "prikke-ordning" slik som Statens Vegvesen har når det gjelder førerkort. Hvis du glemmer å kjøpe billett 3 ganger, så får du en skikkelig bot tredje gangen, men de to første betaler du f.eks. dobbel pris for billetten som du blir nødt til å kjøpe med en gang for å unngå boten. Jeg skjønner at Ruter vil straffe de som sniker hele tiden, men realiteten er at disse personene er de som er flinkest til å unngå å bli tatt i kontroll og de har sine metoder. Det er ikke riktig at folk som av diverse grunner opplever en glipp innimellom skal straffes like hardt som de som aktivt planlegger hvordan de skal slippe unna billettkjøp hele tiden. Det hjelper heller ikke at flere av billettkontrollørene utstråler arroganse og mangel på empati. Noen av dem virker til og med som om de nyter å ødelegge andre sin hverdag, selv om dette vel og merke ikke er flertallet.

Ruter må våkne opp og forstå at befolkningen IKKE blir begeistret for trikker, busser og t-baner med flere USB-innganger, større skjermer o.s.v. når avgangene ikke kommer når de skal, eller i det hele tatt. Dere kunne tilbydd gratis massasjestoler til hver enkelt passasjer og det hadde fortsatt ikke gjort oss fornøyde hvis avgangene fortsatte å være så lite pålitelige. Kundene ønsker seg ikke innovasjon fremfor pålitelighet, empati og respekt. Hvis dere ikke snart skjønner det, så kommer dere til å miste ALL tillit og respekt fra befolkningen.

25. März 2024

Dårligste kollektiv selskapet

Ruter er uten tvil det verste buss selskapet du finner i Norge. Litt snø ødelegger for avganger av en eller annen grunn, uten noe snø kommer ikke buss og bane i tide. Jeg skjønner ikke hvordan det er SÅ VANSKELIG? Betaler i dyre dommer for busser som går tom for strøm mens du sitter på den, baner som ikke kommer, "signalfeil" gang på gang. Skulle ønske jeg kunne gitt 0 stjerner for 1 stjerne er mer enn dere fortjener. Helt forkastelig og forferdelig.

15. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubrukelig busselskap med en god del…

Ubrukelig busselskap med en god del sjåfører med lite medlidenhet. Om de ser meg komme løpende fordi en korresponderende buss har brukt altfor lang tid, presterer fortsatt sjåføren å smelle døren igjen i ansiktet mitt for så å le av meg og vifte meg vekk med hånden. Viktig å legge til at da er det fortsatt ett minutt før bussen skal dra. Ellers busser og annet kollektivt som kjører før tiden eller kommer altfor sent. Har lite positive erfaringer med Ruter. Må legge til at jeg har møtt noen hyggelige sjåfører!

22. Februar 2024

For et jævla drittselskap

For et jævla drittselskap. Kommer minst 5-7 min sent hver eneste gang, hvis ikke hele ruta er innstilt. treffer kanskje blink en eller to ganger i året. Dette gjør det overdrevent vanskelig å legge opp feks. En fast rute til og fra jobb med bussen. Å stole på at ruter er i rute er idiotisk. Ikke uvanlig at sjåførene straight up ignorerer passasjerer som venter på busstoppet selv om du vinker med lommelykten som en galning.

15. Februar 2024

Most unreliable company in Norway

Most unreliable company in Norway. Bad attitude,rudeness unless you are good looking woman with tits hanging out the male drivers will not wait for you at all. It does not deliver service that you bought (subscription cards) due to "bad driving conditions" and will fine you as soon as you forget to have ticket even though you can show history of buying tickets. Biggest waste of money I've ever used my money on. Bought myself electric bike and good shoes because I ant using this service again. Disgusting company in most areas.
Absolutely negative customer service and customer experience. And even if you contact customer service the customer is always the problem and not the undelivered service that has been paid for in forehand.

3. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremely bad service and customer support

Extremely indignant at the attitude of this company towards people! Bus cancellations or delays. It is absolutely impossible to be sure of the journey and calculate the time.
With the latest update to the mobile app, the monthly pass disappeared, as well as all previously purchased tickets in the archive. I have not received a response to two complaints to support within a week! The support phone number is impossible to call - constantly busy (wasted hours of time). The trouble is that they are monopolists, there is no alternative to them, so they do what they want....

29. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lever ikke opp til pris eller ansvar

Det er veldig frustrerende å være avhengig av et helt usaklig dyrt kollektivtilbud som slett ikke fungerer. Jeg opplever ofte, og spesielt på vinterhalvåret, tjenesten som helt upålitelig. Jeg føler jeg ikke får igjen for halvparten av dert jeg betaler

1. Februar 2024

No buses

If it rains, buses are delayed. If there is frost, buses delayed. If it snows, buses are delayed or cancelled. If there is ice, buses are cancelled.
What is wrong with the weather today? No rain, no snow, no frost, no ice. But buses are cancelled one minute after they were supposed to show up.

And it return for no providing a service, Ruter raises tickets proce.

24. Januar 2024

For dårlig tilbud…

Hver eneste gang jeg skal ta kollektivt i Oslo er det forsinkelser, kanselleringer eller stapp fullt fordi det rett og slett er for få avganger. Jeg skjønner ikke at det kan være så vanskelig å forbedre tilbudet når billettprisene øker hvert år og oftere enn det.

Det er ikke lett å tenke miljøbevisst og droppe bilen når det å ta kollektivt skaper så mange problemer.

22. Januar 2024

Håpløst på flere nivå

Helt håpløs håndtering av varslet uvær og kaos, og mye forsinkelser over lang tid. Sanntidsinformasjonen som vises er tydelig hentet fra statiske rutetabeller, og stemmer overhode ikke med realiteten. Da kan det ikke kalles sanntid. Men det som er "dråpen" er når de utfører billettkontroll på slike kaosdager. Ressursbruken disse kontrollørene representerer burde heller i slike situasjoner omformes til å være til hjelp for kundene (spre informasjon, hjelpe til med å finne alternative måter å løse ruters samfunnsoppdrag på: å trygt frakte folk fra a til b. Dessuten er dette firmaet "frekk nok" til å be om prisøkninger etter en slik elendig tjenesteleveranse siste året!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bussen kommer aldri Veien til…

Bussen kommer aldri Veien til universitetet mitt tar mindre enn tjue minutter, men hver gang bussen er veldig forsinket, må jeg vente på den andre bussen, og jeg ender opp for sent i mer enn en time forsinket!!! Og nå sier dere at dere vil øke prisene?! Hallo

Upålitelig og useriøst

Upålitelig og useriøst. Man må dra en time før for du kan ikke stole på at ruter kommer i det hele tatt. Alt for dårlig informasjon. Hvorfor informere om forsinkelser i -20 garder. Gå om du kan da kommer du vertfall fram tidsnok.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr