Ruter Bewertungen 253

TrustScore 1 von 5

1.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig tilbud. De endrer tiden når de vil, og at de ikke får noen konsekvenser er virkelig fascinerende. Ubrukelige sjåfører! De kjører buss på akkurat samme måte som de kjører i hjemlandet sitt; de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruter opplevelsen summert: 1. Kjøp billett (fyf så dyr) 2. Stå på busstoppet 3. Vent lenge på bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se på bussjåføren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De gjør ikke annet enn å innstille avganger,alltid forsinket, 5-6 opp til hver dag. Bussene er ofte skittent og viser ikke busstoppet på skjermen engang. Mottoen skal være "Dårligere tilbud og høyere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss 130 Skøyen må være 15 minutter forsinket midt på dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn på 15 måneder og ventet, og ingen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Transportdienst
  2. Zugticketverkaufsstelle

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruter er en udugelig bedrift

Helt utrolig hvordan det vinter etter vinter kommer bak på ruter at det kommer sne. Dessuten blir busruta innstilt uten at det har vært endring i kjøreforhold eller vær. Det finnes ingen logikk i når ruta blir innstilt og ingen kan svare på dette. Vil anbefale å kjøre bil i stedet for å bruke dette udugelige kolloktiv tilbudet.

13. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Full stans hver gang det kommer snø

Helt sykt hvordan det kommer snø og is hvert år, og hvert år er det full stans i kollektiv trafikk hver gang det skjer. Men allikavel forventes det at vi kjøper billett?? Hvor er det disse pengene går?? For de går i hvert fall ikke på å gjøre kollektivt tilbudet bedre. Brukte over en time på en strekning som tar 15 min vanligvis, og nå sitter jeg fast på jobb da 79 bussen plutselig ikke kjører i det hele tatt.
Dette er Norge der vi vet det kommer masse snø hvert år. Men Ruter driter jo fullstendig i oss som benytter oss av kollektivt uansett, så lenge de får pengene sine.

7. Januar 2025

Hårreisende system!

Har alltid kjøpt månedsbillett på ruter. I sommer var månedsbilletten gått ut og jeg skulle reise bort etter en ukes tid. Dermed kjøpte jeg enkeltbilletter når jeg skulle ta buss den siste uken. En gang kom jeg på bussen og det var sivil billettkontroll og kontrolløren spurte meg hvorfor jeg «nettopp» hadde kjøpt billett. Jeg svarte at jeg nettopp hadde kommet på. Men dette var ikke godt nok og han mente jeg hadde kjøpt for sent. De kan jo til og med se i loggen at jeg er en fast betaler. Når han ber om personnummer sier jeg rett og slett nei. Da kommer den andre kontrolløren bort og sier på en krass måte (med et ekkelt smil om munnen, som om han nyter det) «Nekter du?!» Jeg gir meg for ikke å lage noe styr, men når jeg sender klagen til ruter, får jeg dette svaret:

«Vi kan se i vår logg at billetten din ble kjøpt etter at billettkontrollen startet og etter at bussen forlot holdeplassen. Du må derfor betale gebyret ditt. Betalingsfristen er satt til 05.08.2024. Hvis du ikke betaler innen denne fristen, vil vi sende varsel om inkasso.

Inspeksjonen startet 10.07.2024 kl. 07.51.10. Din billett ble aktivert kl.07.49.17. Bussen forlot holdeplassen kl. 07.49.08. Dette ansees som senkjøp.»

Med andre ord ble billetten kjøpt I SAMME MINUTT som bussen kjørte, men jeg må likevel betale 1470 kr. Jeg trykker alltid «kjøp billett» før jeg går på bussen, men denne ene gangen tok det hakket lengre tid med Vipps. Syns det er pinlig for Oslo at de har en slik kollektivtransport som er ute etter å ta alle for å tjene penger. Handler lite om å ta de som faktisk sniker. Håper at de i fremtiden ikke har monopol lenger og noe nytt og bedre kommer på plass.

10. Juli 2024

Rute 255E klemt i mellom bak dør

Bus sjåfør åpnet bak dør får å komme inn i busen men plutselig han lukket dør og prøvet klemme meg mellom dør. Det heilt forståelig at må kommes inn i foran dør for å vise billett. Sjåføren meinte at hvis jeg går i bak dør så jeg risikerer være klemt mellom dør fordi han ser ikke noen hva kjer i bak dør. Jeg fikk skulder skade. Jeg pleie gå inn alltid i foran dør, men tidlig morgen busen er full, så sjåførene åpner bak dør, fordi framme ingen plass. Den morgen jeg forstått at han åpnet bak dør for å komme inn fordi ikke noen kommet ut fra busen på busstopp. Jeg prøvet forklær-prate med sjåføren, men han vil ikke høre min forklaring, han sa at jeg må høre hva han sier, han ønsket jeg vil si beklage fordi jeg har gått inn i bak dør. Vanskelig forstå bus sjåfør, en morgen de slepper inn folk i bak dør andre dag de straffer-klemmer folk i bak dør. Det er så rart at for 100kr de ønsker deg kropp skader.

16. Dezember 2024

Bussen 420 kopperud den 13.12 kl

Bussen 420 kopperud den 13.12 kl. 19.24 sjaføren var dritt frekk. Han som er høy, utlending og er skallet. Tenk å vise billet og glemte at det er av, ta på deg. Han kunne spørre det pent!! Aldri opplevd sånn på bussen. Dere må ta alvor på dette.

13. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv transport for meg

Tar meg som regel mellom de stedene jeg skal på en god måte. At Ruter får så dårlig score av andre her er for meg ubegripelig. I Oslo sentrum samt til og fra Nesodden er det jo tilbudet supert. Skulle gjerne hatt hurtigbåt mellom Aker Brygge og Nesoddtangen, og gjerne en enda tidligere avgang på morgenen. Ellers stort sett tiptop, med ofte hjelpsomme ansatte (her finnes det selvfølgelig unntak med noen svært sure opplevelser i løpet av et år), men igjen det er ikke det jeg opplever som normalt. Heia Ruter

4. Dezember 2024

Helt idiotisk system

Helt idiotisk system. Alt fra sjåfører som kjører fra folk som skal reise, til forsinkelser som ikke vises i appen og busser eller annet som ikke kommer i det hele tatt uten info i app eller andre steder..

27. November 2024

Max inkompetanse

Meste inkompetente bussforetaget. Dem driver med bedregeri, tar masse betalt men gjør sjelden jobben sin. Man kan stå og vente i 45 min og 3 busser ikke dukket opp! Dem bryr seg ikke om kundene sine i det hele tatt.

12. November 2024

Linje 11

Linje 11 - Kjelsås. Står på Briskeby. 6min..5..4..3..2..1..Nå..8..7..6..5..4..3..2..1..Nå..8..7..6..5..4..3..2..1…..
Detta är normalen. Trikken kommer ikke. Oslo må ju ha det sämsta kollektivtilbudet i Europa?
Ruter satser på Kontrollanter istället för att styra upp verksamheten. Folk får klara sig själv är det tydliga budskapet. Inte tänk på att planlägga noe som helst. Vi sparkar ut investorer samt ser till att folk ikke kommer i tid på jobb. Vem tar ansvar? När ska folket vakna och sluta betala dessa bedragare?

25. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gir barneskolebarn farlig reisevei og uholdbar ventetid

0 stjerner. Gjelder Skoleskyss til barna våre som har fungert i flere år med minibuss til skolen. Nå skal de stakkarne i vår vei måtte ta 4 busser hver dag (minibuss - rutebuss hver vei) på en strekning som er på 5 km hver vei og tar 7 min å kjøre i bil hver vei. I tillegg må de kaste bort 1 time hver dag i ventetid før skolestart og etterskolestart på skolen. Møkkaselskap som ikke kan noe som helst og lar små barn lide!!! Og ikke ha en fin barndom! La barn ned fra 3 klasse ta rutebuss på en farlig holdeplass/innfartsparkering uten boliger eller folk/gangvei rundt. Flere barn har blitt forsøkt bortført på denne og andre holdeplasser i nærheten! Dere er hjerteløse, kalde, kyniske jævler!

9. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr