Treg og dårlig kundeservice. Tar flere uker å få svar, og det må purres flere ganger. Dårlig kvalitet. Velger du dress i annen farge enn grå, må du forvente at den slipper farge, og snørene blir mi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
La en beställning, men insåg direkt efter att inte byxorna ingick (trodde det var en hel dress). Maila direkt att dom skulle avbryta ordern så lägger jag en ny med både överdel och underdel för att s... Mehr ansehen
Beställde hoodie till min dotters födelsedag. Hade mailkontakt med deras kundservice innan beställning. Fick snabbt och tydligt svar. Leverans kom 5 dagar efter beställning. Fin kvalitet på tröjan och... Mehr ansehen
Kläderna fanns inte i lager när jag beställde men ingen info om det på sidan. Beställde som julklappar en månad före jul men den lär inte dyka upp. Inget telefonnummer man kan ringa och inget svar... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget skuffet over levering og kundeservice
Jeg bestilte en pakke den 15. december, og ifølge Russemarchs hjemmeside blev den afsendt den 17. december. På hjemmesiden blev det lovet, at ordrer lagt inden denne dato ville blive leveret inden juleaften, hvilket var afgørende for mig, da det skulle bruges som julegave.
Desværre har jeg stadig ikke modtaget pakken, og jeg har heller ikke fået nogen opdateringer om, hvad der er sket med den. Det er skuffende, at jeg ikke kan stole på de løfter, I giver om levering, især når det gælder en højtid som jul, hvor timing er så vigtig.
Jeg håber, at I kan forklare, hvad der gik galt, og om pakken overhovedet vil blive leveret. Derudover bør I arbejde på at forbedre både leveringstider og kommunikationen med jeres kunder. Dette har været en meget frustrerende oplevelse.
Leveranstiden är 30 dagar
Leveranstiden är 30 dagar. Helt omöjligt att göra retur och den kostar lika mycket som produkten! Beställ inte härifrån!
Usel leveransmetod
Jag beställde produkter från er hemsida till min dotter den 17 juni. De skulle komma efter 8-10 dagar. Jag har frekvent gått in på orderstatus för att se om produkterna är skickade men det har inte gått att se.
Det var förifyllt "Normalfrakt för 99 kr" och det gick inte att ändra. Det gick inte heller att välja något särskilt ombud eller hämtställe.
Idag fick jag en leveransbekräftelse av Bring att paketet har kommit. Det har tagit 22 dagar för paketet att komma fram. Paketet har dessutom levererats till ett ombud som ligger på andra sidan stan.
Jag ringde till Bring för att fråga om det gick att skicka det till ett ombud som låg på min sida om stan och efter 1 h i telefonkö (!) fick jag veta att det var ni på Russemerch som valt leveransställe och inget de kunde göra något åt.
Jag gick nu igen in på er hemsida för att se om det är jag som har missat något och råkat välja ett ombud felaktigt men ser då att det är som jag skriver ovan – dvs jag kan inte välja fraktsätt utan det är ifyllt ”Normal” för 99 kr och inget som går att justera.
Jag tycker detta är uselt!
• Dubbelt så lång leveranstid mot vad ni angav
• Ingen möjlighet att spåra paketet under tiden
• När paketet väl är framme väljer ni ett ombud som ligger i en annan ort än där jag bor
• Ni tar dessutom betalt för frakten på 99 kr trots ovan
Kommer inte att beställa något mer från er efter detta.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.