Kundeservice var ekstremt dårlig, glidelåsen var knekt og jeg måtte bytte til en størrelse mindre, fikk svart på en mail og det var ka du sende in bilde av glidelåsen og ingen ting etter det, den førs... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Det sto siste bestillingsdag 16 desember for å få min bestilling til jul. Jeg bestilte varer som skulle være julegave til min datter denne dagen. Fikk ordrebekreftelse med en gang. Men ikke hørt noen... Mehr ansehen
Bestillte 12 desember, mottok ordrebekreftelse umiddelbart. Men ingen sporingsnummer . Har sendt mail til 2 mailadresser. Prøvd å ringe. Da får eg beskjed om at det er sykdom pg fyren lyngstad (... Mehr ansehen
Vi beställde 20 december men den har fortfarande inte kommit den har stannat på väntar på uppgifter,vi ville verkligen ha dem till nyår och innan men ingenting vi har mejlat 4 gånger men inget svar.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi tilbyr flest samarbeidsavtaler med busser og grupper i Norge. Dette innebærer rabatter, bonuser og andre goder. Ta kontakt med oss for mer informasjon. SUPPORT Epost: support@russedress.no Telefon: 67 156 161 BUSSER Epost: buss@russedress.no Telefon 99 097 218 GRUPPER Epost: gruppe@russedress.no Telefon 99 097 219
Kontaktinformationen
Eilert Sundts Gate 41, 0355 , Oslo, Norwegen
- support@russedress.no
- russedress.no
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Venter enda på at posen skal motta…
Venter enda på at posen skal motta innlevering fra russemerch.no, har ventet i 14dager på dette. Og ikke svarer de på mail. Vil ha pengene tilbake. Svindel side dette, styr unna!!
Hold deg unna. Lureri, dårlig kommunikasjon og dårlig service.
Lå inn bestilling av 4 items 29. November, i god tro at dette skulle komme i god tid før jul da der var ingen annen informasjon om at dem ikke haddet dette på lager.
Fikk bekreftelses mail 2. Desember om at varene var på vei og fikk en sporingslink til Posten. Da denne aldri ble oppdatert sendte jeg en mail til dem 12. Desember. Fikk svar 13. Desember om at dem måtte beklage men dem ventet på å få varene inn på lager før disse kunne sendes til meg.
Det var første gang jeg hørte at dem ikke hadde varene på lager - 16 dager etter bestillingen!
Etter litt mer mail dialog ser jeg en gjennomgående dårlig kundeservice hvor den ansatte viser NULL forståelse for dårlig kommunikasjon.
Jeg kaller dette en svindel og lureri, hvor dem sender ut en sporingslink og mail 2. Desember hvor der står "Varene er på vei", ene og alene for at jeg skal ha en tro på at det jeg har kjøpt og betalt for er på vei, og ikke skal kansellere kjøpet.
16. Desember får jeg ny mail om at "nå er varene sendt". Dette tror jeg ikke på før jeg ser det, og Posten sin app er ikke oppdatert med noen ny informasjon.
Utrolig dårlig service, dårlig kommunikasjon og dårlig forståelse fra selskapet.
Kommer Aldri til å bestille fra dem igjen.
Jeg ønsker å dele min dårlige erfaring…
Jeg ønsker å dele min dårlige erfaring med Russedress.no. Dessverre har vi opplevd en rekke problemer som har gjort prosessen med å få russeklærne både frustrerende og kostbar.
Først og fremst var kommunikasjonen med Russedress.no utrolig dårlig. Vi fikk sjelden klare eller raske svar på henvendelsene våre, og det føltes som om vi hele tiden måtte purre for å få informasjon om leveringen. Videre var servicen vi mottok langt under forventet nivå – det var lite villighet til å hjelpe, og det virket som om kundetilfredshet ikke sto høyt på prioriteringslisten.
Vi måtte til og med betale ekstra for at de skulle få klærne ferdige i tide, til tross for at dette var deres ansvar fra starten av. Det ble også nødvendig for oss å kjøre flere timer i bil for å hente klærne selv, siden leveringen ikke ville komme i tide til slippet. Dette medførte ytterligere utgifter og ulemper for oss, noe som bare la til enda mer frustrasjon.
Alt i alt har denne opplevelsen vært skuffende og langt fra det vi forventet når vi la inn bestillingen.
Elendig kundeopplevelser
Elendig kundeopplevelser. Ikke spesielt gode produkter, en alt for vanskelig returprosess, noe som er helt unødvendig. Alt i alt dårlig, kjipt at dette er standarden.
Feil med trykk
Gruppen min kjøpte klær fra russedress. Vi gledet oss veldig til å få klærne, men det var en kort glede da vi fant ut at de hadde trykket feil etternavn. Det var en amatør feil av dem som de ikke var villig til å ta ansvar for. Endte med at de ikke ville refundere pengene og de ville heller ikke trykke ny genser med riktig etternavn.
Leverer ikke varer
Bestilt og betalt for flere uker siden, fortsatt ikke mottatt varen. Får ikke kontakt med kundeservice - styr unna denne nettsiden
Bestilte to hettejakker for en måned…
Bestilte to hettejakker for en måned siden. Fikk sporingsnummer, men pakken er enda ikke levert på posten! Det står 2-5 dagers leveringstid, og klærne er betalt.. Har sendt mail til kundeservice, men ingen svar å få. Første og siste gang det blir bestilt herfra, og kommer til å advare andre mot denne nettsiden!
Jævla drit
Jævla drit. Holder ikke avtaler om levering.
fikk klærnene lenge etter det var mye…
fikk klærnene lenge etter det var mye surr og når vi fikk klærne manglet vi masse klær og fikk heilt feil størrelser. dette var skole klær så det var veldig kjipt når elevene ikke fikk det dem betalte for. kjøper ikke igjen.
Still waiting - after 3 months
Ordered a pair of sweatpants in the beginning of February and we are still waiting!!
Every time we ask for an
Order update, we get the same response: they are on the way.
We paid the full amount in February…
So when you read this, will you please send us a credit note!!
Feilbestilling
Viss du bestiller feil eller for stor størrelse på varen, må du betale for frakt begge veier som er på 358kr for en vei.
Useriøs nettside
Useriøs nettside. Helt umulig å oppgi riktig adresse. Bare tull. Deaktiverer profilen og de sier at personopplysninger som personnr ikke lagres, men det gjør det. Sier at de kobler opp mot folkeregisteret,- bare tull.

Antwort von Russedress
De ødlegger og rydder ikke opp etter seg.
Veldig dårlig oppførsel, de hører ikke på kundene. Str jeg la inn når jeg skulle bestille var ikke samme som den i ordrebekreftelse. De ødelegger og fikser ikke opp etter seg. Nå må jeg betale for retur lapp og skrive skjema og masse styr dere fikk 2 dager til og med. Skuffet. DÅRLIG NETTSIDE IKKE BESTILL

Antwort von Russedress
Bestilt og kjøpt 6. Des. Fortsatt ikke sendt.
Kjøpt 6. des. Fortsatt ingen oppdatering om det er pakket og sendt. Sendt dem mail i går, kanskje jeg får svar.
Dårlig førsteinntrykk. Andre butikker sender samme dag iallefall dagen etter bestilling.
Dårlig kuneservice
Dårlig kuneservice, klarer ikke å svare på noen av mine spm, og jeg får ikke lov å avbestille produkt.
Dårlig service
Jeg bestilte med leveringstid 7-8 dager. Etter 11 dager har gått har jeg ikke fått beskjed om at pakken er sendt (noe som de sa jeg kom til å få) så da tar jeg kontakt. Da får jeg bare beskjed om at varen er utsolgt!

Godkjenner Ikkje retur
Godkjenner Ikkje retur pga hår på klea, ser dei bruker same unnskyldning på fleire her. Kan vere kven som helst sine kle dei har tatt bilde av og sendt ..
Dette er uakseptabelt !😡
Dårlig opplevelse
Bestilt vare med leveringstid på 7/8 virkedager. Får beskjed om at varen er klar til å sendes.Etter 14 virkedager er varen ikke levert. Tar kontakt og får høre at den er utsolgt, men kommer mest sannsynlig inn påfølgende uke. Skal du bestille fra denne nettsiden bør du med andre ord beregne 3-4 uker på frakt/levering.
Ønsker retting, får ikke svar av kontaktperson
Min russegruppe er lite fornøyd med russedress sin service. Når vi bestilte klær så fikk vi vite helt mot slutten at det var et tillegg på omtrent 500kr for trykk på hvert eneste plagg, sammenlignet med prisene på nettsiden deres. I tillegg har vi fått feil modell på en del av plaggene vi har bestilt og ønsker det rettet. Men kontaktpersonen vår svarer sjeldent. Veldig frustrende.
Helt ræva at de sender ut bekreftelse…
Helt ræva at de sender ut bekreftelse med pakkesporing FØR de sender en epost om at varen ikke er på lager. Det er så amatørmessig opplegg at det tyder på at det er barn som driver denne webshoppen. Styr unna

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.