Nordisk Film - Rundvisning Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Filmproduktionsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

På Nordisk Film i Valby tilbyder vi rundvisninger i særklasse. Vores engagerede rundvisere står klar til at tage dig med ind i en levende filmby, som der siden 1906 har skabt store oplevelser. Produktioner som Olsen Banden, Huset på Christianshavn og Matador, er blot nogle af vores store folkelige succeser. Læs mere om vores rundvisning på rundvisning.nordiskfilm.com eller køb dine billetter på billetter.nordiskfilm.com

Hervorragend

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

I hælene på Olsen Banden

Fantastisk oplevelse, virkelig spændene for en Olsen Banden nørd som mig :-)

Sjovt at høre om produktionen bagved, og se kostumer og ting der er bevaret fra filmene. rundviseren var rigtig god til at fortælle. Klart en oplevelse for livet. Det kan varmt anbefales :-)

23. August 2026

Hej Phillip,

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at du havde en god oplevelse på vores Olsen Banden-rundvisning - i sær når særligt glad for Olsen Banden-universet. Vi håber at se dig igen en anden gang til en rundvisning på Nordisk Film i Valby :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great tour and Albert was great

Great tour and Albert was the perfect guide, who could even demostrate theme mysic on the piano :-)

8. August 2026

Hi Simon,

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re delighted to hear that you had a great time visiting Nordisk Film. I’ll be sure to pass your lovely feedback on to Albert.

We hope to welcome you back for another great experience in the future!

/ The Tour Guide Team

Alletiders rundvisning!!!

Tusind tak for en super rundvisning med Olsen Banden tema, det kan varmt anbefales. Kæmpe ros til Albert for hans formidling, virkelig en fornøjelse - han er en alletiders og kompetent rundviser.
Tak - en dejlig oplevelse for hele familien.

9. August 2026

Hej Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Rigtig dejligt at i havde en god oplevelse i vores Olsen Banden univers. Jeg giver din ros videre til Albert.

Vi håber at se jer igen en anden gang! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super god oplevelse og med mange spændende historier

Det var en virkelig god, spændende og informativ rundvisning på Nordisk Film. Et sted hvor man virkelig følte sig velkommen og havde fornøjelsen af en super dygtig rundviser. Det kan virkelig anbefales at deltage på en rundvisning. Vi mødte absolut ingen hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere....

14. Juli 2026

Hej Ole,

Tusind tak for dit besøg, og din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Godt at i ikke mødte et hundehoved, hængerøv, lusede amatører, elendige klamphuggere og latterlige skidesprællere - Gud være lovet!

Fantastisk rundvisning

Fantastisk rundvisning, meget engageret fortæller. Fine memorabilia der kan ses. Eneste minus, den film hvor de piner en hest, undlad den. Fortidens dumheder… Nøjes med at fortælle om det. Billederne / filmen er meget ubehagelig..

14. Juli 2026

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Løvejagten er en vigtig og affgørende del af Nordisk Film historie. Selvom at den overhovedet ikke passer ind i tiden i dag, så er det en vigtig del af vores historie og kulturarv - om man finder den interessant eller ej. Vi håber at se dig igen en anden gang herude hos os!

Altid god service

Altid god service

Perfekt sted at handle merchandise i deres online shop. Kan varmt anbefales

4. Juni 2026

Hej Corey,

Tak for din anmeldelse af Nordisk Film Shoppen. Den er vi meget glade for. Vi glæder os til at se dig en anden gang!

/Rundviserteamet & Nordisk Film Shoppen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på rundvisning lørdag d 7/3-26…

Vi var på rundvisning lørdag d 7/3-26 kl 13.00 En super god fortællende og engageret rundviser. Kan varmt anbefales hvis man vil have et indkig i Nordisk films historie.

7. März 2026

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det bare skidegodt, at i var glade for at besøge os! Det tager vi med videre til Frederik som var jeres rundviser i lørdags til Nordisk Film-rundvisningen. Vi håber at se jer igen en anden gang - evt. til vores anden rundvisning "I HÆLENE PÅ OLSEN BANDEN"!

Super oplevelse

Super oplevelse, billetprisen var fair. Og den søde rundviser, søgeret for at man fik en super god oplevelse med hjem og det er ikke sidste gang vi tager der ind på rundvisning. Og det gode ved det er at det ligger ikke langt fra Valby st. så man kan roligt tage toget der til og gå det sidste stykke, som for vores vedkommende tog 5 - 6 minutter i rask trav.

14. Februar 2026

Hej Anette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for! Hvor er det bare "skidegodt" at i havde en god oplevelse herude hos os. Vi glæder os til at se jer igen på Nordisk Film i Valby, hvor jeres rundvisning endnu engang vil være timet og tilrettelagt - og ikke spor farligt ;)

Fantatisk oplevelse!

Fra jeg købte billetter ved en fejl til en forkert dato og fik hjælp af Frederik til ombytning. Til vi idag har været i hælene på Olsen banden sammen med Albert har det været en fantastisk oplevelse 🤩

Fantastisk rundvisning, så utrolig godt formidlet! En virkelig fair pris.
Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Nordisk film😘

18. Juli 2025

Hej Maria,

Tak for din flotte anmeldelse. Den giver vi naturligvis videre til Albert. Vi glæder os til at se dig en anden gang på rundvisning herude hos os. Det bli'r' skidegodt! 😉

Spændende rundvisning

Spændende rundvisning, og sjove fortællinger.

8. Mai 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse herude hos os. Vi håber at se dig igen til en rundvisning på Nordisk Film i Valby.

Genial oplevelse.

Genial oplevelse.
Formidabel, nærværende og humoristisk, formidling

29. März 2025

Hej Bente,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse til rundvisning herude hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede til kundeservice og snakkede…

Ringede til kundeservice og snakkede med den sødeste og mest hjælpsomme medarbejder
super sted at handle

11. Juli 2025

Hej Tina,

Tak for din fine anmeldelse! Vi håber at du bliver glad for dit køb fra Nordisk Film Shoppen, og vi håber at se dig en dag til en rundvisning på Nordisk Film i Valby.

/Nordisk Film Shoppen & Rundviserteamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr