I november havde vi Rene ( Rubi ) ude og lave et isoleringstjek på vores hus hvor vi fik bekræftede vores bekymringer om at der manglede en del isolering i hulmuren. Vi fik lavet en aftale... Mehr ansehen
René og bagefter Lucas har sørget for efterisolering af hulmuren i mit hus. Alt er sket til UG. Flot arbejde og super god behandling. Kan kun give Rubi isolering min varmeste anbefaling.
Super god oplevelse. Ekstremt professionelt og hurtigt. Meget venlig og imødekommende ansatte, som med glæde ville fortælle og vise processen. Rydder op efter sig selv og efterlader huset som de... Mehr ansehen
Fik først et godt møde med Réne, vi gennemgik alt der skulle isoleres og fik et meget fornuftigt tilbud. Aftalen var de skulle starte mandag morgen kl 8:30, de kom præcist - flot udført arbejde, og g... Mehr ansehen
Ærtebjergvej 27, 9530, Støvring, Dänemark
- 20823161
- rene@rubiiso.dk
- rubiiso.dk
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Alt var perfekt fra start til slut. To glade gutter som man kan stole på. Vil til en hver tid anbefale Rubi fra Nørresundby.
Fantastisk service fra start til slut, altid klar til og hjælpe ved spørgsmål osv, overhovedet ingen problemer
tilfreds
god vejledning i hvad der vil blive avet
arbejde hurtig og sikkert udført
efterfølgende kontrol og fote meget godt udført
Meget professionelt
Før udførelsen, fik vi en gennemgang af hvad de kunne tilbyde, og hvordan det ville blive udført.
På¨aftalte dag kom de og udføret arbejdet til tiden og til vores fulde tilfredshed.
Som en ekstra bonus kom der en medarbejder dagen efter, og sørgede for at der var gjort pænt rent alle steder.
Et halvt år senere (da der var blevet koldt), kom de og termofotograferede huset, så man kunne sikre sig at isoleringen var lavet perfekt.
Pisse go service
Rigtig go service og hurtig levering.
Overraskende effektiv hulmursisolering. Super god service.
Et firma der virkelig ved, hvad de har med at gøre og som forstår at lave et ordentligt stykke arbejde. Det der imponerede mig mest var, hvordan de kunne dække de små indblæsningshuller, så man næsten ikke bemærkede at de havde været der. Isoleringseffekten er helt enorm og vil komme til at give store energibesparelser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.