Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Perfect geleverd volgens afspraak.
Ik bestelde een rol van 10 meter rubberen sportvloer voor mijn Personal Training Studio. Rubbermatten zorgde voor een onwaarschijnlijk snelle levering! De vloer voldoet perfect aan mijn verwachtin... Mehr ansehen
Wij hebben de sportvloer op rol genomen van 6mm dikte voor onze binnenhuis konijntjes, dit was de beste beslissing ooit! Zeer snelle en correcte levering! Een zeer vriendelijke klantendienst, ze re... Mehr ansehen
Bij Rubbermatten24.nl vond ik de geschikte SBR rubberen plaat van 1 x 1 m, met een dikte van 10 mm, om een nieuwe beschermmat te maken voor onder de trilplaat. Afgelopen zaterdag de herstelde sierbes... Mehr ansehen
Achtseweg-Noord 12E, 5651GG, Eindhoven, Niederlande
- +31(0)402542823
- info@ivol.nl
- rubbermatten24.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima en snel.
Prima zoals omschreven en snelle levering.
Perfect verpakt.
Gewoon wat je van een webshop verwacht
Gewoon wat je van een webshop verwacht. Duidelijke site, snelle verzending. Zeker met 'redjepakketje'. Bestel je het voor 11:30uur, kan je het dezelfde dag nog in huis hebben. Geweldige service.
Dramatische levering
Ik plaatste op woensdagmiddag een bestelling, zodat ik deze voor zondag zou ontvangen. Op de website staat vermeld dat bestellingen voor 17.00uur de volgende werkdag worden geleverd, maar mijn bestelling werd pas vrijdag opgestuurd en dus maandag geleverd. Valse beloftes dus...

Antwort von Rubbermatten24.nl
Wat een topwinkel!
Wat een topwinkel!! Megasnel bezorgd, en echt heel goede kwaliteit rubbermat voor onze fitnesskamer thuis. Dempen goed, enorm stevig zodat je je dumbels er op kunt leggen. En de prijs is lager dan andere winkels. Dus heell blij dat we hier besteld hebben!
Levering niet compleet en ook nooit afgehandeld, SLECHT!
Levering niet compleet en probleem nooit opgelost. Ze reageren goed op mijn e-mails, beloven ook dat het opgelost wordt. Tot zo ver goed. Maar afhandelen gebeurt niet. Kortom geen aanrader. Ik koop hier in ieder geval nooit meer. Ik heb rubbermatten24.nl (onderdeel van IVOL) meerdere weken de tijd gegeven om het op te lossen, maar helaas schijnbaar zit hun financiële afdeling wel er op het geld want crediteren kunnen ze schijnbaar niet.
Matten prima maar slechte levering!!
Ik had gebeld of ze echt de volgende dag konden leveren dit kon maar uiteindelijk werd het een week later.
Daarnaast was de levering echt slecht. De matten werden met palet en al over drempel gekanteld en de chauffeur wilde zsm weer weg. Niet even helpen of netjes binnen leggen. Nee gewoon over de drempel gekanteld met pallet en al en daarna meteen weg. Echt belachelijk!
De matten zelf had ik al en deze levering was dan ook verder goed.
slecht service
Er gaat zo blijkt later tijdens bestellen wat fout. dit meld je gelijk dus ruim voor verzending. (die ook niet binnen 24u kwam) krijg je 2 dagen later reactie ja we hebben gezien dat er iets fout is gegaan u kunt er altijd 1 retour sturen. Uhhhh er was optijd gemeld dat het fout ging.
Nu krijg je als klant extra kosten om pakket terug te sturen wat niet nodig had geweest ik melde dit duidelijk op tijd.
je krijgt ook op je mail met klantenservice min 48u later bericht of helemaal geen!!
kwaliteit
de levering en besteltijd is goed, de kwaliteit van de matten tevreden stellend, echter de matten verplaatsen zich continu. Als je 2 a 3 keer normaal over de mat loopt is deze al verschoven, ik heb er een paar naast elkaar liggen, elke dag weer rechttrekken
Snelle levering, blij met me aankoop.
Rubbermat voor onder de schommel
We zochten een rubbermat om onder de schommel te leggen. Bij rubbermatten.nl vonden we een stevige mat van 1x1,5 meter.
De mat werd snel gratis thuisbezorgd. Goede mat voor een prima prijs.
correcte levering
Telefonisch goed geholpen
Telefonisch goed geholpen. Snel geleverd. Goed product.
Ik bestelde een mat waarin borstels…
Ik bestelde een mat waarin borstels geplaatst kunnen worden. Dit bleek niet mogelijk. De klacht hierover werd benedenalle peil afgehandeld. De openong van de gaten is mogelijk niet ok, maar ge kunt die toch met en stanley mes opensnijden?
Kofferbak mat
Heel vlugge en correcte levering, heel tevreden😋
Snelle levering, product is van zeer goede kwaliteit.
Dikke prima!
Geen vragen, geen problemen. Artikelen waren binnen twee dagen bezorgd.
Snel
Snel, niet duur en product is wat we er van verwacht hadden!
Schappelijke prijs
Schappelijke prijs, overzichtelijke webshop, snelle levering, goed verpakt.
Precies het rubber wat iik nodig had!!!!
Precies het rubber wat ik nodig had!!!! Ben zeer tevreden met het resultaat waar ik het voor gebruikt hebt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.